Lab9 - Apple Premium Reseller - Genk

This company’s rating is unavailable due to a breach of our guidelines.

Rootenstraat 8, bus 59, 3600 Genk, Vlaams Gewest, BE

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Enige tijd geleden iets aangekaart en uitleg gevraagd, doch tot op heden ZERO feedback. Lab9 is dus afgevoerd als betrouwbare en klantgerichte onderneming. Voor mij geen probleem, er zijn er meerd... See more

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Computer Store
  2. Cell Phone Store
  3. Computer and Accessories Store

Written by the company

Je vindt alles van Apple en een uitgebreid aanbod accessoires van andere topmerken in onze winkels, terwijl je kan genieten van een uitstekende service in een klantvriendelijke omgeving.

Contact info

• Rootenstraat 8, bus 59, 3600, Genk, Vlaams Gewest, Belgium

• 089 82 15 00

Breach of guidelines

Op 2/2 heb ik AirPods 4 gekocht

Op 2/2 heb ik AirPods 4 gekocht. Ik twijfelde tussen twee modellen, maar in de winkel was het helaas niet mogelijk om ze te testen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de standaard AirPods.
Na gebruik merkte ik dat dit model toch niet voldeed aan mijn verwachtingen en eisen. Daarom wilde ik ze retourneren, maar dit bleek niet mogelijk omdat de aankoop in de winkel was gedaan. Online zou retourneren wél mogelijk zijn geweest.
Wat ik erg jammer vind, is dat de medewerker wist dat ik twijfelde tussen de modellen, maar mij niet heeft geïnformeerd over het retourbeleid. Als ik dit had geweten, had ik waarschijnlijk een andere keuze gemaakt.

2 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Geen reactie .... dus geen interesse

Lab9 is dus afgevoerd als betrouwbare en klantgerichte onderneming.
Voor mij geen probleem, er zijn er meerdere entiteiten die computers aanbieden en die wel vriendelijk zijn.

19 September 2025

Reply from Lab9 - Apple Premium Reseller - Genk

Dag Jos. Het spijt ons te horen dat je nog geen reactie hebt ontvangen. We willen dit graag rechtzetten, dus je kan ons gerust rechtstreeks mailen op customer.care@lab9.be. We helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Uitermate vriendelijke bediening

Uitermate vriendelijke bediening. Erg goed geholpen en veel info gekregen bij de aankoop van mijn nieuwe iPad! Ik kom zeker terug. Dank u Federico & Daniel.

28 November 2025

Bonjour Ineke
Nous vous remercions pour votre commentaire positif sur votre récente visite dans notre magasin. N'hésitez pas à nous faire savoir ce que nous pouvons faire pour vous à l'avenir.
Bien à vous, Sam

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede hulp en uitleg!

25 November 2025

Bonjour DPD
Bien à vous, Sam

Mijn IPhone 15 viel voortdurend uit

Mijn IPhone 15 (18 maanden oud) binnen gebracht bij Lab9 Genk omdat hij plots voortdurend uitviel tijdens het gebruik. Ik werd onmiddellijk geholpen en na een uurtje kreeg ik al verslag van de een eerste check door een technieker. De herstelling zou meerdere dagen in beslag kunnen nemen en ik kreeg in tussentijd een vervangtoestel. Na 2 dagen mijn eigen iPhone na reparatie kosteloos opgehaald. Prima service en zeer vriendelijke bediening. Bedankt Dario

7 October 2025

Dag Marc

Dankjewel voor uw positieve beoordeling over uw recente bezoek aan onze winkel. Laat ons gerust weten mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen doen.

Groeten, Sam

Goede ervaring batterij vervanging

Na een aantal keer vage telefoontjes vanuit hasselt over hoelang het zou duren voor mijn batterij vervangen was, heb ik op een dag dat ik niet in hasselt moest werken toch maar een afspraak in Genk gemaakt. Aan de telefoon zeiden ze duidelijk dat het ongeveer anderhalfuur zou duren. Om 10 uur bracht ik mijn iphone binnen en om 11:30 netjes de batterij vervangen. Mijn iphone lijkt weer zo goed als nieuw. Ze boden me ook een gratis screenprotector aan maar die was niet nodig voor mij aangezien de mijne er nog goed op zat. Een goede ervaring dus!

19 April 2025

Dag Thomas

Hartelijk dank voor uw beoordeling van 5 sterren. We zijn erg blij om te horen dat u een positieve ervaring in onze winkel had en hopen dat u ons snel weer bezoekt.

Groeten, Alex

Zwaar ontgoochelde klant

Ik ben al geruime tijd trouwe klant met mijn vennootschap en heb al heel wat aankopen verricht in de vestiging in Genk. Ik had een dringende herstelling van één van mijn laptops maar kon zelf niet gaan. Mijn zoon is die gaan afhalen maar kreeg die niet mee omdat het niet betaald was. Ik heb telefonisch contact gehad met de winkelbediende en hem gezegd dat ik onmiddellijk het geld zou overmaken via bankoverschrijving en hem een bewijs van betaling onmiddellijk zou doorsturen. Dat was evenwel onmogelijk omdat de boekhouding dat eerst moet controleren en ze mogen niets meegeven en blablabla... Ik ben een zeer goede klant, heb mijn facturen steeds onmiddellijk betaald en ben zwaar ontgoocheld omdat we zo afgescheept zijn. Totaal trouwe-klant onvriendelijk.
Ik heb alvast mijn laatste aankoop bij LAB9 gedaan.

12 February 2025
Rated 4 out of 5 stars

Verleden week Watch 10 gekocht mooi…

Verleden week Watch 10 gekocht mooi horloge, maar de verkoper had mij een zwart omhulsel verkocht, niet gevraagd om een andere kleur was zwart en ik had een licht grijze Watch, was afschuwelijk lelijk. Had een review op Google gepost, vanmorgen kreeg ik telefoontje van LAB 9 dat ik het omhulsel kon gaan omruilen voor een transparant omhulsel. De verkoper wat mij ten dienst stond was super vriendelijk en zeer gedienstig en super lief, had heel veel begrip voor mijn probleem. Hij vond het zwarte omhulsel ook verschrikkelijk rond zo een mooie Watch. Maar ze hebben het omhulsel omgeruild waarvoor mijn dank waar ik heel blij voor was.Als ze allemaal waren gelijk de verkoper wat mij ten dienst stond en waar ik de naam niet van ken waren er geen problemen. En tenminste ook niet opdringerig. Bedank voor de goede service achter af.
Gegroet Marie Thérèse

6 January 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look