De Røde Barakker Reviews 23

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Personalet venligt og imødekommende. Maden ligegyldig og kedelig. Havde vi vidst bedre havde vi valgt et andet sted. Selv en grillbar havde været bedre.

Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilte stjerneskud. Det som vi fik serveret var en stor tallerken med en kolossal mængde salat der totalt dækkede hele tallerkenen således der skulle fjernes en mængde salat for at finde 2 sm... See more

3.0

3-star
2-star
1-star

Så dejlig en aften

Vi havde den dejligste sommeraften på Mallemukken. Virkelig lækker buffet, vin og god betjening. Personalet var hyggelige og nærværende på trods af fuld hus. Kan kun anbefale et besøg. Vi kommer snart igen 😊

27 July 2024
Rated 4 out of 5 stars

Meget flot restaurant

Meget flot restaurant! Vellykket ombygning. Vi fik buffet og var godt tilfredse. Vi håber at det lykkes at finde medarbejdere i svære tider - og at mange vil besøge restauranten. Hatten af for lysten og energien til at drive restaurant 👏💪

4 August 2023

Stjerneskud kæmpe skuffelse.

Vi bestilte stjerneskud.
Det som vi fik serveret var en stor tallerken med en kolossal mængde salat der totalt dækkede hele tallerkenen således der skulle fjernes en mængde salat for at finde 2 små halvkolde fiskefileter og 1 lille stykke kogt og ligeledes halvkold fisk.
Det hele gav indtryk af, at man for at få retten til at virke stor, fyldte op med salat. En rigtig turistfælde.
Sidste år fik vi også stjerneskud i Mallemukken, og det var en hel anden kvalitet derfor havde vi glædet os til igen at få en supergod oplevelse, men hvor blev vi dog skuffede. Ikke engang en vegetar ville kunne spise al den salat. Men fantastisk service fra flink serverings personale.

18 July 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse i de "nye"…

Fantastisk oplevelse i de "nye" omgivelser. Gamle både med bunden i vejret, fantastisk stemning, særprægede dufte af gammel tjære og så er der de sødeste unge mennesker der serverer. Specielt Jasmin 😊 Vi fik en god fortælling om stedet. Dejligt med smil på læben, gode kommentarer og friske i veningen.
I dag valgte jeg Stjerneskudet - ét af de gode af slagsen og min mand valgte ta' selv - buffet. Overflod af lækker mad.
Kan varmt anbefale dette sted. De kærligste hilsner fra tilfredse kunder - Alex og Sus

17 July 2023

Vi kommer igen.

Vi var 5 personer afsted og fik både lækker mad og god service, der var lidt mørkt i lokalet, men alt i alt en god oplevelse.
Vi kommer helt sikkert igen.

20 September 2022
Rated 5 out of 5 stars

Spændende spisested i 2 kuttere med…

Spændende spisested i 2 kuttere med bunden i vejret! Fiskebuffet, som i høj grad levede op til prisen. Stedet er pænt og indbydende med en fin betjening - og så dufter det hele autentisk lidt af tjære. Kan varmt anbefales 👍👍👍👍👍

7 August 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og ben i fisken

Jeg plejer ikke at være en, der brokker mig, når jeg er på restaurant. Men her fik jeg nok. Efter lang tids venten på restaurant Mallemukken kom der endelig en tjener hen til vores bord for at tage imod vores bestilling. 2 fadøl og 2 stjerneskud. Så gik der igen lang tid, før endnu en ny tjener kom med en fadøl til min mand. Men ingen til mig!!
Så kom endnu en ny tjener med vores mad. Jeg spurgte ind til min manglende øl, og så gik hun og jeg hørte ikke mere. Så var jeg efterhånden så irriteret, at jeg gik op til baren for at spørge, hvor min drikkevare blev af. I stedet for at beklage, svarede de bare, at de havde krydset den af. Jeg tænkte: Om de så havde krydset den af 10 gange, så var jeg sådan set revnende ligeglad.
Så sagde jeg til dem, at jeg ville blive stående her ved baren, indtil jeg fik min øl. Vupti så fik jeg min øl. Hvorfor skulle det så tage så lang tid? Vel nok fordi de fleste af tjenerne rendte rundt som hovedløse høns.
Måske det var en god ide, at det er samme tjener, man har. I stedet for 4-5 tjenere.
Da vi så fandt flere ben i vores fisk, hvilket i min verden er et no go i et stjerneskud, blev vi tilbudt en kop kaffe på husets regning!!! Som om vi havde lyst til det. Det var bedre, at de havde sagt til os, at vi ikke skulle betale for maden.
Ville have givet 0 stjerner, men da vores øl smagte som de skulle, får de 1 stjerne.

