Alvorens u in al uw wijsheid begint te klagen is het misschien handig eerst even te informeren. U heeft maar 1 bericht gestuurd en daar heeft u inderdaad een reactie op gekregen die wel iets meer omvatte dan alleen: "is de scooter compleet ?" Zoals altijd proberen wij binnen een uur te reageren op binnen gekomen berichten, zelfs op zaterdag, zondag en in de avonduren.
De reden waarom wij dit vragen is simpel. Wij komen of liever kwamen met regelmaat op adressen waar we werden geconfronteerd met een bergje onderdelen. Of we dat maar even wilde vrijwaren en afvoeren. Nu schrijft u wel dat wij de scooter "GRATIS" mogen ophalen, maar dat is verre van gratis.
Het vrijwaren kost ons geld, RDW erkenning kost ons geld, RDW abonnement kost ons geld, huur kost ons geld, verzekering voorraad kost ons geld, de bus rijdt niet op water en mijn gezin wil ook graag eten. Met andere woorden om uw oude scooter te komen ophalen kost dat ons gemiddeld E 40,- Dus wat is gratis ?
De domme suggestie dat wij een rijklare scooter verwachten die we vervolgens kunnen verkopen zal ik maar laten voor wat het is. Dat is niet veel meer dan domme man praat.
Voor wat betreft de "goede onderdelen" helaas is het zo dat er niet zoals bij auto's een bloeiende handel zit in scooter onderdelen, dus ook de suggestie dat daar een verdienmodel achter zit is helaas onzin. Uw oude scooter levert op gemiddeld 0,15 ct per kilo oud ijzer, nog niet eens voldoende om het vrijwaren te vergoeden.
Dus voor u van alles schrijft, is het wellicht handig u eerst te verdiepen in de kwestie. En voor wat betreft uw marktplaats avontuur. Reageren doet de hele wereld maar werkelijk een wrak ophalen en vrijwaren ( wat ook hen ook geld kost) is een ander verhaal, zoals uw wellicht inmiddels ook gemerkt heeft.