See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Indeed a great price for the items I bought. The process was easy and the deliver was fast. Shipped in two parcels, while it could have fitted in one, maybe shipped from two different warehouses? U... See more

Rated 3 out of 5 stars

It is hard to tell if the product meets your needs. There is rarely more than one picture of the product, the description is lacking on things like dimensions, screw hole pattern/location, what is i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Good choices for the products. Clear explanation on the website, really helpful to choose correct articles. Quick shipping, good price. Fulfillment of customer satisfaction. Good job LavprisEl.

Rated 5 out of 5 stars

Bought a smart bulb from them ,they haf cheaper prizes among others and fast delivery.Will definitely recommend and re visit.

Company details

1. Electrical Equipment Supplier
  2. Heating Equipment Supplier

Written by the company

LavprisEL.dk er en dansk webshop med fokus på billige elartikler og basisprodukter til gør-det-selv projekter i hjemmet. Vores mål er at gøre det enkelt at finde de nødvendige produkter til elinstallation, belysning og mindre renoveringsopgaver – uden unødvendige omkostninger. Vi tilbyder et bredt udvalg af standard elprodukter som kabler, stikkontakter, afbrydere, lamper, pærer og andet installationsmateriel. Sortimentet er sammensat med fokus på funktionalitet og pris, så du hurtigt kan finde det, du skal bruge til dit projekt – uanset om det er en mindre reparation eller en større gør-det-selv opgave. Vi fokuserer på en enkel og effektiv købsoplevelse med hurtig levering, så du kan komme videre med dit projekt uden unødig ventetid. Målet er at gøre det nemt at handle de mest almindelige elprodukter til lave priser. Vi samarbejder med etablerede leverandører for at sikre, at produkterne lever op til gældende standarder og kan bruges i både private hjem og mindre installationer. Udvalget bliver løbende opdateret, så det afspejler de mest anvendte løsninger på markedet. Hos LavprisEL.dk handler det om at holde det simpelt – gode basisprodukter, lave priser og nem adgang til de ting, du skal bruge til dit gør-det-selv projekt.

4.4

God service.

4 November 2021

Hej Ole

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at du synes om vores service! Vi går altid efter at give den bedste service vi kan!

Rated 5 out of 5 stars

Superhurtig levering og perfekt…

Superhurtig levering og perfekt produkt, der virkerfuldt tilfredsstillende.

2 November 2021

Hej Lea

Tak for din anmeldelse

Det er vi glade for at høre. Vi går meget op i at give vores kunder en god oplevelse, når de handler på nettet.

Mvh

Hej Arne

Det glæder os at høre at din bestilling hos os har været en succesfuld oplevelse. Vi glæder os til at gøre en god handel med dig en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Super produkt til en god pris

Super produkt til en god pris. Hurtig levering.

30 October 2021

Hej Laila

Vi er meget glade for at du både har fundet prisen og leveringsservicen fordelagtig og håber på, at dette medvirker til, at vi kan gøre en god handel med dig en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Super godt sted at handle

Super godt sted at handle,god service

25 October 2021

Hej Ole

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at du synes om vores hjemmeside! Det er meget vigtigt for os at det skal være nemt og hurtigt at handle på nettet!

Carl Agerholm Jensen

OK pris

OK pris, super levering

20 October 2021

Hej Johnny

Tak for din anmeldelse

Det er vi glade for at du synes! Vi er meget glade for at kunne levere et stort varesortiment indenfor få hverdage!

Rated 5 out of 5 stars

Fin fin super fin levering

Fin fin super fin levering, service.

19 October 2021

Hej Søren.

Det glæder os at høre at din bestilling hos LavprisEL.dk har været en succesfuld oplevelse. Vi glæder os til at gøre en god handel med dig en anden gang.

Med venlig hilsen:
LavprisEL - Nikolaj L. Andreasen.

Rated 4 out of 5 stars

God service :-)

19 October 2021

Hej Bjarne.

Det er vi glade for at du skriver. Vi håber på at se dig på vores hjemmeside en anden gang.

Med venlig hilsen:
LavprisEL - Nikolaj L. Andreasen.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig ekspedition og god pris

Hurtig ekspedition og god pris. Det fungerede bare.

18 October 2021

Hej Jørn

Med venlig hilsen Andreas

Hej Dennis

Med venlig hilsen Andreas

Hej Ib

Vi er glade for at dine forventninger med os har været tilfredsstillende.

Vi håber at se dig på hjemmesiden igen snart.

Mvh. Andreas

Fantastic experience

Fantastic experience! Quick delivery and products as described. Plus, very good value for money. Will definitely return.

17 October 2021

Hej Alexandra

Tak for din anmeldelse

Det er vi glade for at høre! Vi går meget op i at give vores kunder en god oplevelse når de handler på nettet.

Mvh Andreas

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Super.

17 October 2021

Super service 😊

11 October 2021

Hej Pia.

Very efficient

Very efficient, quick transaction and effective delivery of the product.

Hi Jeevan

Thanks for your review.

We are pleased to hear that your order at Lavprisel.dk has been a successful experience. We look forward to making a good deal with you another time.

Yours sincerely

Super