Company details

1. Packaging Company
  2. Prints and Signs Store

Information provided by various external sources

Inspiration & muligheder i en verden af postkasser

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

3.4

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse

Jeg fik for et par år siden en ny MEFA Judo postkasse som erstatning af en entreprenør, der påkørte den gamle.
Ganske kort tid efter begyndte låget at ruste i kanten, hvilket den gamle aldrig havde gjort. Jeg forsøgte at rengøre den og stoppe rusten, men det fortsatte.
Hvid postkasse med "røde" kanter er ikke pænt, så jeg kontaktede producenten i håb om et nyt låg .... det fik jeg ikke - jeg fik en ny postkasse. Så håber jeg blot den vil forblive hvid i mange år 🙂

24 April 2024

My Renzbox skuffer virkelig

My Renzbox skuffer virkelig, da den er designet med solceller, hvilket gør den ubrugelig i de mørkere efterårs- og vintermåneder. Det er en uheldig designbeslutning, der begrænser dens funktionalitet og gør den upraktisk for størstedelen af året.

28 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg fik en dåse med en kode til en…

Jeg fik en dåse med en kode til en sticker, som jeg selv skulle kunne designe på deres side. Nu har jeg spildt tid på at besøge deres side og ikke kunne finde noget om design af stickers eller kunne finde et sted at taste koden ind, som der ellers står i vejledningen.
Tak for at spilde min tid.

10 August 2022

Ingen service

Da vores postkasse var sprængt i luften nytårsaften, bestilte vi en en postkasse, som skulle have været leveret torsdag den 30.1. - firmaet som bestilte ved havde fået en ordrebekræftelse. Vi skulle rejse på 2 ugers ferie den 31.1., så vi var ret afhængige af datoen. Vi fik at vide, at Mefa havde lavet en fejl, så postkassen ville komme den 4.2. I dag, den 5.2., er postkassen endnu ikke dukket op. Vi har derfor nu i to dage haft en håndværker på forgæves besøg for at montere postkassen. Mefa har fra starten været ligeglade og har heller ikke svaret på en mail til kundeservice. Man kan åbenbart blive så stor, så man er ligeglad med sine kunder

5 February 2020

Dyr, ubrugelig postkasse

Købte en dyr postkasse, som ikke kan holde regnen ude.
Jeg henvendte mig til Me-fa (Ash 475) og brokkede mig, og kom fra det igen.

lang tid efter havde jeg fået nok af drivvåde aviser og breve og kontaktede igen Me-fa, som fortalte at deres produkt er afhængig af at det er 100 % i Water, eller vil der komme regn ind. Det gør det stadig til en elendig postkasse... og endnu mere fordi den var i både lod og water.

Vi taler altså en postkasse til over 2000... uden ekstraudstyr som de stålben der skal bruges til forankring.

Produktet er reelt ubrugeligt... altså hvis man ønsker tør post og tørre aviser

28 December 2017
Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice !

Har købt en postkasse model Hazel 477 for nogle få år siden. En dag væltede postkassen og det viste sig, at de nitter/popper, der forbinder bunden med siderne, var irrede/rustet over.
Jeg tog billeder og kontaktede kundeservice. Efter et par dage modtog jeg en helt ny postkasse uden beregning. Det kalder jeg god service!
Det er ikke sidste gang, jeg køber en ME-FA.

16 November 2017
Rated 3 out of 5 stars

Udmærkede postkasser men dårlige standere

Har en OK MEFA postkasse, men skulle for nylig sætte den på en stander og købte en MEFA 22. Efter at have støbt standeren fast i beton, må jeg desværre sande at selvom nedstøbningsbenene står helt stift kan standeren vippe 20 centimeter frem og tilbage. Der er simpelthen ikke en ordentlig model for hvordan benene kan monteres på standeren så den ikke vipper. Det er for dårligt på en stander til 549 kroner!

29 June 2015

Me-fa Postkasse og stander 28

Jeg har købt en Mefa postkasse 870 og Stander 28 som skulle passe til hinanden. Når postkassen er monteret på standeren sidder den for lavt. der er ikke 100 cm til underkanten af brevindkastet som der skal være og skal monteringsbeslagene dækkes af et tynd lag jord er der under 95 cm. På Mefas hjemmeside og på indpakningen står der at stander 28 passer til postkasse 870 og der er ikke nævnt noget om at de ikke lever op til postkasseloven,
Ved kontakt med Mefas kundeservice blev der svaret blev der svaret at blot tingene passede sammen kom det Dem ikke ved at de ikke opfyldte postlovens krav

23 December 2011

Navneskilte hos ME-FA

Bestilte i juli måned 2011 en fin ME-FA Harmony Amber 400 Galv. Postkasse via en webshop.
I kassen med postkassen lå der en formular til bestilling af et passende navneskilt hos ME-FA. Denne indsendte jeg i september måned 2011 og indbetalte samtidigt beløbet forud, som man skulle.
Nu forventede jeg at modtage et skilt til min postkasse indenfor den næste måneds tid.

Tiden gik og i november ringede jeg til ME-FA og spurgte hvor skiltet blev af. Jeg fik en mail fra dem efter nogle dage,:
"Jo der er sket en fejl. Din bestilling lå i en forkert mappe. Jeg beklager at du har ventet i så lang tid. Jeg sender den som hastesag i dag og du modtager så skiltet i løbet af 5-8 arbejdsdage."

Her den 6. december har jeg stadig ikke modtaget skiltet og efter en opringning til ME-FA kunne jeg konstatere at de igen havde forlagt ordren. Nu venter jeg spændt på om de vil give mig pengene tilbage....

Konklusion: Bestil IKKE dit navneskilt til din postkasse hos ME-FA - og overvej om der er samme problemer med kundeservice hvis der er fejl på deres postkasser.

6 December 2011

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look