Dagstilbudet i Fjellerup (Møllebækken) Er et dårligt sted for personale. Alt for mange rygter, og snak bag om personalerne. Ledelse gør ikke en dyt imod det. Søg job der, hvis du vil have e... See more
See what reviewers are saying
Århus den. 31.jan.2021 ringede læge vagten kl. 20:10 efter lang kø taget en gamle dame pia. Jeg har feber og hver time det er gradvist stigende. hørebesvær og smerter ,let svimmelhed hendes spørgmål... See more
Hej. Jeg vil bare fortælle, at jeg har dårlig oplevelser af pysk her på Gødstrup sygehus optil flere gange. Min søster og veninde har været indlagt her efter hånden mange gerne. De lytter ikke til... See more
Sure personale og lægerne også .. Specielt læge Laura i distrikt psykiatrien er meget uerfaren og ligeglad og fejl medicinerer patienterne.. og taler ned til patienter.. Hun går slet ikke op i hvo... See more
Company details
Information provided by various external sources
Region Midtjylland er en politisk styret enhed, der har tre hovedopgaver inden for velfærd og udvikling. Nemlig sundhed og hospitaler, specialiserede tilbud til socialt udsatte og handicappede samt at være en politisk drivkraft for vækst gennem regional udvikling. Regionen bliver styret af 41 direkte valgte politikere.
Dagstilbudet i Fjellerup
Dagstilbudet i Fjellerup (Møllebækken)
Er et dårligt sted for personale.
Alt for mange rygter, og snak bag om personalerne.
Ledelse gør ikke en dyt imod det.
Søg job der, hvis du vil have en depression og en dårlig arbejdsplads
Nægtet medicin af sygeplejerske, som var godkendt af lægen
Var indlagt i 14 dag på Mave/Tarm afdelingen med betændelse i bugspytkirtlen. Eneste behandling var smertehåndtering som er vanskeligt. Generelt var sygeplejerskerne super søde og lydhøre men der var 2 ud af nok 10 som behandlede mig subjektiv mht smertelindrende dosis. De nægtede mig smertelindrende medicin fordi de syntes jeg havde fået nok på trods af min grænse ikke var nået og jeg lå grædende på gulvet. Når så min familie kom og så det så kunne jeg pludselig godt få mere. Hvis jeg spurgte til hvad min grænse af smertelindrende medicin var fik jeg intet svar. Lægen havde sagt jeg skulle have hvad jeg havde brug for. Måtte flere gange ringe grædende til min mand som så måtte ringe ind og bede dem give mig hvad jeg måtte må. Yderst ubehagelig og traumatiserende oplevelse. Ligeså snart jeg ikke var tilkoblet maskiner, krævede jeg at komme hjem selvom de anbefalede mig at blive, kun på grund af de 2 sygeplejersker. Utroligt at man skal ligge grædende og i smerter i timevis alene…
fuld narkose - dårlig feedback
Blev opereret i næse i fuld narkose.
Fint og nyt hospital, med flinke medarbejdere.
Negativt at man ikke fik en snak med opererende læge, efter indgreb, kun uvidende sygeplejerske!
Oplyste akut telefonnumre er ikke korrekt. Man får kun en "vagt sygeplejerske" der ikke ved noget!
Dårlige oplevelser!!
Min søster og veninde har været indlagt her efter hånden mange gerne. De lytter ikke til os pårørende og hellere ikke til patienterne. Min søster er ved at dø og det forstår de ingenting! De vil bare have at man bliver udskrevet med det samme og ikke ordning indlægges.
Jeg vil ikke anbefale nogen, at man bliver indlagt her.
