Michael H Konditoriet Reviews

Company details

1. Bakery
  2. Cake Shop
  3. Pastry Shop

Information provided by various external sources

Konditoriet, brød, gentofte, konditor, københavns konditorlaug, fetskager, rugbrød, franskbrød, børnekager, bryllupskager, kransekager

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Glemt bryllupskage

Vi var til min veninde og hendes mands bryllup denne sommer, hvor de havde bestilt bryllupskage fra Michael H konditor i Gentofte. Kagen dukkede aldrig op, for Michael H havde glemt den. Bryllupsstedet var kanon og biksede en “almindelig” kage sammen på rekordtid med de ingredienser, de havde til rådighed, og Michael H gav min veninde besked om at de nok skulle betale for den. Men da det kom til stykket, fik min veninde og hendes mand selv lov til at betale for hotellets kage. De endte heldigvis med at få deres penge tilbage for den kage, de aldrig fik. Men det er sgu under al kritik at glemme en bryllupskage og at brudeparret samtidig skal betale for den erstatningskage, de må få, som ikke engang er en bryllupskage men en mere almindelig kage. Vi gæster rystede alle på hovedet og havde ondt af brudeparret, der havde glædet sig til at skære og servere bryllupskage til deres reception.

17 July 2026
Rated 1 out of 5 stars

KØB IKKE KAGEMAND HOS MIchael H Kondiroriet !!!!!

Vi havde bestilt en kagemand til vores søns 5-års fødselsdag, og alt så umiddelbart fint ud ved afhentning. Kagen var bestilt som brunsviger, som vores søn havde ønsket.

Da vi kom hjem og skulle servere kagen, viste det sig imidlertid, at kvaliteten var uacceptabel. Farinen lå i store, usmeltede klumper oven på store dele af kagen, hvilket gjorde store dele af den uspiselig.

Det er meget utilfredsstillende, især i en situation hvor vi havde 16 børn, som glædede sig til kage til fødselsdagen.

Jeg har efterfølgende kontaktet jer og fremsendt billeddokumentation, men har endnu ikke modtaget svar. Jeg finder dette manglende svar utilfredsstillende, og jeg forventer en tilbagemelding samt en forklaring på, hvordan en sådan fejl kan forekomme.

14 June 2026
Rated 1 out of 5 stars

Havde lovet min kone at købe en…

Havde lovet min kone at købe en kanelsnegl med hjem fra Hjort, da jeg havde et andet ærinde på Gentoftegade. Hun havde glædet sig meget, men blev dybt skuffet: "smager ikke af noget som helst, og de har komplet glemt at komme kanel i den - der var ikke det mindste gran kanel i den snejl - flad oplevelse!" Vh Finn

22 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Firkantet & tør kagekonen!

Havde set meget frem til at hente min brunsviger kagekone til 10. Det var dog en skuffelse. Kagen var ikke lavet samme dag da den var tør og brunsvigeren fyldt med uopløste stykker sukker. Marzipanen var revnet nok fordi den var tør. Konen var ikke i figur men lavet som en firkant. En skuffelse på alle kanter!

26 July 2025
Rated 2 out of 5 stars

Elendig service…

Jeg entrerede forretningen lidt efter kl. 7 om morgenen. Der var ingen kunder, men to personale, der talte sammen om noget brød, de hilste ikke på mig.
Efter et minuts tid spurgte den yngre, hvad jeg skulle have.
To gange tog ekspedienten forkerte varer, og jeg måtte rette hende. Havde jeg holdt øje, havde jeg ikke fået det, jeg bad om.
På vejen ud var der ingen hilsen, ingen tak.
Som kunde vil jeg føle mig velkommen, og vil ikke føle mig til besvær.

Det er første - og sidste gang, jeg handler hos Michael H Konditoriet.

31 January 2025

Kagekone

Bestilte en kagekone lavet af teboller med slik+glasur til 20 personer. Fik oplyst en pris i tlf, men var pludselig en anden i butikken (240 kr fremfor 202kr). Forklaringen var at prisen var lavet om i dag, hvilket jeg ikke forstår har indflydelse på min bestilling, som var foretaget dage før.
Jeg modtog en kagemand og ikke en kagekone som jeg bestilte.

