4.2

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

4.2

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

God service ved betalingskoks

Jeg har købt en læderjakke (super kvalitet) men under betalingen gik systemet ned. Under det efterfølgende forløb endte jeg med at betale 2 gange for jakken.
Det er ingen sag at levere god service når intet går galt, men her, hvor meget gik galt, viste butikken utrolig flot service og vi fik i fællesskab løst problemet. Jeg har fået den ene betaling igen uden slinger. Synes det er værd at skrive en anmeldelse for. Tak for super god service da det galdt :-)

27 September 2025

ALDRIG IGEN!

Har aldrig oplevet noget ligne! Kommer ind i butikken, står og venter til det bliver min tur da jeres ekspedient vender sig om og siger hej, jeg spørg om hun har tid, så flabet som hun er siger hun nej for så at spørge hvad jeg vil. Jeg havde i februar den 11. Købt et bar vinterstøvler inde hos jer, som er gået op i skindet, jeg får ikke engang chancen for at vise skoen før hun Beder mig om at gå et andet sted hen med mine sko. Der står flere kunder i butikken som kigger og prøver jakker, men vælger at gå, da jeres medarbejder er så grim i munden. Jeg forklare hende hvornår jeg købte støvlen, hun griner af mig og siger det fordi jeg tager min sko forkert af. Til min overraskelse Beder hun mig igen om at gå ud ag hendes butik og hun vil bestemt ikke høre på hvad jeg har at sige. Hun bliver mere og mere flabet og griner mig op i hovedet for det er jo en god pris på skoen, og det jo så er lige meget med om de er i stykker. hun mener ikke jeg har nogen rettigheder, måtte der forklare hende jeg er uddannet inden for salg og service. Jeg ender med at gå fra butikken uden nogen hjælp da medarbejderen begynder at tale i telefon og ignorerer mig. Jeg sætter ALDRIG SOM I ALDRIG, mine ben i jeres butik igen! Tænk at behandle sine kunder på den måde! Jers ekspedient som var så klog på mine støvler mente at kanin gik let i stykker, MEN det er ikke kanin, en lammeskind. FØJ!!! Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det!

30 November 2020

urimelig service! !

Jeg har igennem de sidste par år handlet dyre pelse og skindjakker til de kolde vintere vi får her i Danmark og har altid handlet hos royalskin men jeg må ærlig talt indrømme at den service mig og min mand blev mødt med af den unge dame derinde var langt fra tilfreds stillende jeg forstår simpelthen ikke at i kan stille jer tilfreds med en så ringe medarbejder der på ingen måde er service minded og nærmest får en til at føler man ik er velkommen i butikken syntes det meget ærgerligt da jeg har handlet der i mange år efterhånden men det er slut nu.

18 November 2015
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service

Jeg var forbi Ryal Skin i København for at købe en skindjakke. En utrolig sød, ung ekspedient hjalp mig tålmodigt med at finde den rette størrelse og guidede mig igennem de forskellige modeller fra Rock'n Blue. Derudover fik jeg en masse gode tips med til hvordan jeg skal holde skindjakken i god stand.
Jeg forlod besøget i Ryal Skin med et kæmpe smil på mine læber og en ny, lækker skindjakke. God kundeservice skal man lede længe efter. Kan klart anbefales! :)

31 August 2015

Ringe service!!

Indbegrebet af god kunde service er ikke eksisterende i denne butik der blir virkelig givet så dårlig service i denne butik og varerne der blir solgt derfra er af virkelig ringe kvalitet og det hele blir jo ik bedre af at medarbejderne har mere travlt med at snakke i telefon og surfe rundt på nettet mens der ingen kundeservice blir givet jeg kan på ingen måde anbefale dette sted gå en stor bue uden om denne forretning de fortjener virkelig ikke at man smider sine penge der.

21 May 2015

FØJ!!!

Angora kaniner som bliver flået levende, samt hunde og rotte pels bliver med et falsk smil på læben langet hen over disken i Royal Skin på Strøget i København.
Kunderne bliver der talt grimt til, samt kan du ikke få dine penge retur hvis du har en reklamation eller fortryder dit køb.

Et modbydeligt sted at handle, med usympatisk, negativt, personale.
Ville aldrig anbefale dette sted... FØJ!

21 July 2014

Is this your company?