Micabiler Reviews 24

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Overholder ikke aftaler Jeg købte en VW e‑Up i juni 2024. I december 2024 satte ladestikket sig fast, og bilen måtte på værksted. Aftalen var, at forhandleren skulle sende reservedelen og bet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mange tak for den gode service igennem hele processen, både før - under og efter køb. Michael, v. Mica biler giver dig tiden og vejledning indtil I finder det som passer hos Jer i forhold til Mo... See more

3.0

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Overholder ikke aftaler

Overholder ikke aftaler

Jeg købte en VW e‑Up i juni 2024. I december 2024 satte ladestikket sig fast, og bilen måtte på værksted. Aftalen var, at forhandleren skulle sende reservedelen og betale reparationen. Reservedelen kom – men regningen er her i november 2025, stadig ikke betalt.

Forhandleren svarer hverken på sms eller mail.

Konklusion:
Dårlig kommunikation og brudte aftaler. Jeg kan ikke anbefale denne forhandler.

12 November 2025

Corsa elbil

Vi købte en Corsa i elbil udgaven. God købeoplevelse og fair pris for vores gamle bil. Desværre gik onboard changeren i stykker og den var dyr at reparere. Vi fandt ud af det på en rigtig fin måde og i en god tone. Kan ud fra min egen oplevelse anbefale Mica biler.

26 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

FIND ET ANDET STED AT KØB DIN BIL!!!!!

Fy for den en underspillet type.

Rigtig flink og i mødekommende og alt kan lade sig gøre og jeg skal nok lige ordne det der mangler.

Jeg har købt en bil den 28/4 og der er stadig ikke blevet lavet hvad der skal.

Vi har haft flere aftaler hvor Michael simpelthen er blevet væk!

jeg ville ikke ønske for min værste fjende at bøvle med ham og hans mangel på pligt opfyldelse.

Det er præcis sådanne personer, der desværre er skyld i at man ikke kan stole på en brugtvognshandler.

Det er min klare anbefaling at man IKKE handler sin bil her.

Der er også for længst oprette en sag til bilankenævnet som han heller ikke svare på (andet end da han ringede og sagde at han ikke anede noget om dette, selvom de bekræftede at de havde sendt mails til ham)

28 April 2023

En super god oplevelse

En super god oplevelse, fra start til slut. Ikke nogen 'Karl-Smart' sælger men enkelt og seriøst i ydmyge omgivelser. Har fået mere end lovet, med adskillige ekstra funktioner. Kan kun anbefale at handle med Michael Nielsen. Det er iøvrigt Mica Biler ApS og hjemmesiden ovenfor passer ikke, men mangler en streg mellem mica og biler.

1 October 2022

Har for nylig købt en BMW ved Mica

Har for nylig købt en BMW ved Mica. Hele forløbet har været super godt og rigtig god service.
Det var lidt småting som skulle rettes men det er blevet gjort og som lovet uden beregning. Super god behandling og kan varmt anbefale Micabiler.

17 August 2022
Rated 5 out of 5 stars

Købte Seat Leon af Mica Biler (Michael…

Købte Seat Leon af Mica Biler (Michael Nielsen) dec 2021. Ikke et stort flot glashus, bare et snusket kontor og en flok biler, men kan du se udover det så er var han meget reel at handle med.

Prisen på den jeg købte var yderst konkurrencedygtig, og han tjener ikke noget på at formidle financiering modsat alle de store glashuse.

Der manglede en mormorlader til min hybrid da jeg hentede den, men jeg fik den dog efter et par påmindelser.
Han er lidt af en "scatterbrain".

Alt i alt var det en god oplevelse.

8 January 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt en Passat Variant GTE hos…

Jeg har købt en Passat Variant GTE hos Mica Biler. Michael Nielsen er en dygtig og troværdig bilforhandler, som jeg varmt kan anbefale. Han er god til at finde attraktive og særdeles veludstyrede biler på eksempelvis det tyske marked. Service, vejledning/information og rådgivning er eksemplarisk.