Vejle er meget bedre…
Tid bliver rykket konstant
Systemet? bliver ved med at ændre min tid til vigtig medicin, så jeg bliver nødt til at sidde i kø for at kunne ændre tiden igen igen igen. De er søde at snakke med men det fungerede 1000 gange bedre da man fik medicin direkte fra hospitalet. Lettere for dem, ikke for patienterne 😡
Når man ringer til patient garantien.Så…
Når man ringer til patient garantien.Så er der først lang ventetid.Og derefter får man at vide, man skal gøre det på nettet, selvom man er meget kraftig ordblind.Hvor man burde gøre det igennem telefonen.Synes Jeg er forkert, at der for lang tid ventetid og at man skal gøre det på nettet når man har kraftig ordblind.Det synes jeg ikke Der er ens Danmark kan tilbyde folk Der er ordblinde.Jeg måtte have hjælp hele vejen igennem bare for at lave det på nettet.Så ville jeg kunne bare have ringet.Selvom jeg gjorde, så ville det være der rigtig lang ventetid.Synes Jeg er for dårligt.
Hvordan i alverden har Region Hospital…
Hvordan i alverden har Region Hospital Viborg som er et offentligt sygehus, indgået en lejeaftale med 7eleven, der driver kiosken på hospitalet med totalt vanvittige priser?
Virkelig amatør læger og sygeplejerske…
Virkelig amatør læger og sygeplejerske den danske stat har et kæmpe problem
Værste oplevelse!
Jeg ringede ind for lidt siden, og fortæller, at jeg er besvimede, og at jeg ikke KAN spise, og ikke har spist i 2 dage grundet spiseforstyrrelse. Jeg ringede og sagde dette, samt at jeg var MEGET bekymret for min egen tilstand, fordi jeg rystede, ikke kunne fokusere, og begyndte at forsvinde mere og mere hen. MEN Damen i røret siger så “og hvad skal vi gøre ved det? Så må du vel spise som alle andre gør, det ikke noget vi kan gøre noget ved her, og da SLET ikke her klokken 12 om natten..
Undskyld mig? Men spise som alle andre, når man har en spiseforstyrrelse? Og hvad kan I gøre ved det? Som læge, som netop skal hjælpe med at folk med spiseforstyrrelser ikke dør af sult, når det nu ikke handler om LYST, men evnen til det kunne!
Og ellers snakkede hun bare vanvittig nedladende, så jeg virkelig til sidst var i CHOK!
Disse mennesker bag telefonen, har INGEN forståelse for ens sitation.
Så vanvittig at de typer mennesker har sådan et job!
Værste oplevelse.
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse når man ringer ind til vagtlægen i regionen Midtjylland.
Man bliver mødt af så uempatiske medarbejdere i den anden ende af røret, som taler så uhøfligt og nedladende til mennesker som ringer ind for hjælp. Det er så forfærdeligt at tænke på at det mennesker som er ansat til at være der for andre mennesker telefonisk i tilfælde af behov for hjælp helbredsmæssigt.
Man skulle tro region Midtjylland ingen kriterier har til de medarbejdere de ansætter til at varetage kontakten med mulige patienter telefonisk. Skam jer dog .
VÆRDILØS PATIENTVEJLEDNING
Hvis du har brug for en patient vejleder i Midtjylland, så lad være med at kontakte Patientkontoret. De er totalt værdiløse og er kun ude på at fortælle dig hvor godt vores sundhedssystem virker, og for mit vedkommende fandt jeg ud af at de er totalt ikke værd at kontakte. Men de fik mig til at beslutte at jeg fremover dropper min medicin mod KOL, og min fremtidige kontakt med min læge.
Langsomme og fuldstændig inkompetente læger
Man sidder i venteværelset og lægerne sidder inde i konsultationsrummet og griner/snakker i 15 minutter ved vagtskifte, hvor folk sidder og venter i smerte. Der blev ikke taget patienter ind i 30 min. Der er kun en vagtlæge og ventetiderne holder ikke, som de lover i telefonen, når man ringer til vagtlægen. Generelt en ussel oplevelse og spild af vores skattepenge, at det skal gå så langsomt og med så dovent et personale. Der er ikke fokus på borgerne eller deres problemer.
Har i gennemsnit ventet 8 år på…
Har i gennemsnit ventet 8 år på afklaring, når jeg haft brug for hospitalhjælp, hvilket har resulteret i 3 kroniske lidelser. Find et andet sted, hvis du har dit helbred kært. Aldrig stol på deres læger.
