Har været nede ved ham med min PGO hot 50, da den havde smadret gevind på krumtap. prisen var normal for hvad det var men. Jeg fik den tilbage med en smadret stator som jeg selv har skulle fikse. Så... See more
See what reviewers are saying
Jeg har skiftet fra gel til litium batterier, valget faldt på Scootermartin i Svendborg hvor jeg fik de bedste informationer og den bedste service. Prisen vi aftalte holdt 100% på trods af en fabrik... See more
Mølmarksvej 159, 5700, Svendborg, Denmark
- 20221888
- martin@scootermartin.dk
- www.scootermartin.dk
han laver ikke sine ting ordenligt
prisen var normal for hvad det var men. Jeg fik den tilbage med en smadret stator som jeg selv har skulle fikse. Så har han banket krumtapslejerne skævt den bolt der siger ved blæsehjulet var ikke skruet ordenligt i. De bolte der holder kickstart stkjolder var spøndt til gevindet var skadet på 2 af dem.
Meget tilfreds
Rigtigt flinke mennesker, med god, grundig og kompetent service. Jeg har fået lavet service på min MotoCR scooter to gange og jeg er meget tilfreds. Prismæssigt er de meget på niveau med andre forhandlere mht. årlig service. Jeg kan absolut anbefale ScooterMartin!!
Dårligt og dyrt værksted - uproffessionelt
Ved køb af el-scooter var der ingen ende på produktets fortræffeligheder i modsætning til konkurrenternes…. Allerede efter få måneder var der problem med første batteri. Det blev skiftet. Da det næste batteri heller ikke var godt, så var det pludselig brugerens fejl….
Der er nu skiftet batteri og ladet ved et proffessionelt elektroværksted. Nu virker det.
I forbindelse med reparation låner kunden en scooter transport hjem. Kort efter ringer forretningen og låne-scooteren bliver afleveret efter to timer. Pris 450kr! Sådan noget må man gerne oplyse på forhånd.
Generelt en oplevelse af et uproffessionelt aftersale og værksted. Dyre regninger. For lidt viden om reparation af egne produkter
Service af kabinescooter
Hurtig afhentning, med smil på læben. Effektiv og professionel behandling af min kabinescooter - og aflevering 1/2 døgn før forventet, naturligvis også her med et smil på læben.
At prisen på service så er så absolut konkurrencedygtig - det er jo bare en bonus.
Super service, afleverede min knallert til reparation og få timer efter var den var færdig. Hurtig og god service
Scooter Martin, nej tak
Min kabinescooter er 4 år gammel, har købt den hos ham og jeg havde problemer fra starten af. Nogen skal han bestille i Kina og vil vende tilbage når den ny del er kommet. Jeg har efterspurgt og har fået at vide: `vi har Corona, derfor bruger det længer tide` Min hastighedmåler bliver aldrig skiftet. Mine bremser virkede ikke rigtig og jeg var hos ham gange flere, hørte forskellige historie. Det ender med, den reservedel findes ikke mere. Jeg har fundet en anden mekaniker og han har set ny bremser ind og rettet andre ting også. Scooter Martin siger, service må forgå hver år. Nu skal min scooter til service efter 5000 km.
Jeg kan IKKE anbefale denne butik. Jeg vil have sparet mange penge
Svendborgs største svindler
Svendborgs største svindler! Hold jer langt væk fra ham! Nægter at æde forsikring og kommer med latterlige undskyldninger, uprofessionelt arbejde som ligner noget en 12 årig har lavet. Sindsyge overpriser, nye dele nægter jeg at tro på han sætter på da min knallert aldrig har kørt mere elendigt siden han har rørt den.
Den bedste af de bedste
Købte i dec. 23 en Big Max 45 privat og den havde kun kørt 25 km og er fra feb. 2022. Den kørte fint da jeg prøvede den men næste dag hjemme, ville den ikke starte. Købte nyt batteri osv, men måtte afleverer den på et værksted. Efter en uges tid, opgav ham der skulle finde ud af hvad der var galt med den.
