Company details

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Meget utilfredsstillende oplevelse

Meget utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med installation af rør og el til en varmepumpe.

Timeforbruget på fakturaen stemmer ikke med den faktiske tid på adressen, og der blev sendt flere medarbejdere end aftalt, hvilket resulterede i ekstra timer og kørsel.

Installationen blev udført af andre medarbejdere end aftalt og i andre materialer end gennemgået på forhånd. Der blev bl.a. benyttet press rør selvom der blev informeret om at bruge gevind, installeret to el-afbrydere, selvom der kun var aftalt én.

Kvaliteten af arbejdet er desuden utilfredsstillende med unødvendige samlinger, mindre lækager efter installationen og forkert udført isolering, hvor flere rør stod åbne og direkte eksponeret udendørs.

Efter konfrontation blev der givet lidt afslag i prisen, men jeg måtte selv efterfølgende rette en del af arbejdet.

Sørg for at få et fast tilbud hvis du vil benytte dig dem og informer om dine krav på skrift..

1 May 2025
Unprompted review
Rolskov logo

Reply from Rolskov

Har spurgt efter flere oplysninger fra dig, da vi ikke kan finde nogen "Søren L" i systemet

Rated 2 out of 5 stars

Virkelig uprofessionelt firma…

Virkelig uprofessionelt firma der laver fejl og “kom til” at sende 400 volt ud i vores stikkontakter så diverse ting er brændt af og de nægter at det er deres skyld og er virkelig langsomme om at få deres regning afsted. Jeg anbefaler dem ivertfald ikke.

20 January 2025
Unprompted review
Rolskov logo

Reply from Rolskov

Hej Bjarne. Fejlen skyldes en løs forbindelse i tavlen. Sagen er meldt til vores forsikring, og jeg bad også dig om at melde det, da det er måden at gøre det på. Så skal de nok finde ud af dette indbyrdes. I sidste uge havde vores forsikring dog ikke hørt noget fra jeres endnu.

Take a closer look