Minretssag Reviews 27

TrustScore 2 out of 5

2.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

En svinestreg i retssamfundets historie. Enhver der har forsøgt at kæmpe sig igennem på den side, har noteret sig dens 100% manglende niveau, i forhold til nogen given standa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

MinRestsag får en stjerne for hensigten med at kunne finde alle dokumenter, frister mm. et sted, tilgængeligt for alle involverede. Brugervenligheden får minus 4 stjerner. Man har forsøgt sig med... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fordi at man ikke kan finde rundt i dette umulige system og ikke altid for beskeder når der sker noget nyt på en sag. så vælger man bare at lukke sagen til store økonomiske konsekvenser. Vi skulle... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

En svinestreg i retssamfundets…

En svinestreg i retssamfundets historie.
Enhver der har forsøgt at kæmpe sig igennem på den side, har noteret sig dens 100% manglende niveau, i forhold til nogen given standard i det 20. Og 21. Århundrede.

Det er en svinestreg som ikke findes lige, og ingen reagerer.

Her er et eksempel, og det burde være nok til at lukke den side:

Man skal trykke flere gange.

Sommetider skal man dobb. Trykke.
Sommetider ikke.

Sommetider virker det ikke.

Punktum.

Jeg er 63 år.

Jeg er blevet smidt ud af mit hjem gennem 30 år af mit liv fordi jeg farede vild i denne diabolske labyrint.

Og nu er jeg igen i kaos fordi jeg overså en lille grå lego klods.

Jeg kan ikke tage det ind.

Jeg er i en tilstand af konstant chok.

22 April 2026

Elendig hjemmeside

Er nærmest chokeret over, hvor dårlig denne hjemmeside er. Det er komplet umuligt at finde rundt og forstå, hvad der forventes, at jeg som part i en sag skal gøre. Nærmest pinligt, at vores domstole ikke formår at kommunikere mere forståeligt til borgerne. Det er altså en ommer!

14 November 2025
Rated 2 out of 5 stars

Opråb til retten

Opråb til Familieretshuset, Ballerup, retten mv.

Min datter Yasmin blev frataget mig i 2023. Siden da har jeg kæmpet mod et system — Familieretshuset, kommunen, rettens instanser — som gentagne gange har overset min rolle som far og min ret til samvær. Jeg har ikke set min datter siden. Det har knust mig, udtømt mit helbred og efterladt et hul, som ingen bureaukratiske undskyldning kan fylde ud.

Til andre fædre: Du er ikke alene. Vi elsker vores børn, og vores sorg, bekymring og kamp for retfærdighed er ægte. Tal højt, søg støtte, dokumentér alt og insister på at blive hørt. Vær vedholdende — ikke af stolthed, men fordi vores børn fortjener begge forældre til stede.

Til systemet: Der er et demokratisk ansvar her. Når fædre konsekvent placeres i bunden af vurderingsbunke, så handler det ikke kun om enkelte sagsbehandlere eller pressede ressourcer — det handler om strukturer og fordomme, der fratager børn retten til begge forældre. Forklaringer som “vi har for travlt” eller “manglende midler” er ikke acceptable, når resultatet er tabt samvær og ødelagte familier. Der må være større gennemsigtighed, ligeværdige vurderingskriterier og reelle muligheder for at få sin stemme hørt — uanset køn.

Kort og præcist hvorfor fædre bliver lagt nederst: Fædre møder systemiske forhindringer — antagelser om moderrolle som standard, manglende prioritering af dokumentation fra fædres side, og arbejdsgange der ikke sikrer lige adgang til rådgivning og midlertidige foranstaltninger. Samtidig bruges ofte subjektive vurderinger uden tilstrækkelig vægt på begge forældres tilknytning og barnets behov for stabil kontakt med begge forældre.

Jeg kræver handling: Retfærdighed, gennemsigtighed og konkrete reformer, så sager vurderes objektivt, med barnets tarv som ledestjerne — ikke administrative undskyldninger. Mine rettigheder som far og mit barns ret til en aktiv far må vægte lige så tungt som andre hensyn.

Jeg giver ikke op. Jeg vil kæmpe for Yasmin hver dag, til min sidste vejrtrækning, fordi det at være far ikke er en titel — det er et ansvar og en kærlighed, der aldrig bør negligeres af systemet.

