Havde fået et tilbud på udskiftning af kuglehane i sommerhus til kr. 1070,00 inkl. moms kørsel og reservedele samt dokumentation på arbejdet er udført korrekt og tæt. Svenden som udfører arbejdet... See more
Company replied
Nedrivning af gammelt gasfyr og opsætning af nyt gasfyr.. Kun positive ord fra mig. Dygtige håndværkere, flot arbejde og dejligt humør de bragte med sig :-) Ovenud tilfreds, og vil fremadrettet bå... See more
Company replied
VVS firmaet P.E.Larsen A/S blev grundlagt i 1965 med en afdeling i Bårse. Vi udfører alt indenfor varmepumper, gaskedler, pillefyr, nybyg, renovering m.m.
Erhvervsvej 1, 4720, Præstø, Denmark
Hasn’t replied to negative reviews
Tilkaldte P.E. Larsen til fejlsøgning af vandlækage på varmtvandsbeholder. Efter Ca. 1 times fejlsøgning hjalp min hustru teknikerne med, at de nok skulle fejlsøge der hvor vandet lå. Og ganske rigtigt en utæt pakning som 2 mand ikke kunne finde. Men 1,5 times arbejde kunne de godt finde ud af at skrive på fakturaen.

Reply from P.E. Larsen VVS
Udskiftning af utæt varmtvandsbeholder.
Hurtig reaktion fra P. E. Larsen på vores problem.
Selve udskiftningen blev foretaget af 2 overordentlig kompetente og særdeles effektive medarbejdere.
Stor tilfredshed med hele forløbet.

Reply from P.E. Larsen VVS
Installation af varmepumpe luft til vand i 2017. Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men jeg bliver desværre nød til at advare andre om at bruge dette firma. I forbindelse med installationen havde vi to VVS’ere på opgaven. De borede hul i min ydervæg således at de kunne føre afløbsvand fra varmepumpen ud i min gård. Så der stak et stykke haveslange ud af min murstensvæg til dette formål. Jeg påpegede at dette var både grimt og uholdbart idet frost ville få det til at stoppe. De kom en måned senere og koblede det til kloakken i stedet for. Nu har jeg så haft en autoriseret kloakmester ude ifm en anden opgave for at lave en tv inspektion af kloakken og han fortæller mig at det er ulovligt det PE Larsen har foretaget sig her idet man ikke må tilkoble varmepumpens afløb til regnvandskloakken. Det er simpelthen så uprofessionelt at I burde skamme jer.

Reply from P.E. Larsen VVS
Har kun gode erfaringer med denne virksomhed jeg har fået lavet flere ting som er lige til ug. kan kun anbefale at benytte virksomheden også til andre, og vil fortsat benytte dem..
John Bork
Præstø

Reply from P.E. Larsen VVS
Udskiftning af vandhane i bryggers endte med en stor vandskade i vores hus og de var totalt ligeglade.
Hold jer langt væk fra dette inkompetente VVS firma.

Reply from P.E. Larsen VVS
Har fået skiftet styring i mit pillefyr, faktureret for en ny. Efterfølgende viser det sig at styringen ikke er ny, samt af en udgået type. Mails virker ikke. Gider ikke spilde mere tid for evt. et par tusser. Kan kun fraråde dette firma

Reply from P.E. Larsen VVS
Nedrivning af gammelt gasfyr og opsætning af nyt gasfyr..
Kun positive ord fra mig.
Dygtige håndværkere, flot arbejde og dejligt humør de bragte med sig :-)
Ovenud tilfreds, og vil fremadrettet både selv bruge men også anbefale P.E. Larsen A/S

Reply from P.E. Larsen VVS
Middelmådigt arbejde. Ødelagde mere af væggene end aftalt. Slanger under gulvet til vandet for korte, så det blev vanskeligt at lægge et nyt gulv. Montør som afsluttede projektet var sur og usoigneret. Vil næppe bruge det firma igen.

