Multi Tag Entreprise A/S
Multi Tag Entreprise A/S
Afviser at dække dokumenterede fejl og mangler!
Multi Tag Entreprise A/S reklamerer på deres veldesignede hjemmeside multitag.dk med "Tæt tagdækning med Garanti".
Fald ikke for dette!
Firmaet har udført en udskiftning af tag-belægning på vores hus. Det har dog efterfølgende vist sig, at belægningen er blevet lagt med håndværksmæssige fejl og mangler, der har medført vandindtrængning med betydelige skader til følge.
Firmaet ønskede ikke at inspicere fejlkonstruktionen, da den blev opdaget.
Vores henvendelser til firmaet - inden for garantiperioden - blev i første omgang mødt med total tavshed. Dette på trods af at vi har fremsendt både fotodokumentation og sagkyndig udtalelse, som dokumenterer de udførte fejl. Ved ihærdig og konsekvent forsøg på kontakt, har vi nu efter 11 uger modtaget en sms(!) med besked om, at sagen er lukket fra deres side.
Vi sidder nu tilbage med ærgrelse og skuffelse over, at en dansk virksomhed på den måde løber fra sit ansvar og behandler deres kunder på denne måde. Vi kan nu kun forsøge at advare andre mod at ende i en lignende situation. En situation som har efterladt to pensionister med en ekstra-regning for noget, som kunne og skulle have været undgået.