See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bokade skidresan med Mont Ski även i år efter att ha varit otroligt nöjd förra året, och jag blev minst lika nöjd den här gången. Allt är mycket välorganiserat och smidigt för resenären, från inc... See more

Rated 5 out of 5 stars

Anlände till Val Thorens så blev vi bemötta av två väldigt trevliga tjejer som hjälpte oss med allt vi behövde, de var även extremt snabba på att svara på mobilen när vi hade några extra frågor. När d... See more

Rated 1 out of 5 stars

Trots samma pris för paketresa fick vi rum 25 minuters gång från bargatan medan mina vänner fick ovan klubbarna. Rummet var slitet och ostädat när vi kom. Bussarna hem kom 2 h sent och vi var tvungna... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min dotter reste med Mont Ski förra året och hade en fantastisk upplevelse, så nu är det min sons tur att åka – och han ser verkligen fram emot det! Boendet var bra, läget perfekt och personalen p... See more

Company details

1. Travel Agency

Written by the company

Mont Ski har lång erfarenhet av att arrangera gruppresor och erbjuder skolresor, kompisresor och studentresor till några av Alpernas främsta skidorter. Med ett team av passionerade skidåkare och resespecialister skapar vi oförglömliga helhetsupplevelser – från första bokningen till sista åket. Varje resa är noggrant planerad för att ge en optimal kombination av skidåkning, gemenskap och upplevelser. Vi erbjuder ett skräddarsytt veckoschema där skidåkning kombineras med aktiviteter som afterski, gemensamma middagar och kvällsevenemang. Våra utbildade guider finns tillgängliga dygnet runt för att säkerställa att allt fungerar smidigt och för att ge deltagarna stöd och vägledning under hela resan. Vi specialiserar oss på skräddarsydda resor för gymnasie- och högskolestudenter, där vi anpassar upplägget efter gruppens behov och önskemål. Vi samarbetar även med elevkårer och studentföreningar för att skapa unika resor som stärker sammanhållningen och erbjuder en oförglömlig upplevelse utanför skolans eller universitetets väggar. Oavsett om det är en skolklass som vill kombinera skidåkning med teambuilding eller en högskolegrupp som söker en aktiv och social resa, ser vi till att varje detalj är genomtänkt. Boendet är noga utvalt för att ge bästa möjliga komfort och närhet till backarna. Med Mont Ski får ni en trygg och professionellt arrangerad resa där vi tar hand om allt det praktiska, så att ni kan fokusera på att njuta av skidåkningen och gemenskapen. Vi ser fram emot att skapa minnen för livet tillsammans med er!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Vilken Grym resa ni har anordnat

Vilken Grym resa ni har anordnat, dottern kom hem jätteglad och nöjd med resan. Hon vill gärna göra om detta igen.
Som förälder är man jätte tacksam när man kan ringa till personalen och kolla hur läget är.

Tack Mont Ski
// Kungen av Danderyd

7 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Min son och hans klasskompisar var i…

Min son och hans klasskompisar var i Val d’Isère en vecka med Mont Ski och kom hem helt lyriska. Verkar ha varit sjukt bra uppstyrt, och det har känts tryggt med guiderna som varit på plats och haft koll. Skidåkning, aktiviteter, allt har varit toppen enligt dem. Stort plus att allt flöt på smidigt. Rekommenderas!

13 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Resan till Val d’Isère var en…

Resan till Val d’Isère var en fantastisk upplevelse från början till slut! Vi njöt av de snötäckta backarna och den friska luften, vilket gjorde varje åk till en ren njutning.
Middagarna var en höjdpunkt, där vi delade historier och skratt över god mat och dryck. Afterskin var livlig och energisk, vilket gjorde att vi kunde avsluta dagarna på bästa sätt.
Det var verkligen en vecka full av äventyr och minnen som jag kommer att bära med mig länge. Jag ser redan fram emot nästa gång vi kan åka tillbaka! 🔥

Supernöjd!

