Skafferiet Reviews 126

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Skafferiet i Sløjfen gjorde et flot stykke arbejde, da jeg holdte min fødselsdag hos dem. Maden var så smagfuld, veltilberedt og lækker. Gæsterne var imponeret over den. Lokalet er hyggeligt og vi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Skafferiet serverede igen usædvanlig lækker mad, som både var spændende og velsmagende. Det ER en STOR fornøjelse at komme til Hadsten, og vi kommer gerne igen. Dygtige og venlige mennesker. Også et... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super lækker mad, som var flot anrettet. Kødet var mørt og fuld af smag, mange små anretninger med årstidens grøntsager og salater. Desserten fremragende og indbydende. Jon stod selv for anretninge... See more

1. Caterer
  2. Banquet Hall

Written by the company

Skafferiet laver økologisk mad af allerhøjeste kvalitet til livets store fester og til alle mulige andre arrangementer, store som små. Vi har stort fokus på ordentlighed i både råvarer og kokkehåndværk og på bæredygtighed i alle processer! Skafferiet har Økologisk Guldmærke, hvilket vil sige at vi benytter 90-100% økologi.

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Mad ud af huset til en rund fødselsdag

Vi fik mad fra Skafferiet til en rund fødselsdag i hjemmet. Maden var fantastisk spændende og meget velsmagene. Mange krydderier og sammensætninger. Alt kom flot anrettet lige til at sætte på bordet. Så vi vil meget gerne anbefale Skafferiet og det samme gælder vores gæster som også roste maden

22 April 2026

Kære Ib.
Hvor er det bare dejligt at høre, at I var glade for det - mange tak!
Mange tak for anbefalingen og vi håber at vi ses igen :)
Mange hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Skafferiet i Sløjfen gjorde et flot…

Maden var så smagfuld, veltilberedt og lækker. Gæsterne var imponeret over den.
Lokalet er hyggeligt og vi fik lov at afspille playlister og fik en imødekommende og opmærksom betjening, så alle kunne få deres ønsker opfyldt.
Kan helt sikkert anbefale Skafferiet i Sløjfen til andre og kommer gerne igen

18 April 2026

Kære Christina.
Mange tak for ordene og anmeldelsen!
Det var virkelig dejligt at huse jer og at få lov at skabe rammen om din fest - det nød vi også meget.
Vi glæder os til vi ses igen!
Mange hilsner
Jon og skafferne

Rated 5 out of 5 stars

Lækker og spændende mad og et godt foredrag!

Også et godt foredrag af Anette Harbech Olesen.

16 April 2026

Hej Merete.
Tak for din tilbagemelding og dejligt at høre, at du var glad for at vende tilbage hertil.
Vi nød virkelig også aftenen, sikke en dejlig stemning og spændende foredrag!
Mange hilsner Jon og skafferne

Rated 5 out of 5 stars

Fødselsdag med `Hapsermenu` i…

Fødselsdag med `Hapsermenu` i Skafferiet ,Hadsten spændende og behagelig oplevelse. Dejlig mad , venlig imødekommende personale. Hele tiden fyldte fade , en rigtig fin service , kun rosende ord fra mig og alle gæster .

14 March 2026

Hej Helen.
Så dejligt at læse at I havde en god dag og at I var glade for vores bidrag! Vi nød også rigtig meget at have jer her.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god mad til rimelige penge

Fantastisk god mad til rimelige penge. Dygtig kok til at anrette.

9 March 2026

Hej Lisbet.
Så dejligt at høre, at du syntes om maden og Carolines indsats. Jeg skal hilse fra hende!

Kan varmt anbefale Skafferiet

Kan varmt anbefale Skafferiet - skønne rammer, fantastisk mad og bedste anbefalinger vedr vin til maden - super service.

7 March 2026

Reply from Skafferiet

Mange tak for det, Bente.
Vi nød også at have dig og dine gæster her i Spisestuen og vi er glade for at høre, at I også havde en god dag!
Håber vi ses :)

Super lækkert mad

13 February 2026

Reply from Skafferiet

Dejligt at du synes det, Dennis - og tak for ordene! Mange hilsener Jon og Skafferiet

Det skønneste mad!

Det skønneste mad -overskueligt og lækkert. Tak for det.

14 February 2026

Reply from Skafferiet

Selv tak, Dorte. Det var en fornøjelse at lave mad til dig. Og tak for at du skriver og anbefaler her!
Mange hilsener fra Jon og Skafferne.

En god oplevelse

Venlig rådgivning
Levering af det aftalte
Prof hjælp i køkkenet

14 February 2026

Hej Peter.
Mange tak skal du have.
Vi er rigtig glade for, at I havde en god oplevelse!
Vi nød også at lave mad til jer og håber vi ses igen.
De bedste hilsner fra Jon og Skafferne.

Rated 5 out of 5 stars

Lækker mad - mad ud af huset fra Skafferiet…

Jeg fik mad ud af huset fra Skafferiet til min fødselsdag. Gæsterne roste meget maden - smagen og den måde den blev serveret på (små glas med anretninger). De var også meget fleksible da jeg bestilte maden. Kan klart anbefale Skafferiet

31 January 2026

Reply from Skafferiet

Tak for din anbefaling, Henrik. Og tak for en god proces med mad til din fest. Vi er helt vildt glade for at det faldt i god jord både hos dig og gæsterne!
Vi håber at vi ses igen.
Mange hilsener fra Jon og Skafferne

Rated 5 out of 5 stars

Lækker mad både til mave og øjne

Skrafferiet laver bare super lækker mad serveret med fokus på gode råvare og sans for at vi også spiser med øjene. Jeg havde bestilt Hapseriset - den rustikke til åbent hus. Det var super nemt, alt anrettet i smukke fade og skåle - lige til at sætte på bordet - og der var rigeligt med mad til de 30 kuverter jeg havde bestilt.

