Nooit deze site gebruiken
Nooit deze site gebruiken! Is nep.
Helaas kan 0 sterren niet dus 1 ster gegeven om deze waarschuwing te kunnen plaatsen!
Nooit deze site gebruiken! Is nep.
Oplichters.
Jammer dat dit soort oplichters helaas blijven bestaan, ze worden er steeds venijniger en geloofwaardiger in.
Rot volk, knuffel een trein.
Opgelicht door dit bedrijf en mijn creditcard hebben ze gebruikt voor aankopen dus mocht hem ook meteen blokkeren. Let op niet bij bestellen
heb besteld en betaald kreeg een ''livetracking'' van een postbedrijf in china. die zegt dat het pakket gearriveerd is maar het pakket is niet bij mij thuis.
0 gehoor van klantenservice of het verzendbedrijf.
Niet bestellen is complete oplichting. Ze gebruiken de gegevens van je kaart. Gelukkig heeft de bank dadelijk ingegrepen en mijn kaart geblokkeerd.
Wel betaald maar geen levering. Ook geen reactie mails.
Ik heb in oktober een fles besteld op deze website. Ik heb nooit een bevestiging email ontvangen. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice maar ik krijg geen gehoor.
Frauduleuze site! Bestel hier niet. Ze proberen je creditcardgegevens te bemachtigen met alle gevolgen van dien.
Zoals andere reviews al aangeven, is dit een frauduleuze website, opgezet om je creditcardgegevens te bemachtigen met alle mogelijke gevolgen van dien. Ik moest een bedrag van €37,- betalen, maar er werd direct €42,47 afgeschreven. Daarnaast ontving ik een vreemde, onprofessionele bevestigingsmail, waarna ik meteen mijn kaart heb laten blokkeren.
Gezien de domeinnaam en de normale prijzen (ook voor de verzendkosten) leek de website betrouwbaar, maar het bleek helaas anders. Weer een wijze les om altijd eerst Trustpilot te raadplegen bij onbekende websites. Hopelijk helpt deze review jou om dezelfde fout te voorkomen.
Niet bestellen!!
Het is pure oplichting als je besteld heb krijg je een mail van een David en pas een paar dagen later een tracking nummer ik wacht nu een maand en er staat delivered terwijl ik niks heb
Je betaalt voor een fles. Vervolgens proberen ze meerdere bedragen af te schrijven, gelukkig blokkeerde de bank mijn pas. Ze versturen in mijn geval een goedkope nepring, zodat het lijkt alsof er een pakket onderweg is. Dus zeker niets bestellen hier!!
We hebben onze bestelling niet ontvangen, er is geen contact te krijgen. Ook hebben we geen verzendbevestiging gekregen. Oplichting!
Learn more about other kinds of reviews.