Supernöjd!
Hade en riktigt grym vecka i Val d’Isère!
Allt var så grymt upplagt och man fick all hjälp man behövde utav guiderna. Afterskin var magisk och jag ska tillbaka nästa år för att uppleva detta igen!👌🏻

Supernöjda!

Supernöjda!

Helt otrolig vecka i Val d’Isère! Guiderna Sebbe, Philip och Tobias gjorde verkligen resan – alltid taggade, hjälpsamma och såg till att allt flöt på perfekt. Skidåkningen var magisk, afterskin var på en annan nivå och hela upplägget var grymt.

Tack för en oförglömlig vecka – vi ses nästa år! ⛷️🔥

Rated 5 out of 5 stars

Bästa resan med Mont Ski!

Bästa resan med Mont Ski!

Nyss hemkommen från en helt magisk vecka i Alperna! Guiderna var sjukt bra – alltid hjälpsamma, taggade och såg till att alla hade det grymt. De fixade allt från dagsaktiviteter till kvällens fester, så det var bara att hänga med och ha kul.

Även kundtjänsten ska ha en eloge, alltid snabba på att svara och superproffsiga om man hade några frågor innan resan. Allt var riktigt bra uppstyrt, från boende till afterski och fest.

Kan verkligen rekommendera Mont Ski om du vill ha en maxad skidresa där allt bara funkar!

Otroligt!

Nyss hemkommen från sjukaste resan med Mont Ski!

Guiderna var helt grymma, alltid på plats, sjukt sköna och såg till att allt var maxat från morgon till kväll. De fixade så att ingen missade något och gjorde verkligen hela upplevelsen ännu bättre!

Afterskin var på en helt egen nivå – fullt ös varje dag, bra musik och världens bästa stämning. Man trodde inte att det kunde bli bättre, men sen fortsatte kvällen med ännu mer fest och nya minnen varje dag.

Boendet var kanske lite trångt, men läget och standarden vägde lätt upp det. Nära till både backarna och alla ställen vi hängde på, vilket gjorde allt sjukt smidigt. Skidåkning hela dagen, galna kvällar och ett upplägg där allt bara flöt.

Om du vill ha en resa med maxat drag, feta fester och de skönaste guiderna – boka med Mont Ski. Lätt bästa veckan i livet, hade kunnat göra om det direkt!

Rated 5 out of 5 stars

Vår son åkte med Mont Ski till Val…

Vår son åkte med Mont Ski till Val d’Isère under vecka 7, och vi som föräldrar kunde inte vara mer nöjda med upplägget. Allt kändes väldigt välorganiserat från start, och kommunikationen inför resan var tydlig och bra.

Det var särskilt skönt att veta att det fanns engagerad personal på plats som såg till att allt flöt på och att ungdomarna fick en trygg och rolig upplevelse. Vår son kom hem supernöjd och hade haft en fantastisk vecka med både skidåkning och aktiviteter. Vi kan varmt rekommendera Mont Ski till andra föräldrar som vill skicka iväg sina ungdomar på en trygg och välplanerad skidresa!

3 February 2025

Mont Ski t

Mont Ski t! ‼️ ⚠️
Varning åk inte med dem! De lovar trestjärnigt boende i centrala Val d'Isère men släpper av dig i förorten i en billig lgh ostädad med mögellukt. Bussen var trasig både ner och hem. De har ingen jourtelefon. Frukost & lunchkortet, låt er inte luras av denna ”kompensation”. Du som förälder eller medresenär skriv inte på fullmakten de kräver! Köp inte avbeställningsskydd då självrisken är skyhög. Mont Ski är motbjudande och oseriösa! 🤮 Hälsningar Anna / förälder

13 March 2024
Rated 1 out of 5 stars

Sämsta servicen jag någonsin varit med…

Sämsta servicen jag någonsin varit med om. Bussarna gick sönder både på dit och hemresan. I boendet så var det svart mögel, hål i väggarna samt illa doftande lukt. De sa att de skulle ingå en frukost buffe, men det enda man fick var en halv baguette med smör som enda pålägg. till detta var det en liten yoghurt och banan och thats it!. Extremt icke serviceminded personer som jobbar på detta företag.

