Skippers Gardiner Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

100 % tilfredshed. Brugte Skipper for halvandet år siden da vi flyttede i lejlighed. Fik en super fin rådgivning og har været SÅ glade for vores lækre sorte rullegardiner. Nu er vi lige flyttet i... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Mikkel er super venlig og professionel. Vi fik god vejledning omkring gardinerne, særligt farven, så vi kunne få det bedste resultat. Gardinerne er smukke og nemme at betjene. Vi har et skråt vindue,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt Skippers Gardiner to gange, og er yderst tilfreds. Hurtig svar på forespørgsler, kompetent og venlig rådgivning. Og ikke mindst hurtig levering og montering. Jeg følte mig rigtigt go... See more

1. Curtain Store

Information provided by various external sources

Skippers Gardiner er grundlagt af Mikkel Skipper. Mikkel har over 12 års erfaringen i branchen, og kan derfor hjælpe dig sikkert i mål med dine nye gardiner. Det gælder både privat og erhverv. Kvalitet hver gang! Mit mål er, at levere et stykke arbejde af meget høj kvalitet hver gang. Dette sikrer jeg ved at: Løbende at holde mig opdateret indenfor relevante fagområder. Udelukkende at anvende godkendte og velafprøvede produkter og materialer fra mine leverandører. Udelukkende at benytte dansk produceret arbejde.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Professionel vejledning til en god pris!

Vi valgte at få monteret gardiner i hele vores nye hus fra Skippers Gardiner, og det er bestemt en beslutning vi er MEGET glade for. Alle gardiner passer dermed sammen og man skal ikke tænke på noget, da Skippers Gardiner monterede det hele. Vi fik meget professionel vejledning af Mikkel fra Skippers Gardiner, hvor både vores ønsker til udseende og pris kunne imødekommes. Og prisen var bestemt også noget der overraskede os positivt hos Skippers Gardiner. Kæmpe anbefaling herfra!

13 June 2020

Varmeste anbefalinger!

Vi var i tvivl om, hvilke gardiner vi skulle vælge. Vi fik gode råd og vejledning af Skippers Gardiner og vi har aldrig fortrudt vores valg. Mikkel får vores varmeste anbefalinger.

13 June 2020
Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået lameller op i hele huset

Vi har fået lameller op i hele huset, og det er så flot. Skippers Gardiner har vores bedste og varmeste anbefalinger, og du kan være helt sikker på at du får både kvalitet og god pris. Mikkel er virkelig dygtig og det ses tydeligt i hans arbejde.

Rated 5 out of 5 stars

Professionel vejledning og rigtig god…

Professionel vejledning og rigtig god service. Vi har fået leveret og monteret gardiner i vores nye hus. Mikkel kom hjem til os, hvor vi sammen fandt frem til hvilke gardiner, der matchede vores ønsker. Vi har været meget glade og tilfredse med service, vejledning og levering af vores nye gardiner. Tak for rigtig god behandling, vi er så glade for gardinerne. Mikkel har ramt det helt rigtige udtryk til vores hus.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og kompetent…

Fantastisk service og kompetent vejledning. Vi fik gardiner i vores nye hus fra Mikkel, og både vejledning, tilbud og opsætning var af højeste kvalitet. Mikkel har siden installeret hos vores nabo og andre venner, og de siger alle det samme. Skippers Gardiner får vores største anbefalinger 🥇

Rated 5 out of 5 stars

5 stjerner til Mikkel og Skippers…

5 stjerner til Mikkel og Skippers Gardiner
Med venlighed og ikke mindst faglig kompetence fik Mikkel hurtigt udstyret os med rullegardiner.
Allerede ved opmåling og bestilling fik vi dato, hvor de skulle monteres.
Kunden er altid i centrum her.

Fremragende service

Mikkel har givet en fremragende service, da vi fik nye gardiner/ persienner i hele huset. Prisen, garanti og service var den bedste af alle tre tilbud vi fik. Vi fik hurtigt vores nye gardiner og Mikkel satte dem lynhurtigt op. Kan give mine varmeste anbefalinger og har anbefalet Mikkel til alle jeg kender, der skal have nye gardiner eller persienner.

Take a closer look