22 July 2022
Rated 1 out of 5 stars

Borerne er ret lave og svært at sede…

Borerne er ret lave og svært at sede ved når man er et stort menneske fiske frikkedelerne kan bruges som kanon kugler brødet er skåret i alt for små stykker udvalget af fisk er ringe tjeneren har ikke rigtigt styr på deres job og frandsbrødet er skudsikkert

19 July 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske omgivelser og meget…

Fantastiske omgivelser og meget spændende , flot og æstetisk indretning af den nye Mallemukken. Vi valgte den rigtig lækre buffet og en af de mange gode vine og gik godt mætte og veltilfredse derfra. Personalet er søde og hjælpsomme , så alt i alt en oplevelse af de gode. Vi kommer helt sikkert igen!😀
Kh os fra Allerød

6 August 2021
Rated 4 out of 5 stars

Lækker mad (buffet og burger)

Lækker mad (buffet og burger), hyggelig stemning og god service. Kommer der gerne igen. Blev helt nostalgisk af “duften” fra kutteren, det bragte barndomsminder frem.

31 July 2021

meget dårlig oplevelse

meget dårlig oplevelse
vi er på ferie i vest Jylland, og var indenfor de røde barakker i Thyborøn.
Bestilte en kaffe med kage og en cafe latte.
Tjeneren spurgte om vi ønskede at spise, det er vi MEGET glad for vi sagde nej til.
Vi sad ved et bord hvor vi kunne kikke direkte ud i køkkenet,
Kokken øste nogle nachos i en lille skål, tog nogle i munden og fortsatte ned i posen, efter nogle flere uden at vaske fingrene.
dagens ret var hakkebøf med kartofler og sovs.
Helt i orden hakkebøfferne bliver lavet i forvejen, men man tager ikke en hakkebøf ud uden handsker på og lægger på panden.
ligeledes når de tabte noget på køkkenbordet, så samlede de det bare op igen i skålen.
Der kom et ægtepar ind damen gik med krykker, de ventede ved kassen på at blive betjent, personalet inkl. ejeren selv gik forbi 3 gange med kartofler til et selskab inde bagi uden at henvende sig til dem og sige lige et øjeblik,.
Det resulterede også i at herren sagde i kan rende og i r....
Stillede mig ved kassen for at betale, ejeren gik lige forbi mig, hvor jeg sagde vil gerne betale, var luft for hende, indtil min mand sagde så går vi bare, så kunne hun godt komme til kassen.

17 August 2017

Ubehøvlet ejer!

Vi har ikke spist der, da det gik galt inden vi fik maden. Jeg har en sygdom, så jeg kan ikke sidde på alle slags stole. Jeg snakker så med tjeneren om hvor der er bord og finder ud af hvor det bedste sæde er. Hun var meget sød, på trods af der var meget travlt.
Ejeren derimod står i baren og spørger så, så vi kan høre det, hvad vores problem var på en så uforskammet måde.
Jeg ser måske ikke lige handicappet ud, men det gør det ikke mindre. Og jeg synes ikke man skal tales bag ryggen - måske med vilje så højt vi kunne høre det, som kunde.
Hvis jeg havde grov eller rigtig træls, så havde det været forståeligt, men det tog kun 5 sætninger med tjeneren som var sød og forstående at finde et bord. Hvorfor så komme med sådanne kommentarer?
Vi gik, men ikke uden at fortælle hende hvordan det føles at have et handicap og blive talt sådan om.

13 August 2017

Is this your company?