Utroværdigt havefirma - elendig kundekontakt og betjening
Jeg hyrede MV Have og Anlæg til genetablering af noget hæk, som en vildfaren bilist i sommeren '23 have mejet ned. Der var ingen tvivl om skyld, så det var en forsikringssag, hvilket firmaet vidste fra dag ét. De sendte mig et tilbud som jeg accepterede . Efter at arbejdet var udført (det trak ud mht vejrlig, andre opgaver etc), modtog jeg en regning fra MV, som jeg var så uforsigtig at betale prompte, især fordi regningen ikke var udspecificeret på arbejdstimer, materialer, etc., men blot indeholdt noget tekst og et beløb før og efter moms. Det var ikke nok for forsikringsselskabet, som i første omgang bad om en ny faktura (hvilket ejeren af MV var helt afvisende overfor), men derpå nedjusterede deres krav til en mail med oplysning om de enkelte poster. Det indvilligede ejeren den 30/1-2025 i at fremskaffe, men nu over et år efter at arbejdet er blevet udført/regningen er betalt af mig, og altså godt en måned efter ejerens tomme løfte, er der stadig intet sket. Det er helt ude i skoven, fuldstændig uden moral, især fordi ejeren hele tiden har vidst at jeg har (mange) penge i klemme.
Jeg kan kun anbefale, at man går i en stor bue udenom MV Have og Anlæg.
30 January 2025
Unprompted review