Maliksvinduespolering Reviews 10

TrustScore 3 out of 5

2.9

1. Cleaning Service

Written by the company

Vi er en mellemstore vinduespudser firma med kunder på hele Fyn og Sjælland - vi har 4 vinduespudser biler med installeret kalkfrit anlæg - vi er klare på alle slags vinduespudser opgaver - vi har vasket vinduer siden 2011 og vi har erfaring med alle slags opgaver

2.9

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales.
Vi fik et tilbud på pudsning. Fik klart (på mail) besked om, at han ikke skulle pudse på adressen. En måned efter pudsede han vinduerne uopfordret / uden aftale om pudsning - og sendte straks en regning.
Valgte at betale over halvdelen af beløbet, da han jo havde været der. Så begyndte de ubehagelige krav og trusler med krav om resten af betalingen (125 kr). Valgte at betale de 125 kr, da beløbet er for ubetydeligt til at vi orker at rejse en sag - hvilket han sandsynligvis også har regnet med. Så anbefalingen er at holde sig langt væk fra dette firma.

8 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Uanmodet dørsalg og ubehagelig kommunikation.

Ejeren af Maliks Vinduespolering bankede uanmeldt på min dør for at tilbyde vinduespolering. Jeg havde ikke givet samtykke til kontakt og afviste tilbuddet.

Efter afvisningen blev tonen konfrontatorisk, og under ordvekslingen sagde han “f!ck dig”.

Jeg ønsker ikke uanmodet dørsalg og kan derfor ikke anbefale virksomheden.

3 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Regning for arbejde, der ikke er blevet udført

Jeg modtog d. 3/2 en faktura for vinduespolering.

Jeg kontrollerede mine vinduer, og de så beskidte ud. Derfor gennemgik jeg efterfølgende optagelser fra mine overvågningskameraer for dagene før og efter den påståede udførelse. Der fremgår ingen optagelser af, at der har været nogen og poleret mine vinduer den pågældende dag.

Dette meddelte jeg Malik. Han afviste min indsigelse og hævdede, at der måtte være fejl på mine kameraer, på trods af at jeg oplyste, at kameraerne har optaget korrekt ved tidligere besøg.

Herefter modtog jeg intet svar, før der d. 18/2 blev sendt en rykker for manglende betaling.

Efter yderligere korrespondance valgte jeg at opsige aftalen.

Malik oplyste efterfølgende, at fakturaen ville blive annulleret. For at afslutte sagen valgte jeg imidlertid at betale 259 kr. for et arbejde, som ikke er blevet udført.

3 February 2026

Vi anbefaler ikke Malik

På vegne af min far:
Jeg anbefaler ikke firmaet. Han vil have betaling for noget som han ikke har udført, og opfører sig meget aggressivt i vores korrespondance. Jeg har afvist at betale for den vinduespolering, som han ikke har udført, og nu har han så sendt den til inkasso. Hvilken forfærdelig måde at drive forretning på. Ærgerligt at jeg skal bruge min tid på det, når jeg ellers brugte ham for at spare tid.

22 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

God, flink og billig!

Da vi har været trætte af tidligere vinduespudsere, som aldrig kom til tiden eller mente de havde været forbi, selvom der var fugleklatter osv. på ruderne efterfølgende havde vi givet op på dem vi havde prøvet.

Men en kollega anbefalede Malik.
Efterfølgende tog vi kontakt til Malik omkring prisoverslag, skrev han skrev tilbage i løbet af et par dage og aftalte dag til inspicering.

Efter en hurtig runde fik vi en super skarp pris på 200 kr. for udenddørs vask/polering. Denne pris er på en tredjedel af hvad prisberegneren på en anden hjemmeside havde estimeret.
I vores tilfælde er det ca. 20 ruder, hvoraf 13 af dem er terrassedørs-størrelse. De er dog let tilgængelige og er alle i stueplan.
Tillægsgebyrer på aftørring og andet pjat som andre tager penge for, er bare med i den aftalte pris.

Efter et par uger kom han forbi med udstyret og gik i gang. Da min kæreste stod i køkkenet mens han kom rundt, tilbød han endda lige at tage vinduet ved køkkenvasken indendørs også, da der grundet vasken havde lidt pletter der også. Uden ekstra beregning.

Vi har indtil videre valgt at det kun klares udenddørs, så vi ikke skal være hjemme, og så kommer han bare forbi hver anden måned.

Regning kom nemt på email og er nu tilmeldt PBS.

Vil helt klart anbefale ham til alle som søger vinduesvask/polering i og omkring Odense.

1 August 2021

Take a closer look