Restaurant Marie Louise

1. Restaurants & Bars

Information provided by various external sources

I restauranten gør vi os umage for at skabe en uhøjtidelig stemning godt hjulpet på vej af de synlige bjælker og rå vægge som skaber hyggelig atmosfære.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig service, dårlig mad.

En skuffelse. Sølle service. Påstod de var løbet tør for smør og kuvertbrød, for ringe af en gourmet restaurant. Hovedretten var ikke stegt ordentligt. Råt svinekød. Tjeneren beklagede bare. Alt ialt en dårlig oplevelse.

28 May 2022
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig betjening

Hyggeligt lokale, veltillavet mad,uendelig dårlig betjening. Tjeneren sjasker med vinen, undskylder ikke, tørrer ikke . Der spørges om forretten er Ok , der spørges ikke til hovedretten. Tjeneren er meget optaget af det ene af sine borde, der får stort set al hans opmærksomhed . Betjeningen i byens cafeterier er bedre .

2 April 2022
Rated 5 out of 5 stars

Lækker deal med god betjening

Vi besøgte denne hyggelige restaurant, den 18. november 2021..
Havde købet en deal til 239 kr. pr. person.
Fik serveret 3 lækre retter, meget velsmagende..
Stor ros til kokken..
Havde bestilt 2 glad vi, 120kr pr person
Og vand til kr. 38.
Betjeningen var super, af mads + flere
En dejlig aften
Ida og Bjarke Lohmann

20 November 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vi har spist på Marie Louise her til…

Vi har spist på Marie Louise her til aften det var super vin som vi dog selv valgte👏. Med det var også det eneste som var super🥺. Maden smagte af ingenting salaten var dårlig og kartoflerne var som taget ud af mikroovnen.

24 July 2021
Rated 1 out of 5 stars

Skuffende

Vi havde med forventning set frem til at nyde en dejlig tre rettes take away menu fra en af byens bedre restauranter, men vi blev ærlig talt noget skuffet. Forretten bestod af laksereliette, som var ok, uden på nogen måde at imponere. Hovedretten med kyllingeballotine var tør og nærmest uden smag. Til hver anretning var der fire stk kartofler, jeg måtte undlade at spise to af dem, da der i den grad manglede sauce, til den tørre kylling og aspargeskartoflerne.
Til dessert fik vi en æbledessert med yoghurtmousse og crumble. Normalt siges det, at desserten er den store finale på et dejligt måltid. Vi sad med fornemmelsen, at vi kunne have taget en dessert fra en kølemontre i Lidl, som havde været på samme niveau.
Desværre en oplevelse af mad uden passion og kærlighed, som ikke får os til at gentage den oplevelse.

7 February 2021

Testing menu

Testing menu, så flot og lækker en oplevelse. Smilende personale, sikker og kompetent beskrivelse af maden og vinen. En fornøjelse.
Dog ville det være rart med en hynde i rumpen, for f... nogle hårde stole at sidde på en hel aften. Vi valgte kaffen fra, magtede ikke de hårde sædder mere. Og det var ærgerligt. Håber i tager opfordringen til jer. I får dog stadig 5 stjerner her fra.

31 July 2020

Odense’s dejligste spisested

I en lille hyggelig baggård finder du denne perle.

Skønt sted. Her er hyggeligt og uformelt.

De serverer den dejligste mad af årstidens råvarer. Det er lækkert og så er det meget rimelige priser, som alle kan være med på.

Ved siden af i et mindre lokale, men i samme bygning har restauranten en mindre og uformel tapasbar, som er mindst lige så lækkert.

Hvis du ikke har været her, så prøv det. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale mit personlige yndlingssted..

4 January 2019
Restaurant Marie Louise logo

Reply from Restaurant Marie Louise

Hej Line

Tak for dit fine skriv om vores restauranter - det værdsætter jeg stort og glæder os til at byde dig indenfor i den nærmeste fremtid.
Måske du lige hilser på ved næste lejlighed - det ville jeg sætte pris på..
På gensyn.
/Marie Louise

Rated 5 out of 5 stars

Tak for en dejlig middag

Tak for en dejlig middag. Selvom der var godt fyldt op, oplevede min kæreste og jeg en fantastisk service og fik en god aften. Tak til Marie Louise, der sørgede for at alt var i top. :)

20 June 2017

Lækker brunch

Vi fik brunch her i formiddags.
3 virkeligt lækre serveringer - tak for en dejlig oplevelse - vi kommer helt sikkert igen

29 April 2017
Restaurant Marie Louise logo

Reply from Restaurant Marie Louise

Tak Christian,
Vi glæder os til at byde jer velkommen en anden dag..
Best Restaurant Marie Louise

Take a closer look