7 July 2021

Købt golf GTE

Har for 6 måneder siden købt en golf GTE hos mica biler. Denne er jeg virkelig glad for og rigtig god handel med min gamle bil i bytte. Trods en enkel fejl på min nye bil, blev denne udbedret på garantien..
Kan kun anbefalede Mica Biler

2 May 2021
Rated 5 out of 5 stars

Mange tak for den gode service igennem…

Michael, v. Mica biler giver dig tiden og vejledning indtil I finder det som passer hos Jer i forhold til Model, Udstyr og Pris - og han kan være med på alle parameter.

5 - Stjerner herfra, og et på gensyn når den nye vogn skal udskiftes.

5 March 2021

5 STJERNER HERFRA ☆☆☆☆☆

Vi skulle skifte vores Passat ud med en ny og faldt over en hos Michael som jeg fik en aftale med at vi ville komme næste dag og at vi vil blive de første der fik muligheden for at handle. ( vi bor på sjælland og havde ikke lyst til at køre forgæves )
Vi fik handlet med Michael som viste sig at være utrolig behagelig og meget hjælpsom.
Vi kørte glade hjem i en super lækker Passat fra 2020.
Efter et par dage er radioen/ skærmen begyndt lige pludselig at lukke ned, for så at starte op igen og det gør den ca. hver 1/2 time.
Blev enig med Michael om at den skal forbi VW da der stadig er fabriks garanti på den, så må vi se om VW kan løfte opgaven.
Men skønt den opgave der skal løses så har jeg kun godt at sige om Micabiler og kan på det varmeste anbefale at handle bil her.
Mvh Niels

21 November 2020

Kan klart anbefale Micabiler

Kan klart anbefale Micabiler, har netop lige købt en Touran i fredags, bilen var 100% Som beskrevet, og virkelig dejligt og købe en bil hvor alt er som det skal være 👌🏻

Kan varmt anbefales.

1 November 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en Mercedes hos Michael…

Jeg købte en Mercedes hos Michael Nielsen, Mica Biler, den 1. august 2019. Start/stop-funktionen virkede ikke som den skulle, men det klarede et nyt batteri, sat i på Michaels foranledning.
Da jeg så skulle skifte til vinterhjulene som jeg havde fået med i handlen, så sagde mekanikeren på Superdæk at den ene bærearm skulle skiftes og hjulene skulle spores. Dette klarede Michaels mekaniker Horst.
Kort tid efter begyndte bilen at ryste kraftigt når jeg bremsede. Michael sendte mig til Horst som skiftede bremseskiverne.
Kort tid (ca. 2500 km) begyndte det igen at ryste når jeg bremsede. Så fik jeg originale bremseskiver på.
Kort tid efter begyndte det igen og så kørte jeg til Mercedes i Horsens. Mercedes kendte til problemet og konstaterede at vinterfælgene var skæve i navet hvilket trak bremseskiverne skæve.
Jeg købte nye fælge og fik flyttet dækkene over og målt igen hos Mercedes. Det var en træls omgang og det har kostet både tid og penge for både Mica Biler, Horst og mig selv. Mica Biler har betalt bremseskiverne, undersøgelse / kontrol hos Mercedes samt givet lidt i tilskud til nye fælge, da det var under garantien. Det var bare flot.
Næste gang jeg skal handle bil, så starter jeg hos Mica Biler for at se udvalget.

15 April 2020

Kanon service hos Mica

Vi købte i august 2019 en fin VW Golf 7 fra 2014. Vi var super glade for handlen og bilen var lige hvad vi drømte om. Vi oplevede bilen begyndte at tabe olie, men problemet blev med det samme taget i professionelle hænder da vi kontaktede Mica.
Vi kan varmt anbefale Mica til andre som skal ud at købe bil, da servicen er helt i top.

21 October 2019

god oplevelse

Jeg handlede en Golf 7 hos MiCa biler. Jeg fik en god, ærlig og venlig service samt vejledning. Han vidste en del om VW, hvilket var rart.

