Company details

1. Garden Center

Information provided by various external sources

Polyester plantenbakken in alle soorten en maten. Vorstbestandig en twee jaar garantie op alle polyester plantenbakken. Beoordeling 9/10 & gratis levering.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Eén ster gegeven, maar zelfs dat is teveel!

Eén ster gegeven! Maar zelfs dat is nog teveel; jammer dat je niet “in de min” kan met een review!
Tot op heden geen levering van de door mij bestelde plantenbakken. Nu al ruim twee maanden aan het wachten. Na zelf contact opgenomen te hebben wordt mij eerst verteld dat er geen chauffeurs zijn. Twee weken later zijn er plotseling geen mensen genoeg om de bakken te vervaardigen. Een leugentje gezien de volgorde vraag ik mij dan af. Dan zullen de bakken worden geleverd. Echter wanneer? De medewerkster zou het navragen. Zit nog steeds op een telefoontje te wachten. Inmiddels hebben zij al ruim twee maanden het geld voor de de duur betaalde plantenbakken binnen.
De communicatie van dit bedrijf is uitermate triest. Je moet overal zelf achteraan, maar een duidelijk antwoord komt er niet. Ook e-mails worden niet beantwoord en er is geen nummer om te appen, ook al wordt dat wel aangeraden. En de chat? Die ligt plat. Je mag je vraag stellen en je e-mailadres achterlaten. Echter………… die wordt dan weer niet beantwoord.
Ik voel mij niet gehoord als ik klaag.

Kortom geen aanrader om hier iets te kopen!

24 August 2023
Rated 1 out of 5 stars

Inmiddels alweer 12 weken aan het…

Inmiddels alweer 12 weken aan het wachten op onze bestelling waarvan gezegd werd dat de levertijd Max 3 weken zou zijn.
Slechte communicatie (geen!) en als we zelf bellen zeggen ze iedere keer ‘die komen volgende week binnen’ inmiddels al 4 keer hetzelfde. 0 compensatie 0 communicatie

25 September 2021
Rated 1 out of 5 stars

Grote kutfirma die geen zelfstandig statuut waardig

Wij hebben tot onze grootste spijt een plantenbak besteld en na 4 maanden geleverd gekregen..
1.Levertermijn 4 maanden
2.Geen service, geen communicatie qua levering
3.Geen reactie op mail
4.Foutieve kleur wordt geleverd doordat hun kleurenkaart op hun website niet klopt.
Weigeren terugname of herspuiting kleur... steken de schuld op de klant... moet je zelf maar RAL-kleuren opzoeken ipv op hun kleuren af te gaan
5.Vraag ik om de directie te spreken.. geen contact meer.. rotfirma..
Dit heb ik nog nooit moete zeggen, maar t is voor alles de eerste keer zeker he..

Bestel niet mensen... een gouden raad.. genoeg andere mensen die deze bakken aanbieden

22 September 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look