3 October 2024

Underlevering af kagekone

Hentede en kagekone i søndags til 10 personer og blev slemt skuffet. Jeg gjorde med det samme opmærksom på størrelsen og det faktum, at der måtte være sket en fejl. Ekspedientens kommentar var flabet; “det er jo ikke mig selv der har lavet den, men der er til 10 personer”.

Jeg gik derfra og følte mig til grin, ligesom det var flovt at servere så ynkeligt et stykke kagekone for hver af gæsterne. Jeg er uenig i, at der var kage til 10 personer og ærgrer mig over, at jeg bestilte fødselsdagskagen hos jer.

22 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe stor TAK til Michael H…

Kæmpe stor TAK til Michael H konditoriet som i dag udviste kæmpe overskud og fantastisk service.
I reddede en potentiel træls situation med jeres venlighed og professionalisme!

Tusind tak for en overdådig og lækker kageperson til vores fødselsdagsfejring!

Anne

22 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Stor tak til Michael H konditoriet for…

Stor tak til Michael H konditoriet for den flotte kagesygeplejerske, som blev lavet med et ganske kort varsel. Emmerys Nørreport havde brændt mig af om morgenen. Den kagemand jeg havde bestilt og betalt til afhentning kl. 6.45, havde de ikke modtaget fra bageriet.

På anbefaling fra en kollega ringede jeg tidligt om morgenen til Michael H. Konditoriet. Den flotte og velsmagende kagesygeplejerske var klar til afhentning kl. 11.30.

Jeg er rigtig glad for, at Michael H. Konditoriet redede mig.

16 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Blev totalt snydt ved besøget.

Blev totalt snydt ved besøget.
Jeg har været fast køber af forskellige kager, brød og kaffe i butikken, indtil nu.
Købte en sandwich med kylling/bacon til 49 samt en kop varm cacao. Jeg betalte 89, og skulle til og sætte mig, da ekspedienten sagde til mig" du skulle også ha en cacao, ikke". Jo tak sagde jeg. Jamen så skal jeg også have betaling for den. Jamen jeg betalte dig lige 89 for det hele, sagde jeg retur. Hvis du spiser her, så koster din sandwich 89, alene, og din cacao 35 oveni. AF HVAD!!!
Der står absolut INTET skiltet nogle steder hos jer om, at man skal betale 40 kroner oveni prisen på sin sandwich, for, at må sidde og spise inde hos jer.
Jeg måttr betale 124 kroner, for en sandwich og cacao, og så var min sandwich ikke engang frisk. Den var tør, og tydet meget på, at have ligget fra dagen i forvejen.
Dertil kan man ligge, at de 3 unge piger bag disken, vendte øjne af deres kunder, fniste ad dem, og bagtalte dem.
Jeg anbefaler jer aldrig til nogle, tværtimod i mod, så fortæller jeg højt om, jeres manglende service, skiltning og måden I snyder på.

20 September 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har idag været nede og købe morgen…

Jeg har idag været nede og købe morgen brød til min mand og jeg. Jeg bliver mødt af en meget venlig og smilende ekspedient, men jeg synes godt nok priserne er alt for dyre i forhold til kvalitet!! Jeg købte 4 fuldkorns boller (2 slags) og 2 hildbærsnitter. Den ene bolle var så sej og tør at jeg måtte give op da jeg var nået halvvejs igennem den ene del, den anden bolle var så tør og kompakt at jeg lige så godt kunne slikke på en sten... hildbærsnitterne var ellers okay, udover jeg aldrig har set en hildbærsnitter næsten uden hindbær i, spiste en halv og smed resten ud, det var så dårligt en måltid at jeg kørte i føtex og købte jeres morgenbrød til den halve pris, men smagte langt bedere. Jeg kommer desværre aldrig til at købe brød eller kager der igen.

10 November 2018

Fantastisk lækre kager!

De sidste gange vi har holdt fødselsdag, har vi købt kager i Michael H's konditori i Gentofte, og vi har været imponerede hver gang. De er simpelthen så lækre og ikke mindst flotte at stille på bordet.

Vi glæder os til næste fødselsdag, så vi kan prøve nogle nye og spændende kager!

12 February 2011

Is this your company?