Littlewonders ApSReviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fin og overskuelig hjemmeside, rimelige priser og hurtig levering. Købte bla. En dåbssløjfe, og fik den fineste lille pakke, i silkepapir, med et "personligt" tillykke med dåben kort, og et lækkert l... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super betjening. Vi havde en fejl kommunikation hvor Charlotte sender mig en sløjfe i den forkerte farve, det rettede hun lynhurtigt op på og jeg skulle ikke engang sende den forkerte sløjfe retur.... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Tilfreds og glæder mig bare til lille manden. Skal døbes. Båndet er så flot. Og elsker at jeg kunne få en suttesnor der matcher. Jeg glæder mig til at vi skal bruge det. Og elsker det store farve udva... See more

Company details

1. Children's Clothing Store

Written by the company

Når man arbejder med med børn og børnetøj er man i den grad bevidst om, at verden gør videre og er dyrbart, et sted vi skal passe godt på. Tøjet og hårpynten fra Little Wonders er skabt ud fra visionen om, at hverdagen, og hver dag, skal være noget særligt. At skønhed og smukke produkter løfter sindet og forfrisker sjælen. Tøjet er skabt ud fra en poetisk stil og det er vigtigt at det skal være skabt i det rigtige materialer og være behageligt at være på, så det inspirerer til leg og udvikling. Vores hårpynt er skabt ud fra ideen om, at det skal passe til garderoben på alle årstider, så det kan skabe sjov og variation.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Har købt der flere gange

Har købt der flere gange. Varen kommer hurtigt, de er pakket pæn ind. Der er utrolig god kvalitet på deres tøj og er super fan af deres huer.

25 April 2026

Virkelig en god service

Virkelig en god service! Havde bestilt et hårbånd i lørdags, men pga. min datter skal døbes på lørdag, var jeg bekymret for om det kunne komme frem i tide. Skrev for at høre om det var mulighed at de kunne gøre det til en haste sag eller om jeg selv kunne hente den. Lige pludselig får jeg en mail omkring at de har været forbi og lagt den foran min dør. Virkelig flot service at gøre!!!

16 September 2025

Super kundeservice

Jeg bestilte nogle sløjfer og bånd til min datters dåb. Jeg glemte at bestille en vare med og Charlotte var lyn hurtig på mailen og fik den manglende vare med i min ordre.
God kundeservice og hurtig levering🥳

8 February 2025

Reply from Littlewonders ApS

Hvor er det sødt af dig, at du tager dig tid til at lave en flotte anmeldelse. <3 Jeg er glad for at jeg kunne gøre bare en lille forskel. :-)

Super betjening

Super betjening.
Vi havde en fejl kommunikation hvor Charlotte sender mig en sløjfe i den forkerte farve, det rettede hun lynhurtigt op på og jeg skulle ikke engang sende den forkerte sløjfe retur. Men kun betale portoen for den nye.
Super service.

15 October 2024

Reply from Littlewonders ApS

1000 tak for din fine anmeldelse og de søde ord. Jeg er glad for at det lykkedes, og håber at I får en god fest. <3

Rated 5 out of 5 stars

Sødeste kundeservice og fantastisk produkt

Jeg har modtaget det fineste dåbsbånd med matchende sløjfe og hårbånd, til min datters dåb. Det kom virkelig hurtigt, og jeg fik den allerbedste kundeservice man kunne ønske sig. Little Wonders er en klar anbefaling herfra!

16 June 2023

Fantastisk 💞

Super hurtig levering! Jeg bestilte et dåbsbånd til min søn, samt sløjfe-elastikker og en stor sløjfe til min datter i lyseblå. Jeg er særligt vild med at farven på elastikkerne og sløjferne matcher fuldstændig farven på dåbsbåndet, selvom der findes forskellige nuancer af lyseblå. Det gjorde lige oplevelsen endnu bedre for mig. Derudover bare super lækre produkter i god kvalitet og en sød indpakning. 5 stjerner herfra⭐️

23 September 2022
Rated 5 out of 5 stars

Alt ved littlewonders er fantastisk

Alt ved littlewonders er fantastisk! Det er noget lækkert tøj og tilbehør man kan finde. Enormt hurtig levering og vigtigst af alt yder Charlotte helt fantastisk kundeservice! ☺️ Jeg kan kun anbefale alle at handle med hende ☺️

31 July 2022

Super lækkert tøj

Super lækkert tøj. Hurtig levering. Derudover har de en god kundeservice. Havde købt en savlesmæk og opdagede da den skulle tages i brug, at knappen var i stykker. Kontaktede dem og fluks sendte de en ny 👌👌

19 June 2022
Rated 1 out of 5 stars

god service fin hjemmeside

god service fin hjemmeside

hilsen jørgen

18 November 2021

Reply from Littlewonders ApS

Hej Jørgen, jeg er først kommet på Trustpilot nu, og undrer mig lidt over din ene stjerne, når du var tilfreds med servicen og hjemmesiden? Jeg ser frem til at høre nærmere, du må ha¨en god aften. Mange hilsner Charlotte

Fin og overskuelig hjemmeside

Fin og overskuelig hjemmeside, rimelige priser og hurtig levering.
Købte bla. En dåbssløjfe, og fik den fineste lille pakke, i silkepapir, med et "personligt" tillykke med dåben kort, og et lækkert lille indpakket stykke slik. Så fin ekstra service, ikke sidste gang jeg handler der.

26 March 2021

Take a closer look