Luxgirl.dk
See what reviewers are saying
Jeg bestilte en fed taske, og et par fede mat - sorte ballerina sko for kun få dage siden. Der var hurtig levering, fed sko æske, og lækkert med små prøver på cremer osv. Skoene viste sig dog desværre... See more
jeg bestilte en par ballerinaer, et tørklæde og hårpynt torsdag og fredag morgen havde jeg pakken i hænderne, det er da service i topklsse:) og at de dejlige mennesker så ligger lidt ektra ting i... See more
Lettere bliver det ikke! På Luxgirl kan du med enkelt klik købe drømmekjolen - slut med at løbe fra butik til butik, mase sig igennem menneskemængder og vente i evigheder på ekspedition. Det er he... See more
Vestergade 5, 8723, Løsning, Denmark
- kundeservice@luxgirl.dk
- www.luxgirl.dk
People also looked at
5 Stjerner, fordi alt var som det skulle!
Bestilte 2 par solbriller, og et par ørenringe. Kom 2 dage efter som forventet, og alt var i bedste stand. Pakket forsvarligt..
Shopper meget på nettet, og det er ihvertfald ikke sidste gang jeg har brugt LUXGIRL. Nem og overskuelig hjemmeside!
-Tak!
Fedt tøj, og hurtig levering
jeg har købt 3 t-shirts fra ichi (meget billigere end i butikkerne), ballerinaer fra Dixie, og en kjole fra Gloal femme plus et par jeans. Købte det mandag formiddag, fik allerede varerne dagen efter. Så fedt. har aldrig prøvet noget lignende med andre hjemmesider. Alle tingene er bare så fine...
Super god kundeservice
Jeg bestilte varer ved LUXGIRL fredag og modtog allerede varene mandag. Desværre var en af varene forkert, men LUXGIRL håndterede situationen super proffesionelt. De sendte den korrekte vare afsted med det samme og jeg modtog den allerede onsdag. Derudover fik jeg lov at beholde den vare de fejlagtigt havde sendt. Det er bare super god kundeservice.
Perfekt.
Jeg købte en taske og et par punge hos Luxgirl onsdag ved midnat og de blev allerede leveret fredag formiddag :)
Super nemt, super hurtigt, super produkter til gode priser.
Bedre fås det ikke.
Jeg er helt igennem tilfreds med mit køb! Jeg bestilte et par støvler søndag, og havde dem allerede idag, onsdag. Udover det har jeg også fået støvlerne meget billigere hos Luxgirl end de forhandles til, på mange andre hjemmesider.
Jeg handler meget gerne her igen :)
Tak for en god handel,
Trine
Hurtig og problemfri levering
Luxgirl giver en hurtig levering uden problemer. Det var ihvertfald min oplevelse ved bestilling af øreringe:o)
"5" fuldt ud tilfreds
Jeg giver karakteren 5 Fordi jeg er fuldud tildfreds med LUXGIRL, i har gjort jeres arbejde, og ingen fejl. overhovedet ikke udtilfreds med det jeg fik. og pakken kom til tiden :D
God og hurtig service
Jeg købte to bluser som kom få dage efter bestillingen. Det hele forløb fuldstændig fint og uden problemer
Lidt skuffende
Bestilte fredag og fik ikke mine varer før om tirsdagen, selvom der stod på siden, at hvis jeg bestilte inden x antal timer, ville jeg modtage pakken dagen efter. Lidt skuffende når man skulle bruge varerne om lørdagen :-( så skal det ikke stå på deres side i hvert fald.
hurtig levering
jeg købte nogle bluser af luxgirl. super nemt at bestille og de blev leveret dagen efter. så jeg er meget tilfreds der vil jeg gerne handle igen.
Nemt og hurtigt
Købte en hue på luxgirl.dk
Det var nemt, og den blev leveret dagen efter - endda selv om det var lige omkring jul/nytår. Herligt!
Det var da okay
Havde bestilt de fedeste øreringe, som det så viser sig er udsolgt. Rigtig skuffende :(
Nem og hurtig
Sagt kort var der ingen problemer på nogen måde med at bestille fra luxgirl. Nemt at finde den rette vare, hurtig bestilt uden problemer og derefter var pakken hurtigt fremme.
Ikke sidste gang jeg handler hos luxgirl.
lyder god
jeg kender ikke rigtigt denne her hjemmeside endnu, men det ligner en god hjemmeside hvor det er nemt at finde en god og billig gave til en veninde eller andre..:)
Hurtigt og nemt.
Jeg købte et par øreringe, solbriller og en hue. Alle 3 dele var iorden. Jeg var overraskede over den hurtig levering. Bare skønt, at der ikke går 5 dage eller mere inden man står med sine køb i hånden. Så jeg er meget tilfreds. Ikke sidste gang jeg handler hos luxgirl.
ødelagt vare
jeg synes at det var nemt at bestille og det kom også hurtigt med posten. jeg købte to par øreringe hos luxgirl.dk og det ene par var gået i stykker da jeg pakkede dem ud af kuverten.
God service ;)
Jeg havde købt et par gamacher og fik dem kort tid efter.
Dejligt at jeg ikke skulle vente i evigheder, og havde ingen problemer med betaling osv.
Fik en forkert vare!
Jeg havde bestilt et Dixie Bow Hårspænde i sort, men fik istedet et Dixie Liva Hippiebånd i sort.. Jeg synes det er ret dårligt af dem at sende en forkert vare og så hvis jeg også selv skal betale for at sende det retur. For jeg er stadig interesseret i Dixie Bow hårspændet, men det er nok en ikke hjemmeside jeg vil handle på næste gang, da denne handel var min første her hos LuxGirl.
Så det kunne godt være jeg skulle overveje at handle hos andre hjemmesider, medmindre de finder en løsning på problemet.