Tog ud til scooter Martin og han prøvede også på alle mulige måder og finde ud af hvad der var galt. Jeg var ved at give helt op, men Martin spurgte om han lige måtte prøve en sidste udvej. Han fik den til Ballerup på… ja jeg kan ikke huske hvad det hedder, men et stort værksted. De prøvede også en del ting, men til sidst fik de styr på den. Ny tank, ny indsprøjtnings dyse og ny pumpe.
Fik den retur til Martin som så kunne ringe til mig og sige at nu kunne jeg hente scooteren.
Den kører som en drøm og jeg har IKKE BETALT EN KRONE for de ting de satte på i Ballerup. Scooter Martin har heller ikke fået en regning fra dem. Sikken en service fra Ballerup men den største service, har jeg dog fået af Scooter Martin. Han gav ikke op. For som han sagde, jeg lærer jo også af den her sag.
Så STOR TAK til Martin og jeg vil til hver en tid anbefale ham til andre.
Redder mig gang på gang
Jeg kan snart ikke tælle hvor mange gange Martin har reddet mig!
Jeg cykler på en billig version af en ladcykel og hver gang der har været problemer, har Martin stået klar til at hjælpe mig! Uanset om det har været en hurtigt lapning af dæk, en smadret bagbremse og et baghjul, eller seneste da jeg fik stjålet mit batteri!
Martin er altid klar med en hurtig, fleksibel og økonomisk fair løsning! Han laver aldrig noget vi ikke har aftalt og er reel om hvad han kan tilbyde! Jeg har 100% tillid til ham!
Martin kan kun få mine varmeste anbefaling og et kæmpe tak!
Han lyver og laver en hel del svindel
Han lyver og laver en hel del svindel. Har snydt mig for 2000 kr
Værste sted jeg nogensinde har været
Værste sted jeg nogensinde har været. Vanvittigt beløb jeg kom af med!
Overholder ikke aftaler
Overholder ikke aftaler, men er til gengæld god til at skrive store regninger.
Jeg har skiftet fra gel til litium…
Prisen vi aftalte holdt 100% på trods af en fabriks fejl på lader som blev ombyttet og monteret uden yderlig omkostninger for mig, selvom jeg bor i Odense kom Martin til min bopæl og foretog ombytningen og montering.
Kan varmt anbebefale Scootermartin til reparation og service på din scooter.
Har fået lavet forskellige ting på min…
Har fået lavet forskellige ting på min PGO.
God service og rimelig pris, som sædvanligt hos ScooterMartin.
Klar anbefaling fra mig.
VH
Peter Müller
Dybt skuffet, 👎👎
Efter vores dreng på 16 havde fået renoveret sin fars gamle scooter for 5000kr holde den i 2 måneder.
Vi møder så op hos Martin og får snakket om problemerne og vores undren over den ikke har holdt længere, vi bliver mødt af tusindvis af dårlige undskyldninger og han prøver at tørre skylden af på knægten. Efter en times tovtrækkeri kommer vi frem til at han vil dække alt indmad hvis vi køber en ny motorblok til 1875kr det gør vi så og jeg spørger gentagne gange om dette er prisen og han skal kontakte os hvis det viser sig at der er andet eller mere der skal skiftes, han siger det du ser her er PRISEN..! i kommer ikke til at betale mere..!
Den er så blevet hentet i dag
1/11-22 til 2700kr for der var jo moms og fragt og nogle ekstra småting så skulle skiftes.
Vi har på ingen måder noget positivt at sige om scooter Martin ud over han er en løgnagtig svindler.
Udskiftet batteri, som ikke var defekt
Jeg kontaktede Scooter Martin for at høre om kan kunne reducere hastigheden på min mors kabinescooter, før vi overdrog den til min far, da han eller ville være til fare for sine omgivelser. Det lovede han at kigge på og scooteren, som var i perfekt stand, blev afhentet. Scooteren er ikke købt hos ham oprindeligt.