20 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Retfærdighed trods alt.

Var nødsaget til at benytte retten til at få min forrige ejer til at betale hans del af en forhøjet grundskyld med bagudvirkende kraft. Alt gik let og professionelt. Han forsøgte at smyge sig uden om retsafgiften, men retten var retfærdig og holdt ham op på det. Så der findes retssikkerhed i Danmark.

24 June 2025

Selvhjælper smølf..

Hvis det ikke var fordi jeg var trukket i retten, så havde jeg sikkert 4 måneder til at finde ud af hva i alverden jeg stillede op med - tryk her, to gange her, men tryk stille der, og hug til der. Så kom der en grinagtig udgave af en selvhjælper smølf ud.

Jeg har været nødt til at skrive til dem et par gange i dag, for der findes simpelthen ikke svar på mine spørgsmål i deres tossede system, og jeg lider af angst for at snakke med fremmede i telefon.
Toppen af frækhed = Nu svarer vi dig ikke mere her. Du må bruge MinRetsag eller ringe.
CHRIST.
Jeg takkede for den fine service, til at løse uløselige problemer.
Ikke hvad jeg havde håbet på.

11 August 2024
Rated 1 out of 5 stars

Det ikke et retssystem, det er et diktatur

Vi skulle leve i et retssystem, men vi lever i et diktatur hvor der sidder folk som er total ligeglade og gør alt for ikke at lave noget.

31 May 2024

Dårlig side

Et system, der kun er for advokater - ganske uoverskueligt for almindelige mennesker, men det er måske meningen.👎🏻

6 February 2024

Totalt umuligt system!

Jeg havde en sag angående en parkeringsafgift. Jeg forstod ingenting og gav op. Nu er der ikke nogen dokumenter at se på minretssag.dk selv om jeg blev henvist der til, jeg forstår overhovedet ikke noget. Det er et underligt setup med en masse uforståelig tekst. Det er et hundrede procent krypteret i et totalt indforstået sprog jeg har helt sikkert tabt sagen. Jeg har i hvertfald fået besked om at den er afsluttet?.. godt det ikke var noget vigtigere så skulle man da have haft super evner i en eller anden retning.

7 January 2024

Minus 10 stjerner

Minus 10 stjerner! Uoverskueligt, virker ikke, fejl på siden når man logger ind og vigtige beskeder går tabt, så man mister penge og retssager bliver aflyst. Derudover bliver man behandletog affærdiget som en senil, halvdøv sinke når man gør opmærksom på at beskederne på systemet ikke er på og derfor f.eks. ikke kunne vide at man skulle betale 3000 kr for at få sagen genoptaget! Nu kan jeg slet ikke komme hen til minretssag.dk fordi der kommer en fejlmeddelelse i stedet! ØV Føler mig fuldstændig magtesløs i et meningsløst, inkompetent it system med folk man henvender sig til om dette behandler og affærdiger een, som var man en senil, evnesvag idiot man bare kan gentage et ikke svar med råbende stemme vred stemme til!!! Har INGEN tillid til retssikkerheden i Danmark mere.

5 October 2023

Store problemer med login

Store problemer med login (Firefox, Chrome mv). Når man har accepteret med MitID står siden blot frosset med logoet og man kommer ikke videre.
Sletning af cache hjælper ikke.

15 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give 0 stjerner for…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner for minretssag.dk gjorde jeg det. Siden er tæt på umulig at finde rundt på, jeg får beskeder i e-boks om at der er nye beskeder som er både uge og måneds gamle. Udover det er der heller ikke styr på selve sagen fra dommerens side. Jeg havde skrevet 2 beskeder i god tid før retsmæglingsmødet men dommeren havde ikke engang læst dem og heller ikke at udlejers advokat havde bedt om anden dato. Desuden synes jeg det er groteske tlf priser man skal betale særligt når nu mødet var spildt pga en inkompetence fra civilrettens side. Man får da virkelig følelsen af at være til grin og ligegyldig for retssystemet.
Noget andet der også er fuldstændig til grin er at udlejer under processen har gjort det han nægtede og som huslejenævnet pålagde ham hvilket jo var derfor han ankede sagen. Det undrer mig at sagen ikke frafaldes.
Jeg kan kun give den ene stjerne for de høflige og hjælpsomme sekretærer.

