Brødrene Møll (Volkswagen Hjørring) Reviews 25

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vores bilsælger var ganske imødekommende og fremviste en stor interesse for biler og i særdeleshed for VW. Hans entusiasme blev underbygget af hans detaljerede viden og vi følte os trygge i fremvisni... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Da min elbil skulle opdateres hos Brdr. Møll tog det lidt længere tid end forventet - skyldes ikke Brdr. Møll men fejl på nogle komponenter i bilen som først skulle skiftes. Brdr. var meget serviceven... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Har købt bil kontant 240000 flink sælger, efterfølgende kontakter jeg personalet i firmaet omkring nogle spørgsmål, der er ingen der rejser sig for at betjene mig,jeg føler mig til ulejlighed, bliv... See more

Rated 5 out of 5 stars

En hyldest til malerværkstedet hos Brødrene Møll … for et fremragende malerarbejde. Det var en VW Caddy Maxi, der skulle gennemgå et totalt farveskift - og ’alt for kunden’ så blev der lavet farveprø... See more

1. Car Dealer
  2. Auto Market
  3. Auto Repair Shop
  4. Car Repair and Maintenance
  5. Van Rental Agency

Written by the company

Brødrene Møll A/S har rødder tilbage til 1928 og har været autoriseret Volkswagen-forhandler siden 1951 samt servicepartner for Audi. Hos Volkswagen Hjørring møder du engagerede bilentusiaster og specialister, der tilbyder salg, værksted, skadecenter og reservedele samlet ét sted. Vi lægger vægt på tryg rådgivning, høj faglighed og god kundeservice – uden kompromiser. Du finder os centralt på Frederikshavnsvej 23–29 i Hjørring.

4.1

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

God kundeservice

Hos Brødrene Møll er man meget serviceorienteret. Som kunde føler man sig velkommen og vigtigst af alt, de lytter faktisk, til det du siger.

9 October 2019

Fantastisk god service

Jeg opdagede min Audi havde en knækket bagfjeder. De tog den ind med det samme, fredag, jeg fik straks en byttebil. Et godt bekendskab med adaptiv fartpilot. Mandag var bilen klar, vasket og støvsuget og havde endda fået foretaget servieeftersyn.
Virkelig helt igennem god oplevelse.

26 June 2018
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste service jeg nogen sinde har fået på en brugt bil

Super oplevelse!!!!!

Vi har købt en brugt bil hos Brødrene Møll A/S i sommeren 2012, det var en Vw Bora som var 12 år gammel.
Vi havde fundet bilen på den blå avis og tog kontakt til Brødrene Møll A/S, her fik vi forskellige information om bilen og blev hurtigt enige om en byttepris på vores gamle bil (også en Bora), da vi bor i Assens på Fyn, valgte vi at stole på sælgeren som var Hejne Jensen og vi sendte pengene via vores bank, så vi kunne køre op i det nordjyske den efterfølgende Søndag for at overtage bilen.

Da vi ankom til Brødrene Møll´s forretning var bilen præsis som vi havde talt om i telefonen og vi fik en super service af Hejne.

Nu skulle man tro at historien så ender her, men det bliver kun bedre. Vi har nu haft bilen i 5 måneder og så går der et leje i kobling/gearkasse i stykker og det er jo på ingen noget de kunne havde vidst ved salget af bilen men da vi ringer til Brødrene Møll for at høre hvordan vi står i dette tilfælde, her mødes vi igen, af den bedste tænkelige service, vi får den besked at vi kan køre til det nærmeste aut. værksted og få lavet bilen på Brødrene Møll regning eller komme op til dem og få udbederet det som er gået i stykker og der vil ikke koste os noget da det er indenfor de 6 mdr. 100% garanti.

Vi vil slutte af med at sige Tak til Brødrene Møll for den bedste service nogen sinde, der er virklig mange forhandlere som kunne lære af disse mennesker.

Fra en almindelige brugere til I andre: I kan roligt handle med Brødrene Møll A/S, bedre forhandler findes simpelthen ikke.

med venlig hilsen

Tom M Petersen og Marie Louise Plum