Efter 1,5 måneder var der et par ting med bilen, og Michael stod klar til at hjælpe - uden problemer. Dejligt når sælger står ved sine ord.

Det er ikke sidste gang jeg handler hos MiCa.

30 January 2018

Året blev 2017 og vi skulle have ny bil

Året blev 2017 og vi skulle have ny bil, jeg hade fundet en fin Audi som jeg ville kigge nærmere på, så mig og konen tog på tur til Horsens til Micabiler. Det var en rigtig fin Audi, det syntes konen bare ikke, nej hun ville da hellere have Mercedes nu. Så det købte vi, den er også rigtig lækker må jeg sige.

Vi hade haft bilen godt 16 til 18 uger da den begynder at miste kølervæske.

Så jeg tager kontakt til Micabiler og de siger med det samme at jeg skal komme op med den, så kigger de på den. De konstatere en defekt vandpumpe og skifter den uden beregning.

Kanon service og venlighed i top.

De varmeste anbefalinger her fra og bestemt ikke sidste gang vi har gjort en handel der.

MVH Mads Vindelev Sielemann

18 November 2017
Rated 5 out of 5 stars

Hvor skal jeg starte.. Wow!!

Hvor skal jeg starte.. Ord kan desværre ikke retfærdiggøre den fine service vi har fået hos Micabiler. Michael Nielsen, ejeren, har helt igennem været fantastisk!!
Grundet pladsbehov var vi desværre nød til at sælge/bytte vores kun 1.5 år gamle Seat, og valget var faldet på en Mercedes C220CDI stationcar. Vores krav var en velholdt bil med omkring 150.000km og ca. fra 2013/2014. Budget ca. 310.000
Vi besøgte den ene forhandler efter den anden, prøvekørte og fik ret god information med derfra. Alligevel manglede et eller andet og da jeg besøgte mine forældre i Hedensted for 14 dage siden, kørte min far og jeg ud til MicaBiler i Horsens og kiggede på en Mercedes C220CDI fra Dec. 2013 med 159.000km på tælleren. Vi var alle (min kæreste, far og jeg) dybt imponeret over den rolighed og ærlighed Michael udviste imens hans viste os sin vognpark. Vi kørte derfra og Michael ydede ugen efter en super telefonisk service og besvarede alle (dumme) spørgsmål vi havde :) Vi er nu, 14 dage senere, ejer af en Mercedes C220cdi AMG Edition C fra Dec 2013 til en meget konkurrence dygtig pris, med Fuld Service hos MB og 6 Mdr. 100% garanti.! Michael købte sågar vores 1.5 år gamle Seat og gav den mest fair pris af alle forhandlere vi havde besøgt. Vi kan kun anbefale MicaBiler i Horsens, uanset hvor i landet du bor. Tak fra os i København :)

2 September 2017
Rated 5 out of 5 stars

Nu har min kone og jeg endnu engang …

Nu har min kone og jeg endnu engang handlet bil hos Mica Biler(Michael)
og som de andre gange er vi blevet behandlet ud over det som jeg/vi syntes man kan "forvente" når man handler brugt bil i disse dage.
Vi er ikke i tvivl hvor vi handler vores næste bil.
Tak for go behandling og en dejlig bil.

29 May 2017
Rated 5 out of 5 stars

Super kundebehandling hos Mica Biler!

Er blevet den glade ejer af en Mercedes fra 2012, som jeg købte hos Mica Biler i oktober 2016:
Hele vejen op til underskriften på slutsedlen & i perioden efterfølgende har ejeren, Michael Nielsen, givet en utrolig god kundebehandling samt været meget ærlig og tålmodig. Virkelig høj klasse! Der gives de varmeste anbefalinger herfra til at handle bil hos Mica - og når tiden kommer, så køber jeg gerne min næste bil der!

Peter,
Horsens

12 November 2016

God handel hos Mica biler

Vi har købt en mercedes hos Mica biler og har modtaget en fremragende service. Efterfølgende har mica biler haft ringet for opfølgning på handlen. Dybt imponeret.

17 October 2016

Take a closer look