8 January 2023
Rated 1 out of 5 stars

MinRestsag får en stjerne for hensigten…

Brugervenligheden får minus 4 stjerner. Man har forsøgt sig med oversigter og lag, men det er meget svært at forstå. Man skal være en erfaren bruger for at kunne finde rundt i det.

Det er et retssikkerhedsmæssigt problem.

11 November 2022

Omdøb systemet

Man kunne konstruktivt omdøbe systemet til kafkasretssag.dk, læsskrivogringsåtilretten.dk (de er meget flinke over telefonen) eller overladdinretssagtildinadvokat.dk for bedre overensstemmelse mellem navn og system.

1 September 2022
Rated 1 out of 5 stars

endnu et knopskud på digitaliseringen i…

endnu et knopskud på digitaliseringen i Danmark som er skabt for systemet og ikke for brugerne.
Text-tv´s brugervenlighed overgår til fulde dette håbløse system, som har så mange åbenlyse fejl at det har været nødvendigt at lave en manual som vedhæftes de breve der udsendes, da man ellers ikke vil kunne tilgå det systemet handler om - information.

I gamle dage skulle den mand der havde støbt en kanon, sidde på løbet når den blev skudt af første gang - det kaldes kvalitetssikring og det er en ørkenvandring når det kommer til blot at forstå indretningen af dette digitale misfoster.

Hvis man tænker på at dette system bruges til at dømme almindelige folk med, er det underligt at folket ikke er på vej ud i redskabsrummet for at hente deres høtyve og drage ind mod folkestyret for at finde de ansvarlige.

20 April 2022
Rated 1 out of 5 stars

Det er et fuldstændigt håbløst system…

Det er et fuldstændigt håbløst system at forstå.
Hvem er de nørder, der har udvilket det uden inddragelse af "almindelige" brugere.
Absolut under lavpunktet af IT-systemer til brug for ikke-kyndige :-(
Kunne jeg give negative stjerne, havde jeg gjort det - og mange endda

8 April 2022
Rated 1 out of 5 stars

Fuldstændig umuligt at vinde en sag

Fuldstændig umuligt at vinde en sag. Du betaler retsafgift og det bliver dig der bliver gjort skyldig. Hvis du har penge kan du kører retssag og som almindelig borger uden en fuld pengepung er der intet at gøre her. Så opret aldrig en sag her og siden er umuligt at finde rundt i og du skal virkelig have en jurauddannelse for at forstå hvad der står. Så opgiv med det samme det er dig der får skylden og bliver gjort til skurken her

3 June 2021
Rated 1 out of 5 stars

Systemet er yderst ringe BÅDE for ikke…

Systemet er yderst ringe BÅDE for ikke IT-kyndige og IT-kyndige. I processen med at oprette en sag var der så mange fejl, samt nedbrud af Minretssag.dk, at jeg konstant lå i kontakt med civilretten. Relevante oplysninger kom bl.a. ikke med i det færdige skrift og min betaling blev ikke registreret. Alt dette gjorde jeg opmærksom på undervejs.
Da første retsmøde så blev afholdt -i øvrigt uden at jeg blev notificeret om det, blev min stævning afvist af en dommer der på arrogant vis kritiserede mig personligt og holdt mig ansvarlig for sidens systemfejl. En anden medarbejder ved civilretten skrev at hun "på det kraftigste" ville anbefale mig at kontakte en advokat, og indikerede dermed at det var mig og ikke systemet der var et problem.

Jeg ser denne opførsel som langvarige frustrationer over at de selv er tvangsindlagt til at benytte samme ufungerende IT-system, og det kommer så til udtryk ved ansvarsforflygtigelse da de ikke har andre udveje rent psykologisk. ( Og tilsyneladende ser indrømmelse som en hurdle.)

Tilbage står så jeg og andre der først er blevet udsat for noget der foranlediger os til at indgive stævning, for derefter endnu engang at blive krænket, blot af det danske retssystem. Det er en farlig udvikling da det kan fremme selvtægt der som bekendt hænger sammen med retsfølelse. Den retsfølelse der igen hænger sammen med retssikkerhed. Ingen synes vel at lovbrud begået mod dem skal være gratis?

27 February 2021

Is this your company?