1.7

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

J'ai profité d 'un offre pour commander…

J'ai profité d 'un offre pour commander un beau pantalon d'hiver en 44 d'une valeur de 65 euros.
Un mois après, j'ai reçu une cotonnade d'été, sans aucune tenue, taille française 42, taille européenne 40 ! Immettable !
Sur le service client surtaxé une personne condescante essaie de me persuader que je ne sais pas lire les tailles puis elle finit par me dire que la seule solution est de retourner le produit à mes frais par la poste.
Après plusieurs mails de réclamation, on me répond qu'on m'envoie un bon de retour par courrier. Puis une responsable me téléphone et me dit qu'elle me l'envoie par mail. Toujours rien reçu ! Je vais faire appel au médiateur sur les conseils d'un ami avocat.
Site de voleurs à fuir absolument !

27 November 2018
Rated 1 out of 5 stars

Burde have 0 stjerne for 0 service..

Burde have 0 stjerne for 0 service... Jeg modtog en ordrebekræftelse med det samme, men efter 5 dage var der stadig ikke sendt bekræftelse på forsendelse. Jeg sendte en mail hvor jeg skrev at købet blev annulleret hvis jeg ikke fik bekræftelse på forsendelse inden 2 dage, men fik aldrig svar...

Jeg har i dag bestilt ved en anden onlineshop gag.dk, i håb om at de kan levere indenfor en uge; desværre kan jeg nu se at firmaadressen er den samme, men samme kostume er blot 40 kr dyrere. Havde jeg været mere vågen ville jeg aldrig bestilt igen ved samme firma:(

20 October 2017

Øv en dårlig handel

Svarer ikke på gentagne sendte mail, heller ikke da jeg bad om at slette ordre, dog efter 4 uger ( ca. ) skrev de at ordren er annulleret.

24 November 2016

Svindel og fusk!

Jeg bestilte varer fra dem for to uger siden, og har ikke hørt fra dem siden! Der stod at varerne var på lager, og de lover hurtig levering, men intet, nada, niks! Så nu står pengene til den ordre låst på min konto, og jeg kan ikke komme til dem før reserveringen udløber eller Mona beslutter sig for at frigive dem!

Siden er politianmeldt med alt hvad jeg har på dem, hvilket, grundet mangel på respons fra deres side, er overraskende lidt!

18 October 2016

Fusk!

De sender ikke dine varer . De sender en mail hvori de skriver at ordren i restordre og at de vil få varerne på lageret ugen efter men sender ingenting.

24 July 2016
Rated 1 out of 5 stars

De sender ikke penge retur .. Da de var udsolgt af denne vare og ikke modtaget mine penge retur 👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻😡 mvh Rositta

13 June 2016

Svarer ikke på mails

Firmaet svarer ikke på mails, har i løbet af 14 dage skrevet 3 gange til dem, uden at få svar. Sender pakker og trækker pengene, trods at man har bedt dem om at annullere ordren.
Der er intet telefonnummer man kan kontakte dem på.
Bestilte en paryk via deres hjemmeside. Fik dagen efter mail om at varen var i restordre, og om jeg ville vente weekenden over til om mandagen, hvor de kunne sende den. Jeg svarede samme dag pr mail at det ville jeg ikke, da jeg skulle bruge parykken samme weekend. Bad dem samtidig om at annullere ordren. Jeg hørte intet før ugen efter, hvor jeg modtager en mail om, at min vare nu er afsendt og jeg ser at de har trukket pengene fra min konto.
Jeg skriver igen en mail, stadig intet svar.
Da jeg nu får mail om at pakken er klar til afhentning skriver jeg endnu en mail til dem, her 4 dage efter, stadig intet svar.
Jeg vil nu bede min bank om at tilbageføre pengene. Og jeg anbefaler bestemt ikke andre at handle på Mona.dk.

3 June 2016
Rated 1 out of 5 stars

Mit første møde med et fup-firma

Må desværre tilslutte mig det negative kor. Bestilte den 2/2 fastalavnskostumer i den tro, at hurtig levering rent faktisk også betød hurtig levering. Har modtaget en ordrebekræftelse, men ingen varer. Har ligesom andre her, forgæves forsøgt at kontakte firmaet :( Har naturligvis annulleret min ordre, men har ikke modtaget bekræftelse. Heldigvis er der da heller ikke hævet penge på min konto.

11 February 2016

Total useriøs butik www.mona.dk + www.baresjov.dk + www.gag.dk

Aldrig mere skal vi handle her!

Min søn og jeg har bestilt udklædning til Fastelavn med den tilføjelse, at det var vigtigt, at vi fik varen senest den 4. februar 2016 - og at de skulle bekræfte dette.