5 April 2024

Uruselt resebolag

Helt katastrofalt dåligt resebolag! Håll er undan. Bokade skidresa genom montski med mina vänner där vi skulle åka buss. Bussen gick sönder i Schweiz och de tog 5-6 timmar för ersättnings bussen att komma. När vi väl kom fram så möts vi av dålig service och väldigt sunkiga boenden. Blod på dörrar, mögel lukt. Vi fick också till oss att sängkläder behövdes inte tas med hemifrån utan de fanns. Sängkläderna var vakuumförpackade av sämsta kvalitet. Påslakanet var inte ett påslakan utan en tun tygbit. ”Täcket” vi fick var en äcklig filt.
Vi hade även strömförande handtag in till badrummet vilket gjorde att man fick en stött varje gång man duscha och tog i handtaget. Vi hade även köpt till matpaket så frukost och middag ingick. Maten serverades på en nattklubb, frukosten bestod av en croissant och en torr brödbit utan pålägg. Middagen var helt ok vissa dagar andra helt katastrof.
Hemresan hade dom lagat våran buss som gick sönder på nervägen den gick sönder igen i Tyskland och hemresan tog ca 15 timmar extra, helt sjukt! Avråder alla att inte boka något med detta urusla resebolag.

1 April 2024
Rated 1 out of 5 stars

Totalt oseriöst bolag, Undvik!

Inget mont-ski anordnat i vårt resepaket höll måttet, och reklamationen av resan har varit en plåga där mont ski gör det invecklat svårt att få svar, och nekar allt ansvar avseende problemen.

Boka om du är sugen på:
- 6 timmar försening på bussresa dit då ersättningsbuss ej tillkallas när bussen går sönder.
- incheckning i mögliga hotellrum med illaluktande dofter och flertalet skador, såsom ex. trasig terassdörr som ej går att stänga. Räkna med att sova en natt där innan du löser rumsbyte då mont ski ej själva kommer att lösa detta.
- Ej erbjudas utcheckning när du ej fått byta rum.
- Dyr Halvpensionstillägg där varje frukost är en torr croissant utan pålägg, och en affärsyoghurt. "Det är enligt förväntan".
- Sova ännu mer på bussarna då du får en 12h försening även på hemresan när samma buss som gick sönder på ditresan används igen, och återigen går sönder.

Räkna inte med ersättning, räkna inte med trevliga bemötanden. Personal på plats har inga mandat att lösa något och personal via telefon kommer bara att hänvisa dig till mail, där de sedan skjuter upp att besvara dig tills redan är över. Räkna sedan med att kallas för lögnare avseende problemen du tagit upp.

8 April 2024

Resa avbokades 2 ggr

Vi bokade en resa till våra barn i september 2023.
December hör de av sig och vill boka av resan då de inte har tillräckligt många resenärer för bussen. De har de rätt till enligt villkoren. Tips läs igenom dessa(!).

Vi ringer dem och kommer överens om att vi kan behålla boendet. Montski bekräftar att ändringen är genomförd och vi lyckas efter mycket letande boka en annan bussresa för 9000 extra. Nu tror vi allt är löst. Vi betalar denna då vi är sent ute.

5 dagar senare skickar de nytt SMS och vill avboka igen. Denna gången anger de att resenärerna är under 18 år. Det har de varit hela tiden och det har inte varit tal om annat.

Vi har nu lagt ut 27000 extra på bussresor och har inget boende. Montski erbjuder sig betala tillbaka boendet (bara).

Jag tycker att de är extremt oseriösa och att man ska ifrågasätta deras arbetssätt. Jag hade ALDRIG bokat en resa med dem
igen. Opålitliga och ger väldigt oklara svar.

UNDVIK!

21 December 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look