Reply from P.E. Larsen VVS
Har desværre hørt flere der har Været uheldige med P. E. Larsen. En hvor svenden ikke havde hvad han skulle bruge til almindelig service på oliefyr og hvor der måtte betales for ekstra kørsel. En anden med gasfyr, hvor svenden ikke kunne finde fejlen og måtte køre flere gange!

Reply from P.E. Larsen VVS
Jeg har for 5 år siden, fået installeret nyt gas fyr af firmaet P.E. Larsen.
Jeg umiddelbart tilfreds, indtil det begyndte at regne ind. Det viser sig, at der er blevet trådt på min inddækning til skorstenen, dette kan kun være i forbindelse med, at VVS manden i forbindelse med det nye fyr, skal sætte en ny hætte på skorstenen. Jeg har kontaktet P.E. Larsen om dette, men uden resultat, de ville overhovedet ikke høre på mig og fralagde sig enhvert ansvar. Dette har kostet mig dyrt i forbindelse med nyetablering af inddækningen.
Efter service og eftersyn af mit fyr i januar 2016, var der allerede efter 10 dage ingen vand på anlægget igen. Jeg ringer og forklarer, at dette undrer mig, da mit fyr ellers har kørt upåklageligt og vandstanden været stabil. Jeg får lavet en aftale om, at de fylder vand på igen, og på egen regning.
21 marts 16 konstaterer jeg igen at der intet vand er på anlægget. Jeg kontakter P. E. Larsen, hvor jeg får at vide, at der må være en utæthed i et rør under gulvet. Denne konstantering foregår pr. telefon. Jeg skal betale ca. kr. 500,- eller det, der svarer til en timeløn, for at få tilset fyret og få fyldt vand på.
Denne udmelding er for mig fuldstændig uacceptabel, da mit fyr burde være i tip-top stand efter et grudigt serviceeftersyn foretaget af P.E. Larsen i januar i år.
Jeg bruger ikke længere P. E. Larsen, da de ikke lever op til det serviceniveau, jeg har betalt for.

Reply from P.E. Larsen VVS
Jeg har kun godt at sige om virksomheden, jeg kontakter virksomheden og får få timer efter besøg af en repræsentant der kigger på mine ønsker og vi aftaler han skal lave et tilbud på nedtagning og opsætning af nyt oliefyr og bryde gulv op og flytte rør så de kan indstøbes efter montering.
Da jeg modtager dette tilbud aftales der at de skal lave det aftalte, jeg har så lidt rettelser til den oprindelige aftale og modtager så et tilbud på rettelserne.
Der udføres et flot arbejde, der svines minimalt og der vises hensyn til det øvrige hus, arbejdet afsluttes og alt virker fint.
Der blev fundet lidt småting undervejs (gamle rør) som der blev rettet og da dette ikke var med i tilbud, blev dette afregnet med en meget fair tid til montøren.
Alt i alt et virkeligt flot arbejde og en meget fair pris, de bliver anbefalet til dem jeg har kontakt med.

Reply from P.E. Larsen VVS
Meget meget dårlig behandling af P.E.LARSEN A/S VVS. Gennem tilbudsfirma vælger jeg dette firma til eftersyn af gasfyr og tilslutte opvasker.
Resultat ingen påfyldning af vand på gasfyr - montør ødelægger bordplade ved montering af opvasker. UPS siger han. Endvidere fjerner han alle dokumationer på fyret om tidligere vvs besøg. Dette er jo dokumation for mig ved salg af hus at der er overholdt eftersyn på fyr.
Har oplyst montør inden han forlod min bopæl om at tingene ikke var ok.
Kontakter firma som ikke vil snakke med mig - skriver mail hvor jeg få besked jeg er fuld af løgn.
Jeg har rettet et utal af henvendelser, for at få ejer ud og se skader uden resultat.
vælger ikke at betale - trues gentagne gange med RKI.
Har viden om at deres arbejdsmiljø er helt til rottrerne og det må man sige deres kundeservice også er.
Så nu må jeg have nyt vvs firma til at komme og fylde vand på.
Så hold jer væk fra dette firma. Jeanette Lyng Madsen