Jeg har 3 gange været i Gødstrup
Jeg har 3 gange været i kontakt/behandling med sygehuset i Gødstrup inden for det sidste års tid, jeg har oplevet hurtig og ordentlig/kompetent undersøgelse og behandling, det håber jeg fortsætter hvis jeg fremadrettet, skulle have behov for det.
Alvorlig klage
Alvorlig klage :
Det drejer sig om M.A
Cpr:310163
Hun blev vaccineret mod hendes vilje, og bag hendes ryg !!!!! 👎👎👎👎☹️☹️☹️ på Fuglevangsvej i Horsens, med omikron af sygeplejerske Kir- - - - M.R på Fuglevangsvej 61 i Horsens.
Hun havde kun booket tid til influenza vaccine min lille ven 👎👎👎☹️☹️☹️
M.A er uden for målgruppen hun er ikke fyldt 65 år
vaccine mod hendes vilje yderst svi - - - opførsel !!!
M.A er ikke i målgruppen, og er ikke fyldt 65 år.
Vh M.A-O - -
Fra Horsens
M.A blev alvorlig syg sidst hun fik vaccine mod Corona.
Skamfuld opførsel !!!!
👎👎👎👎☹️☹️☹️☹️
Alles lægehus i thyborøn.
Alles lægehus i thyborøn.
Lægehuset og akutklinik der kun har åben 2 timer om ugen, både for telefonisk henvendelse og for lægebesøg.
Men allebedst så er lægen carl heino grønne, lægen der elsker at udsætte alle patienter for vold og verbalt overfald, så patienterne får både fysiske og psykiske sår efter blot 1 konsultation.
En læge som hr grønne, lægen der ikke er bange for at forfølge patienterne og tæve dem på åben gade, men blev først stoppet, da han opdagede forbipasserende borger på cykel, der stod og optog optoget på deres mobiltelefoner.
Selvom det fysisk overfald var stoppet, så forsatte det verbale overfald og det på en patient der havde fået smadret ryggen og var så dårligt gående, at patienten bruger rollator.
Men alles lægehus i thyborøn, der kun har 35 patienter tilbage af de 3500 borger der var hos tidligere læge, der drev klinikken, har så mange fiktive navne i deres kartotek, at regionen ser igennem fingre med klinikkens svindel og bedrageri.
En patient med hjerteproblemer, en begyndende blodprop i hjertet, fik af vide af ovennævnte læge, at hun havde bare ondt i ryggen og skulle gå hjem og hvile sig, hvilket resulteret i, at lægevagten blev senere tilkaldt og hun fik nitroglycerin spray under tungen og akut indlagt med blink og horn.
Men lægen hr. grønne kunne ikke røres, da han havde skiftet til lægehuset i lemvig, som også står tomt for patienter.
Men lægen Carl heino grønne, burde spærres inde sammen med sekretæren maja, da disse to personer gør alt hvad de kan for at tale grimt til patienterne og være fysisk voldelige overfor alle.
Utilfredsheden med alles lægehus i thyborøn er stigende og vreden raser så meget, at der ikke skal meget til, før gnisten tænder bålet og vreden får afløb overfor dette lægehus og de ansatte, da borgerne bliver mødt alle steder der skulle tage imod klager, der bliver borgerne mødt med kold arrogance og manglende lyst til at gøre noget ved lægehuset.
Så derfor bliver det næste at andre myndigheder forventes at holde sig væk, i tilfælde af fysisk håndgemæng fra borgernes side og at regionen bliver sat ud af drift, da denne er betalt under bordet af dette lægehus.
Ufrivillig aktiv dødshjælp
Under min fars indlæggelse oplevede vi, at der var misinformationer og manglende informationer. F.eks fik vi i en folder, et akutnummer, som vi kunne bruge efter udskrivelse. Da min mor benyttede nummeret blev der ikke svaret selvom hun ringede indenfor den tid der stod i brochuren.