Vi har siden mandag den 1. februar (vi har nu torsdag den 4. februar) forsøgt at komme i kontakt med Mona.dk såvel pr. telefon som pr. mail uden held. Telefonen bliver aldrig taget, man bliver mødt med en total useriøs båndoptagelse af én, der tror, at han er morsom, det er han måske også første gang, men 20'gang der kniber det lidt med komikken, derudover sker der det, at efter 8-10 min. bliver telefonen afbrudt.
Mail har ingen effekt, de bliver aldrig besvaret.
Har forsøgt at kontakt www.gag.dk der ejes af samme selskab og hvortil der bliver henvist på hjemmesiden - samme problem, de har butik i Vejle i centeret ved Føtex - heller ingen telefon her, men en centermedarbejder, som jeg fangede på 75880008 løb ned og gav dem min besked, men de havde ingen mulighed for at ringe tilbage, de havde ingen telefon (ja vi skriver 2016). Men de havde hørt, at der var travlt på vareudleveringen. på tlf. 32 124 125 den useriøse telefon bliver der sagt at telefontiden er 10-16 mandag til torsdag, men allerede 15:15 bliver der sagt, at der er lukket og telefonen bliver afbrudt.

Selskaberne er ejet af Vimex ApS cvr.nr. 26 89 10 00, der har Søren Reinhold Jensen, Buechstiggass 1, CH-9422 Staad Schweiz som direktør. De er ejet af Xspass GmbH, Industriestrasse 23, 9400 Rorschach i Schweiz.

Spar jer selv for en masse spild af tid og køb jeres varer et andet sted.

Mvh.
Oscar og far

4 February 2016
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra denne forretning !

De bestilte varer kommer ikke. Når man ringer op til firmaet får man fat i en telefonsvarer der fylder en med pjat og pjank. Efter ventetid med denne tåbelige telefonsvarer bliver forbindelsen afbrudt.

Aldrig har jeg oplevet noget tilsvarende. Uhørt!

4 February 2016

Ingen varer eller svar :-(

Har bestilt et sæt udklædningstøj hos dem den 16/1 - her efterfølgende sendt 3 mails, da jeg gerne vil vide om min vare er på vej - ingen lyd fra Mona.dk. I dag er det den 27/1. Ved godt der "kun" er gået 11 dage, men mener stadig det er lang tid - når forretningen er i Vejle.

27 January 2016

køb aldrig hos dem!!!

jeg købte et kostume hos dem og det passede så ikke. så henvender jeg mig til dem hvor de skriver at jeg kan sende det retur. jeg har så ikke fået mine penge tilbage og de svare ikke på mine mails.

3 March 2014
Rated 1 out of 5 stars

Værste butik på nettet nogensinde

Aldrig i mit liv har jeg oplevet så dårlig service.

Jeg bestiller en ordre til Halloween og får dagen efter en mail om at en del af udstyret er i restordre og kommer på lager ugen efter, om jeg vil vente på det.

Da jeg skal bruge det lørdag i ugen efter, spørger jeg naturligvis om det reelt kan nåes, men jeg får intet svar.

Fire mails senere og to dage før lørdag aner jeg stadig ikke hvad der skal ske, da de hverken svarer på mail eller telefon, så jeg har netop bedt dem om at annullere min ordre.

Hold Jer langt væk fra denne butik, det er ikke besværet værd!

1 November 2012

DÅRLIG NET BUTIK

Mona.dk er simpelhent SÅ DÅRLIG.
Skulle bruge et kostume til fastelavn og mona.dk sendte mig en mail om at det var kommet i restordre da de ikke havde det. Prøvede at komme i kontakt med firmaet men de svarede ikke på nogle af mine mails.
Måtte ringe til min bank for at få de 300 kroner igen og alt dette skete i februar. Nu har mona.dk sendt mig kostumet ALLIGEVEL selvom jeg på flere mails har prøvet at få købet afmeldt. Da jeg tjekkede min konto har de trukket de 300 kroner!!!

Dårlig service og dårlig butik!!!

Hvis jeg kunne give nul stjerne gjorde jeg det!!!!!!! ØV!

14 May 2012

Brug ikke denne internetbutik

Man kan slet ikke komme i kontakt med butikken, ingen telefon og ingen svar på mail.
Varer, der er vist på lager, er ikke altid på lager alligevel.
Ved køb (som ikke kan leveres) låses pengene på din konto og butikken ophæver ikke låsningen af beløbet, så man skal vente 6 uger på at pengene frigives automatisk.

23 March 2012

Is this your company?