Bestiller Rask Elektrikker til at…
Bestiller Rask Elektrikker til at komme og lave lidt el arbejde. De sender en voksen lærling som ikke ved at man skal afisolerer ledninger før de virker 🧐 jeg er målløs, samt ikke ved at før det skal virke så skal ledningerne samles i samledåsen.
Oprydning skal man selv stå for.
Rillefræsning er det eneste som han kunne finde ud af.
At man ikke kører før at jobbet er færdigt, han skulle på overarbejde det var åbenbart vigtigere.
Jobbet bestod i at skulle samle 7 ledninger så loftlyset kunne tænde og samle 2 ledninger i elskabet og lave 2 gange rillefræsning. Et job som burde tage 4 timer løb op i 7,5 time jeg måtte selv hente materialer hos grossisten for at spare tid han havde ikke nogle automatisering med til at koble strømme til tavlen, selv om det var aftalen.
og at jeg så måtte bruge en anden Elektrikker til at færdiggøre jobbet.
Har talt med deres overmontør og hans eneste svar er hvad skal jeg gøre ved det. Jeg er målløs og kommer som sagt ikke til at bruge dem igen. Har så har forsøgt at snakke med cheferne for firmaet men pt er han ikke vendt tilbage. Oven i så er deres timepris 507kr for en voksen elev, det er en smule dyrere end København.