Lizbeth Falk Reviews 11

4.4

Company details

1. Stylist

Written by the company

Professionel brillestylist og certificeret stylecoach. Jeg tilbyder dig min ekspertise og erfaring med briller, tøj og sko. Jeg har specialiseret mig i briller og hjælper dig med at finde din stil så dine briller og tøj passer til din type, stil samt de signaler du ønsker at udsende, fx. på job. Når du køber efter din stiltype, føler du dig godt tilpas, og du undgår dyre fejlkøb. Min fornemmeste opgave er at finde din stil og hjælpe dig med at gøre svære valg lette. Jeg udarbejder en quick stilanalyse på en brillestyling. Du kan booke 30 min. brillestyling ved en af mine events og koster kun 95 kr. Jeg rådgiver både mænd og kvinder med briller.

4.4

3-star
2-star
1-star

En dejlig oplevelse

En dejlig oplevelse, at få en så kompetent stylist til at hjælpe med at vælge min nye brille. Lisbeth oplevede jeg som stille og rolig, og ikke mindst neutral i mærkevalg og jeg synes rigtig rigtig godt om at hun var ærlig i sin mening om hvad der klædte mig.

4 June 2022

Hej Lizbeth

Hej Lizbeth, Tusind tak for en god behandling i Vejle igår - du var meget professionel og havde mig i fokus hele tiden. Tak for dig!

27 April 2022
Lizbeth Falk logo

Reply from Lizbeth Falk

Kære Dorthe.
Tusind tak for din flotte feedback. Det var en fornøjelse at hjælpe dig med valg af briller. Håber du bliver glad for dine perfekte briller, og føler dig flot og tilpas med dem.
Mange brillehilsner Lizbeth Falk, brillestylist

Super dygtig brille stylist

Jeg har været så heldig at finde en perfekt stylist som ved hvad hun taler om. Hun læser hurtigt hvad der er min stil ud fra min påklædning og fandt nogle briller der var lige min stil. Jeg skal helt sikkert styles af Lizbeth Falk igen, da hun både er venlig, sød og inspirerende. Jeg vil helt sikkert anbefale at booke en tid ved Lizbeth Falk, såfremt du skal købe nye briller.

7 April 2022
Lizbeth Falk logo

Reply from Lizbeth Falk

Kære Mette.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det var en fornøjelse at hjælpe dig med at finde den perfekte brille. Håber du elsker at gå med dem og at føler dig flot og feminin med dem.
Mange brillehilsner
Lizbeth Falk
Brillestylist

Rated 5 out of 5 stars

Meget kompetent og ærlig...

Meget kompetent og ærlig...
Mødte Lizbeth hos Thiele Sønderborg hvor jeg fik kompetent og ærlig guidning til nye briller. Gode råd om hvorfor lige netop disse passer til min person og garderobe. Kan anbefales hvis man har behov for råd om farve og facon og til at blive rykket lidt

3 April 2022
Rated 5 out of 5 stars

Lizbeth er den bedste brillestylist

Lizbeth er så sød og skøn, og så er hun super dygtig til sit arbejde. Jeg er gået fra at bruge linser hverdag til nu at bruge briller hver dag, og jeg er så glad for dem. 1000 tak for hjælpen Lizbeth :-)

3 April 2022

Bedste stylist

Lizbeth er et af de sødeste og mest imødekommende mennesker man kan finde samtidig med at hun er fantastisk til sit arbejde! Det er første gang i mit liv siden jeg har fået kontaktlinser at jeg igen har lyst til at have briller på i hverdagen :-)

31 March 2022
Rated 5 out of 5 stars

Hos Lizbeth er du i trygge og kyndige hænder…

Hos Lizbeth er du i trygge og kyndige hænder. Med hendes blik for og særlige evner til at tune sig ind på hvilken type du er, bidrager hun til at finde den stil der får dig til at føle dig godt tilpas. Af den grund har jeg flere gange brugt Lizbeth som vejleder når jeg skulle finde nye briller - og altid har jeg følt mig set og hørt - Lizbeth får mig til at være sikker på mit brillevalg - og det er ikke uvæsentligt 😊

27 March 2022

Take a closer look