Rolsted Cykler Viborg Aps Reviews

1. Bicycle Store
  2. Bicycle Repair Shop
  3. Bike Accessories Store

Written by the company

ROLSTED CYKLER FINDER DU I CENTRUM AF VIBORG. Vi er et ungt team, som alle er cykel- Interesserede og har et stort produktkendskab. Vejledningen er kompetent og serviceniveauet højt, så besøg os også, hvis du blot ønsker et godt råd omkring cykler....

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk butik

Jeg har købt flere cykler og tilbehør hos Rolsted, gennem de sidste mange år. Altid virkelig god kundeservice. Kvalitetsprodukter og de har altid været søde og hurtige til at hjælpe.
Varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 May 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dit team begik en fejl og burde ganske…

Dit team begik en fejl og burde ganske enkelt have taget telefonen, forklaret situationen og sagt undskyld, hvorefter betalingen ville være blevet ordnet med det samme.

I ringede til min søn og gav ham skylden for JERES fejl, som blev begået mange måneder tidligere. Derefter sendte I mig en e-mail med en advokat og truede mig. Jeg deler gerne jeres uacceptable e-mails offentligt.

I begik en fejl og bør derfor ikke give en uskyldig part skylden eller komme med trusler. og jeg har den dag i dag stadig ikke modtaget en undskyldning. og også ringe til min søn og chikanere ham med så mange opkald. Det var mig, der betalte med mit kreditkort, ikke min søn, men han modtog adskillige opkald i skoletiden. Vær venligst modne nok til i det mindste at give ham en undskyldning.

29 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak for en helt fantastisk og…

Tusind tak for en helt fantastisk og professionel kundeservice👌
Jeg giver dem min allerbedste anbefaling😄

26 March 2026
Rolsted Cykler Viborg Aps logo

Reply from Rolsted Cykler Viborg Aps

Tusind tak for de flotte ord og anbefalingen 😄
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos Rolsted Cykler. Vi sætter stor pris på tilliden.

Reparation af elcykel.

Reparation af elcykel.
Skulle have skiftet skivebremse og strammet kæde.
Super service og hurtig betjening og alt efter bogen.
Til en fair pris (trode faktisk det var dyre)
TAKKER

6 January 2026
Rolsted Cykler Viborg Aps logo

Reply from Rolsted Cykler Viborg Aps

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med både service, reparation og pris. Vi gør os umage for at tingene bliver lavet ordentligt – og gerne hurtigst muligt.

Rated 5 out of 5 stars

En uovertruffen god og pålidelig…

En uovertruffen god og pålidelig service.
I forbindelse med afhentning af 1 stk. Christiania - bike for reparation, oplevede vi præcision og super god service.
Da cyklen så samtidig var færdig samme dag, til en fair pris, kan det vist ikke gøres meget bedre!

28 November 2025

Køb el cykel

Købte en el cykel, der Bla. var indkøbt til brug i vores sommerferie, der opstod en del problemer med cyklen.
uden skyld fra Rolsted, men ikke tilfredsstillende med de udfordringer det gav.. Men der blev gjort en kæmpe indsats, for at få det hele til at lykkedes, låne cykel ovenikøbet lån af privat cykel fra en af medarbejderne. efterfølgende har Rolsted sørget for en sprit ny cykel. fantastisk service og meget venlig behandling. Trods udfordringer vil jeg klart benytte, anbefale Rolsted til reparation, service og køb af ny cykel. 👍

15 July 2024

Perfekt

Perfekt levering af dele til tiden samt en personlig håndskrevet hilsen fra Bjarne med håbet om at alt i leverance er ok - det har jeg ikke oplevet før :)

Dog vil jeg opfordre til at tilføje producentland så jeg ikke støtter et diktatur

20 February 2024

Take a closer look