See what reviewers are saying
Złodzieje i oszuści, towar zamówiony na początku listopada 2025, do tej pory nie dotarł. Składałam reklamację na podanego maila przez biuro obsługi, nadal nic. Sprawa będzie zgłoszona na policję.
Zamówiłem dwie karty MicroSD, nie działały. Jakości brak. Danych firmy na stronie internetowej - brak. Faktury za zakup - brak. Darmowego zwrotu - brak. Moim zdaniem - oszuści.
Tragedia
Tragedia , produkt który zamówiłam był chińska podróbka nigdy bym nie dała 180 zł za chińskie klocki które dodatkowo szy miesiąc . Po próbie kontaktu ze sklepem zaproponowano mi zwrot połowy środku wraz z zatrzymaniem produktu . Mialo być 14 dni roboczych minęło tydzień temu . Brak kontaktu ze sklepem nie odpisują na email . Porażka . Zdecydowanie nie polecam !!
Firma oszustwo
Firma oszustwo. Dno...
Zamówiłem,zapłaciłem za laptopa który nie dotarł...
Brak kontaktu
Nie polecam niestety z finałem w sądzie.
To jest Dno
Nigdy nie kupujcie z tego sklepu To jest taki szajz że japierdziele kupujesz produkt i nawet nie chcą na maila odpisać i wątpię że pieniądze odzyskam prostu złodzieje i oszuści.
Zamówiłem dwie karty MicroSD
Moim zdaniem - oszuści.
Nie polecam, Kupiłem dysk 12TB szybko okazało się że wysyłka jest z Chin zanim dotarł minął ponad miesiąc. Naliczono dodatkowe cło na ponad 200 złotych. Dysk był innej marki i w dodatku używany o czym nie było mowy w ogłoszeniu. Nie działał, nawet komputery na Linuxie go nie wykrywały. Wyciągnięcie informacji gdzie mam zwrócić dysk zajęło ponad tydzień. Zwrot towaru oraz przepychanki żeby otrzymać pieniądze łącznie ponad 6 tygodni. Oczywiście zwrot bez dodatkowego cła. Jedyny plus to że otrzymałem zwrot za sam koszt dysku. Ten sklep to banda nieudaczników bo nawet dobrze oszukiwać nie potrafią
Nie polecam sklepu
Nie polecam sklepu, przesyłają produkty których nie zamawiasz, odsyłasz produkt, a zwrotu pieniędzy nie ma.
Nie chcą wystawić faktury
Nie chcą wystawić faktury. Jak ta firma funkcjonuje w Polsce. Nie polecam
Kompletna porażka na całej linii
Dropshipping z Chin, kompletna porażka, firma stosuje nieuczciwe praktyki.
15 grudnia zamówiłem prezent na gwiazdkę. Sklep do złudzenia przypominał polski, wybrałem dostawę ekspresową, więc liczyłem, że towar dojdzie... a po wejściu w szczegóły okazało się, że to będzie iść z Chin i na pewno nie dotrze na czas! Musiałem kupić to samo na Allegro.
Gdy już towar doszedł, zaczęła się batalia o zwrot...
**13 maili** - tyle zajęło wywalczenie zwrotu... i to o kilkadziesiąt złotych mniejszego, niż zapłaciłem! O resztę nie chciało mi się walczyć.
Omijać szerokim łukiem.
Dramat
Dramat, nie polecam, gdybym wiedziała i przeczytała recenzję to nigdy bym nie kupiła.
Brak kontaktu oraz zamówionego towaru
Brak kontaktu oraz zamówionego towaru
TKiepskie podróbyowar niezgodny z opisem -chiński…
Towar niezgodny z opisem -chiński badziew.
Strata pieniędzy.Akumulator 18v do milwoki 9ah gorszy od pojemności 2ah oryginalu.Brak kontaktu telefonicznego.Ogólnie nie polecam tego sklepu.
OSZUŚCI! BRAK MOŻLIWOSCI ODZYSKANIA W PEŁNI PIENIĘDZY ZA ZKUP
Na stronie małym druczkiem opisany szeroką rozpiętośc co do wysyłki asortymentu. Po zakupie i rezygnacji z zakupu od listopada 2025 do tej pory 15.03.2026 nadal nie otrzymałam pełnego zwrotu za anulowany zakup- wysłali zwrot pomniejszony o 19,98zł ?! Odesłano mnie do działu reklamacji który odpisuje jak mu się chce , zapewnia że działa w temacie a ma to gdzieś i nie może dojśc do tego by oddać bnrakująca czesc zwrotu. Tragedia!!
Firma zgłoszona do UOKIK ale nic nie moga im zrobić bo firma zarejestrowana w UK i obni tam nie sięgają! ODRADZAM CAŁKOWICIE TAM ZAKUPY!!
Towar
Towar, który otrzymałam jest niezgodny z tym, który zamawiałam. Otrzymałam podróbkę.
W ofercie pisze , że wysyłka w ciągu 1-5 dni, ale zapomniano dodać, że z Chin.
To nauczka dla mnie , aby sprawdzać dokładnie opinie.
Zamówiłam u nich pady za 349 zł
Zamówiłam u nich pady za 349 zł — dostawa trwała około 30 dni i nie dotarła na czas.
Po reklamacji sklep zwrócił tylko 319 zł zamiast pełnej kwoty 349 zł bez wyjaśnienia potrącenia.
Kontakt słaby, odpowiedzi opóźnione. Nie polecam.
nie dostałem towaru od ponad dwóch…
nie dostałem towaru od ponad dwóch miesięcy.
kontakt zerowy. zgłaszam sprawę.
Złodzieje i oszuści
Towar zakupiony 26 listopada.Nie dotarł…
Towar zakupiony 26 listopada.Nie dotarł do dzisiaj.Nie dostałem obiecanego linku do śledzenia paczki...tłumaczyli to problemami technicznymi.Po moim dzisiejszym zapytaniu o paczkę dostałem odp że musiała nastąpić pomyłka i towar już dawno powinien być u mnie.Chcieli mi jak najszybciej dosłać zakupiony towar. Nie zgodziłem się i zażądałem natychmiastowego zwrotu pieniędzy.Jeżeli będą z tym problemy nie zawacham się zgłosić sprawę do odpowiednich organów.Generalnie odradzam kontaktów z tym sklepem
Oszuści wysyłają towar o innych…
Oszuści wysyłają towar o innych gorszych parametrach próba zwrotu towaru niemożliwa z ugody przesłali część kwoty utrudniony kontakt
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.