Kort tid efter fik jeg besked om at den var færdig og leveret hos min far, og jeg modtog en faktura. Til min overraskelse havde de skiftet batteriet til nette sum af
4.995 kr og den fulde faktura lød på 6.795 kr.
Hvorfor blev der skiftet et perfekt fungerende batteri? Jeg spurgte Scooter Martin og han sagde at det var fladt. Det undre mig, eftersom den aldrig har haft problemer med batteriet og kunne køre selv ind i hans vogn.
Der er også taget 440 kr x 2 for hhv hentning og levering. Det er der intet galt i, men det ville have klædt Scooter Martin at oplyse dette inden, især i betragtning af at jeg sagde at min bror ville komme med den og han så svarede, at de da lige kunne komme og hente den med det samme… blot glemte han at oplyse at det havde en pris.
Efter han havde leveret scooteren til min far spurgte jeg ind til reducering af hastigheden, da det jo ligesom var betingelsen for at min far kunne få den. Men nej, det havde ikke været muligt, selv om han sagde det inden, hvor jeg også havde oplyst model mv.
Så ikke nok med han udskifter et perfekt fungerende batteri, så vælger han også at leverer en scooter til en syg mand, som kan køre alt for hurtigt, på trods af at jeg forinden havde oplyst om problematikken
Og som et lille slutbemærkning, så kom scooteren hjem til min far overplastret i scootermartin klistermærker - for, bag og på siden. Her skal det bemærkes at scooteren jo ikke er købt hos ham. Jeg ringede til ham og gjorde opmærksom på problematikken - at den fine, fejlfrie scooter nu var overplastret i hans klistermærker. Han mente ikke at det var et problem, for det gjorde de altid og ingen havde brokket sig Over det før. Her skal det bemærkes at hans kunder er ældre og/eller handicappede mennesker, som måske ikke har det store overskud til at klage. Jeg bad ham om at komme og fjerne klistermærkerne, som han selv havde monteret. Det nægtede han, men jeg kunne jo komme forbi med den, og så ville de kigge på det. Nu mener jeg ikke, at jeg hverken skal køre den over til ham, eller betale for endnu en afhentning og levering, for at han kan fjerne noget reklame for ham selv, som han selv har monteret uden tilladelse. Det gjorde jeg opmærksom på, hvorefter han smak røret på.
Efterfølgende har jeg talt med andre i lokalområdet, og det desværre ikke er et enkeltstående tilfælde at “over reparation” af scooter.
meget dårlig service og løgne
ja for lidt over et år siden havde jeg min Aprilia rx her og det var som om da den kom der ind fejlede den alt mugligt den ikke gjorde inden den kom. også tænkte jeg det magter jeg ikke så jeg hentede den efter en uges tid og der fik jeg af hvide af dem at den ikke vil kunne køre mere ind et par 100 km på grund af slitage nu står jeg her næsten 3 tusind kilometer senere og den køre stadig helt perfekt og jeg har ikke skiftede en skrue (den kom der for at få en ny pakning)
Fantastisk og service til rimelig…
Fantastisk og service til rimelig priser kan varmt anbefales
Top anbefaling til alle hos scootermartin.
Kan kun anbefale stedet. Købte i feb.2022 min kabine scooter dernede. God guide til hvad en kabine scooter er , god forklaring på alle stillede spørgsmål.
Da jeg fik den havde den lidt bøvl med batteriet, og forhjul hoppede meget. Det skulle der rettes på så de kom og hentede den. Fik ny batteri i samt nyt fordæk. Da den havde kørt lidt blev der lavet et mindre service uden beregning. Fik den leveret igen næste dag. Og den har kørt som en drøm siden.
Får altid en god forklaring og hjælp når jeg har ringet med ting jeg var i tvivl om. Så service er der hele vejen rundt hos scootermartin. Så tak til jer alle. Ses til næste service.