31 January 2026

Hej Henrik.
Mange tak for ordene og din tilbagemelding, den er vi rigtig glade for!
Jeg håber vi ses igen.
Mange hilsener fra Jon og resten af Skaffe-folket

verdens bedste mad

lækker mad . meget indbydende og smager skønt

4 February 2026

Reply from Skafferiet

Åh, hvor dejligt at høre, Tine. Tak!
De bedste hilsner fra Jon og Skafferne

Rated 5 out of 5 stars

Toplækker menu fra øverste skuffe

Vi har for andet år i træk hentet en overdådig og toplækker nytårsmenu hos Skafferiet. Så spændende og så smagfuld. Det var en kæmpe fornøjelse, og vi har nydt hver eneste bid. Der var endda rigeligt, så vi også havde lidt til dagen derpå. Stor tak for en god oplevelse.

2 January 2026

Hej Jan.
Det er vi bare helt vildt glade for at høre - tak og velbekomme! Også tak for at du havde lyst til at dele din oplevelse herinde.
Mange hilsener fra Jon og resten af skafferne.

Fantastisk nytårsmenu

Lad os starte med afhentning af menuerne til nytårsaften. Dejlig stemning, alle havde det store smil på i travlheden mellem et hav af rullende 'mad'tårne, som kræver noget af en logistik. Og så blev vi budt på en dejlig forfriskning i ventetiden.
Menuen var som tidligere helt i top. Nyt, lækkert, smagfuldt og anrettet klar til servering. Vi er vilde med de små finurlige skåle, tallerkner m.m.
Vores smagsløg blev hjulpet godt ind i det nye år.
Tusind tak og godt nytår

31 December 2025

Reply from Skafferiet

Hej og kæmpe tak for de pæne ord. Vi nød det også (tænker det var det I også kunne mærke da I hentede) og vi er super-glade for tilbagemeldingen. Dejligt at I kunne lide det! Godt nytår fra alle os skaffere!

Suverænt lækker mad

Suverænt lækker mad, og til priser selv os "jyder" synes er en god pris!

6 December 2025

Hej Kristoffer.
Så dejligt at høre - begge dele egentlig ;)
Mange hilsener fra Jon og skafferne

Rated 5 out of 5 stars

Gæster og værter var begejstrede

Jon og hans dygtige medarbejdere sørgede for vi fik en fantastisk fest. Alt spillede, fra korrespondancen og møderne inden, til afviklingen af selve festen. Maden var helt i top - kreativ og lækker - og responsen fra gæsterne særdeles positiv. Skafferiet er et køkken med kant, holdning og kvalitet. De fysiske rammer er smagfulde, rustikke og behagelige. Vi ser tilbage på en perfekt dag!

25 October 2025

Kære Tine.
Mange tak for ordene, vi er bare helt vildt glade for at høre at I havde en god dag. Vi nød også at have jer her hos os.
Vi vil også gerne sige tak for en god proces hele vejen igennem.
De bedste hilsener fra Jon og alle skafferne

Fan af skafferiets mad.

Maden jeg fik leveret var alt jeg havde håbet på og mere end det.
Det var smagfuldt, unik, enkelt og så var det bare smukt at se på. Man kunne kun få lyst til at dykke ned i det hele. Tak til skafferiet også for anretning i de smukkeste lerfade 🌸

7 October 2025

Kære Dorthe.
Kæmpe tak for de flotte ord, dem er vi så glade for. Det var en fornøjelse at lave mad til dig og dine gæster og vi håber snart at få lov til det igen!
De bedste hilsener fra alle skafferne <3

Rated 5 out of 5 stars

Skafferiet er både meget behagelige og vanvittig dygtige

Jon er den mest behagelige kok, som jeg kender, og det smitter af på hele medarbejderstaben. Alt spillede bare fra første møde til servering af sidste ret. Der var ærlighed og oprigtighed hele vejen rundt. Maden var super lækker og indbydende.
Kun alle de allerbedste anbefalinger herfra. Næste gang vi skal holde en større fest bliver det med mad fra Skafferiet igen.

20 September 2025

Kære Jakob.
Mange tak for alle de pæne ord og anbefalingen, det er jeg virkelig glad for at læse. Jeg synes også at hele processen sammen med jer var rigtig fin- og I var også meget behagelige at arrangere fest sammen med!
Vi ses igen :)

Rated 5 out of 5 stars

Grøn, bæredygtig mad for alle sanser!

Vi har haft fornøjelsen af at kunne traktere 46 gæster med en hapsermenu. Anretning, farver, spændende smage, kommunikation og service gik op i en højere enhed. Kan anbefales til alle, der vil give deres gæster en smuk og inspirerende madoplevelse.

17 September 2025

Reply from Skafferiet

Mange tak for ordene, Susanne. Vi nød også at lave mad til jer og er så glade for at høre at I og jeres gæster var tilfredse!

Take a closer look