**⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk service og professionelt arbejde!** Jeg havde min **VW Tiguan 2019 Diesel DSG 4WD** på værksted, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med oplevelsen! **✅ Hurt... See more
See what reviewers are saying
Jeg har lige hentet min VW polo til leasing. Alt har været perfekt i hele forløbet. Jeg har haft at gøre med alle 3 i salgsforretningen. Kenneth hjalp mig med at finde bilen der matchede mine øn... See more
Havde en VW transporter til service. Dagen efter jeg havde bestilt tid ringede jeg igen for at præsicere/tilføje ting der skulle "laves" incl. at bilen skal synes. Det var ikke noget problem sagde... See more
Havde min VW UP til service hos dem, som efterfølgende fremsendte en faktura på et service som aftalt, samt en masse ekstra arbejder som de bare har udført uden min tilladelse. Hos dette firma udfører... See more
No recent history of asking for reviews
Bedste service
Vi har ikke fortrudt, at vi valgte at lease vores bil hos VW. Vi blev mødt af en smilende, imødekommende og professionel sælger.
Ömer Kirkan hos VW i Ishøj har virkelig ydet en mere end fremragende kundeservice og vi vil helt klart anbefale, at man besøger VW Ishøj. Vi blev løbende opdateret om, hvornår vores bil ville være klar og vi har altid kunne komme i kontakt med VW.
Vi takker Ömer for den varme modtagelse og for den bedste service.
Det aftalte blev ikke lavet!
Havde en VW transporter til service.
Det var ikke noget problem sagde damen jeg snakkede med, det skulle hun nok tilføje så det kunne blive ordnet.
Det var så lidt af en skuffelse at hente bilen igen efter service og finde ud af at hendes besked ikke var kommet ind på arbejdskortet og derfor ikke blevet lavet, Øv
TOP service og søde kompetente medarbejdere
Jeg har leaset en bil og det er helt klart stedet jeg vil lease min næste VW. Kenneth Christensen har hjulpet mig i hele processen. Det er intet mindre en været en PERFEKT oplevelse! :-)
VERDENSKLASSE SERVICE, HJÆLP, RÅD OG VEJLEDNING
Jeg har leaset en VW Polo hos SBC og kan kun anbefale dem for deres fornemme service og imødekommende personale. Jeg har fået den bedste betjening og vejledning! Hvis man kunne give mere end 5 STJERNER havde Kenneth Christensen fået det. Det har været en VERDENSKLASSE oplevelse. TAK for det!
Arrogant sælger
Jeg skulle købe en VW Touran og bad om et tilbud 19.07.2015. Efter at have beregnet prisen ud fra kataloget til 450000kr, spurgte jeg sælger om der er rabat at hente. Her citerer jeg hvad sælgeren sagde: " nej tak, vi sælger biler og ikke rabat".
Sikker en behandling. Det fortjener VW ikke.
Udygtigt værksted og ringe service
I 2012 opdagede Sydkystens Bilcenter, der er mærkevareværksted for WV ikke, at den var gal med taktkæden på min Touran, da jeg bed dem om at undersøge støjlyd fra motoren og en motor, der ikke trak ordentligt. Jeg lod derfor et andet lokalt værksted, Greve Bilcenter, undersøge bilen. De påpegede straks, at det sandsynligvis var taktkæden, der var problemet. Jeg tog derfor bilen tilbage til Sydkystens Bilcenter. Først efter en del kamp med dem om, at jeg ikke ville betale den første regning, der jo ikke havde løst problemet, erkendte de, at det var taktkæden, der var problemet. I år, 2014, har WV så besluttet at yde fuld kulance på udskiftning af taktkæder på samtlige Touran’er – også bagudrettet. Jeg har hørt om værksteder, der selv har henvendt sig til kunder, der ligesom mig i første omgang selv betalte for udskiftningen, og tilbudt dem kulancen. Jeg måtte selv henvende mig til Sydkystens Bilcenter for at få kulancen. Først da der var gået 11 uger fik jeg kulance. Det faldt tidsmæssigt sammen med, at jeg til sidst havde overdraget det til FDM at kommunikere med Sydkystens Bilcenter.
Men det kan jo være helt tilfældigt.
Dårlig kundeservice
Jeg købte for et år siden en Up, som jeg er meget glad for. Dog er jeg meget lidt glad for eller tilfreds med den kundeservice og det oplysningsniveau, jeg har modtaget fra sælgeren. Som han sagde dengang "Jeg sælger dem (Up'erne) med venstre hånd, flere om dagen...", hvilket nok kan forklare, at jeg nu opdager, at jeg ingen service- og reperationsaftale har (som jeg gik ud fra) :-( Jeg blev nemlig ikke oplyst om det, og ej heller omkring Vejhjælp - hvor man skal ringe til mv. Kan kun sige, at sælgeren er af kaliberen "smart i en fart". Kan ikke anbefale stedet.
Har købt 2 stk VW Touran hos SBC og kan kun rose dem for deres service. Fik gode råd og vejledning igennem hele processen!!! 5 Stjerner intet mindre kan gøre det.
SBC er bange for SMC
Vi har 2 biler som begge er købt hos SBC i Ishøj. Den ene en Golf 6 TSI 122HK med DSG og en Golf 6 GTI 210HK DSG begge købt 2010.
TSI har været på værksted med fejl i motor (som ekstra bladet har skrevet om) den tikket underligt når man startet den og efterfølgende fik vi bare at vide sådan skulle den sige ind til vi blev ved med at sige at det skulle den ikke, så blev den lavet på garanti. Da vi fik bilen igen begyndte den så at bruge olie og lød stadigvæk underligt, begyndte at bakke selv om den stod i drive, SBC sagde der intet var galt med DSG, og olie det var lavet uden at få at vide hvad de havde lavet!!!
Vi kørte til SMC Gladsaxe og fortalte vores problem og en mekaniker kørte ud med os i 2 min og fandt fejlen, koblingen var gået i DSG gearkassen 25.000 km ikke iorden.
bliver nu lavet under garanti.
Ang. GTI, jeg har fra bilen var 3 mdr. gammel klaget over at den hugger i gearen (DSG) , hvor man første gang bare sagde det var autohold som gjorde det.
Efter noget tid blev den ved og andre som prøvet min bil sagde det samme som mig, de fik den ned igen og sagde de ikke kunne mærke noget, hvilket jeg ikke kan forstå da andre kan, efterfølgende nulstillet de gearkassen også kørte den perfekt i ca. 3 mdr. og fejlen var tilbage.
jeg har været på værksted med fejlen 5-6 gange og de siger stadigvæk de ikke kan mærke det.
Jeg har ud over det haft 2 motorproblemer som er blevet løst, med 4 nye tændspoler og en brændstof dysse, på en bil som er under 2 år. Har sagt til dem at nu gider jeg ikke mere at finde mig i den bil og at de bliver ved med at rep. på den, DEN ER JO SYG!!!
Jeg har bedt om at lade handlen gå tilbage men det kan man ikke da det er en periodisk fejl er udmeldning, LATTERLIGT !!!
Problemet er at de ikke tør at sige SMC imod og vil hjælpe kunden med en fair behandling.