Under min fars indlæggelse sagde en læge lettere bebrejdende til mine forældre, at lægen i flere måneder havde ønsket en samtale om hospice med dem. - Det havde hun bare på intet tidspunkt sagt noget om til mine forældre. Det kom derfor meget bag på mine forældre, da hun ved et tilfældigt møde med dem på gangen, sagde det til dem.
Min far havde, indtil indlæggelsen, selv administreret sin medicin, og med vilje ikke taget så meget morfin som foreskrevet til ham, da han hellere ville have smerter end føle sig konfus. Ved samtale med føromtalte læge, overtog hun uden begrundelse medicineringen, som fremover skulle foregå i medicinske administreret af hjemmesygeplejersker. Både min far og jeg gjorde opmærksom på, at han ikke ønskede så meget morfin for at være klar i hovedet. Da min far blev udskrevet, undrede vi os over hvorfor han virkede så konfus. Efter et par dage fandt vi, med hjælp fra hjemmesygeplejersken ud af, at han fik alt for meget morfin. Og at morfinens virkning desuden blev fordoblet af den sovemedicin han var begyndt at få på hospitalet.
Overdoseringen af morfin medførte desværre, at min fars respiration og bevidsthed blev nedsat. I følge en hjemmesygeplejerske, der tilsåningen far, var dette en kraftig medvirkende årsag til min fars accelerede dødsfald. Og ingen af os havde på noget tidspunkt udtrykt ønske om aktiv dødshjælp!!
Anmeldelse Gødstrup sygehus 😡😡
Nok det mest elendige sygehus til dato. Ja man praler af at have bygget et “super sygehus”
Men hvad hjælper det når personalet er fuldstændig inkompetent 😡
Ved en uddannet læge ikke, at man ikke står over en patient og fortæller personens alvorlige tilstand til familie medlemmer 😡
Sygeplejersker der ikke aner en dyt om diabetes, men blot følger et skema 😡
Man sætter sig ikke ind i at en patient fx. er svagtseende eller blind 😡
Diabetes/ sukkerfri desserter findes der intet af. I stedet tilbyder man diabetes patienter valgmuligheder med sukker i 😡
Skiftende forklaringer på patientens tilstand fra dag til dag.
Søforklaringer/ talen efter munden ja dybt useriøs. Man mister fuldstændig tiltroen til læger/ sygeplejersker😡
Man sender syge patienter hjem bare fordi man skal spare penge, hvilket er fuldstændig uacceptabel 😡
Skræmmende lavt niveau ⭐️
Bliver nægtet lægesamtale
Blev nægtet opfølgning af en læge efter operationen af arm og hånd efter Smits fraktur på Ortopædkirurgisk Afdeling
Har flere gange bedt om at snakke med en læge pga stærke smerter, men sekretæren nægter at stille mig om til en læge.
Da der laves kontrol røngten 5 uger efter operationen tolkes billedet ikke af en radiolog men af en læge på afdelingen. Han koncentrerer sig kun om den knogle som er opereret. Men på røngten billede er der en hvid streg igennem en håndrodsknogle ved tommel og pegefinger. Altså begyndende opheling af et ubehandlet brud som ikke kun burde være behandlet med en dorsal gips i 2 uger og en skinne med velcro lukning i 3 uger som skulle tages af. Et sådan brud skal for at det heler ordentligt behandles med rundgips hvor tommelfingerens inderste led fikseres i min 6-12 uger for at brudet heler korrekt.
Man har ligeledes ignoreret skader på Sener, Nerver og Muskler mm.
Psykiatrien en noget være pjat der ude…
Psykiatrien en noget være pjat der ude fuldstændig ligeglad med de patienter der har brug for hjælp.
Har man brug for at snakke med den psykiater man har tilknyttet der ude har de ikke tid i over en uge og så sider man selv med problemet efter at have ventet på hjælp i 1 års tid ca uden hjælp og ærligtalt bliver man bare mere skidt på.
Så hvis man kunne give minus stjerner så havde de fortjent det.