Manniche Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Køber i 2018 en ny Hyundai i10 og…

Køber i 2018 en ny Hyundai i10 og opretter en 5 års serviceaftale. Alt er gået fint,indtil februar i år hvor der pludselig ikke bliver trukket betaling til aftalen. Jeg henvender mig flere gange, og hver gang får jeg den besked, at de er gået over til et andet firma der skal stå for opkrævningerne, og de forventer at der snart er styr på det..... Nu har jeg erfaret at firmaet er under konkurs, og når jeg ringer til værkstedet, bliver forbindelsen afbrudt..
Det er f..... dårligt at man ikke bliver informeret om noget som helst.

12 September 2022
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig aldrig sæt dine ben her hvis du har livet kært

Ligegyldighed sjusk og evne til at ødelægge mere end de gavner.
Vores bil var til skades reparation og da vi langt om længe kunne hente vores bil er det tydeligt at det er sjusk
Mangler en klap bagpå og knækket en rudeting ridset bagklap og hjul ikke spændte arbejdet de har lavet er så sjusket at det nu er 3. Gang det skal laves om og ingen andre værksteder vil overtage noget så sjusket.
Arrogante og ligegyldig “kundeservice”

21 December 2019

Nedturs forhandler

Jeg har haft en rigtig rigtig dårlig oplevelse, på denne bilforhandlers værksted. Brug for Guds skyld ikke dette sted, til at få serviceret eller repareret bilen. Det kan værre en dødsfælde, at sætte sig ind i efter de har rørt ved din bil. Der kan nævnes løse hjul, slør i styretøj og hjulophæng, knækkede dele som er ukorrekt monteret osv. Vores bil er efter flere forsøg på at blive repareret, blevet besigtiget hos andet værksted, samt kontrolleret hos FDM og deres teknikere/mekanikere er mildest talt chokeret over det udførte arbejde.

21 December 2019

Dårlig stil

Flabet tilgang til kunderne. De er ikke særlig løsningsorienterede, og anvender et ubehøvlet sprog overfor folk der ikke har forstand på biler! Derfor anvender vi et lille lokalt værksted. Og når vi så henvender os for at få gode råd hos dem, så er beskeden bare at vi er uloyale kunder!

7 February 2017

Fiaten fik service

Super frisk personale, havde et par hurtig supplerende spørsmål, som blev afklaret med et glimt i øjet.

kaffen er ikke engang sløj, whats not to like?

vi ses om 15000 KM =)

27 September 2016

100% som aftalt

Har handelt ny Fiat hos Manniche i januar. Alt, prøvetur, købsaftale, vejledning i udstyr, levering og opfølgning er jeg 100% tilfreds med. Forhandler kan klart anbefales.

25 February 2016

SUPER SERVICE

Hej vi var hos Manniche på ringvejen i Brøndby og fik bare den bedste service så der for 5 stjerner

3 February 2016

Til at stole på

Købte en ny Grande Punto i 2008. Lidt problemer i garantiperioden, men alt blev ordnet tilfredsstillende. Har senere købt en anden bil, og fik en god byttepris.

16 July 2015

Is this your company?