Kokkenberg Reviews 11

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk aften i det nye Kokkenberg

Vores første besøg i det "nye" Kokkenberg i Nygade.
Heldigvis var den gode hyggelige stemning, det fantastik lækre mad og det varme og venlige værtsskab fra Vibe og Bent m. fl. flyttet med. Tak for en dejlig aften. Vi kommer igen.

3 April 2026

Genial vinmenu til chaufføren

Denne anmeldelse kommer ikke primært til at handle om den helt fremragende italiensk-inspirerede fireretters menu som Kokkenberg aktuelt disker op med til en overkommelig pris - men derimod drikkevarerne, hvor restauranten har begået en lille genistreg. Når man som jeg skal køre bil hjem er det stærkt begrænset, hvor meget vin man kan tillade sig at indtage. Kokkenbergs velsmagende og uhyre velkomponerede vinmenu går ikke. Derfor har folkene bag denne restaurant "opfundet" en "vinmenu til chaufføren" også kaldet for en lille vinmenu. Det er helt genialt, for her får man - til en reduceret pris - serveret samme vinmenu som sine medspisere. Blot i mindre portioner, som indebærer at man trygt kan sætte sig bag rattet og køre hjem - hvis man holder sig til denne servering.

12 October 2024

Mit yndlingsspisested på Bornholm

Mit yndlingsspisested på Bornholm. En hyggelig og afslappet oplevelse med helt utrolig lækker mad udover det sædvanlige og super betjening af søde folk. Har været der flere gange og kommer helt sikkert igen.

14 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Når kærligheden til de gode råvare og til gæsterne forenes.

I skønneste Sandvig ligger kokkenberg.
I det øjeblik du træder ind, mærker du den særlige fine stemning og et personale som brænder for øen, de gode råvare, maden og kærligeden til deres gæster og huset. En planlagt ferie, er blevet efterfulgt af 3 spontane ture fra Sjælland, hvor vi alle gange har nydt Kokkenbergs 4 retters menu og vine.
Vi ses snart igen.

20 September 2023
Rated 5 out of 5 stars

Skøn mad i hyggeligt selskab

Dejlig aften med skøn mad og rolig, rar og kompetent service. Menuen var velbalanceret med fokus på de enkelte råvarer og den gode smag. Der var intet overgjort eller overflødigt. Kokken havde fuld fokus på at tilberede de enkelte retter, så de stod snorlige og indbydende på tallerkenerne. Vinene var velvalgte og med spændende kant. Især den krydrede orange på pinot gris var flot sammen med de dejlige gnocchi. Til hovedretten fik vi en skøn pebret sangiovese, som var perfekt til pebersaucen. Det var lækkert til den meget fine svinemørbrad i urtekappe. Ostene og den vidunderlige stikkelsbærkompot fuldendte på fineste vis. Det er prisværdigt, at vi har så gode madsteder med det helt rette fokus. Vi kommer igen!

22 July 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en fantastisk oplevelse på…

Vi havde en fantastisk oplevelse på Kokkenberg, og de får de varmeste anbefalinger herfra.
En wowwww …gastronomisk smagsoplevelse med et enkelt og sofistikeret menukort, hvor alle retter var lækre og smagsfulde. Vinen passede perfekt.
Personalet var alle imødekommende, servicemindede, dygtige til præsentation af diverse retter og ikke mindst søde til en lille opmærksom på vores ophold på skønne Bornholm.

24 July 2023
Rated 5 out of 5 stars

Så lækker og smagfuld mad

Så lækker og smagfuld mad. Bedste service og skøn betjening. En lille perle i Sandvig. De bedste råvare og rigtig dejlig vin, udvalgt af den nærværende og vidende tjener. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

17 July 2023

En perle på Bornholm

Jeg blev meget overrasket over vores første besøg på restauranten sidst i maj.
Maden var fantastisk gode priser og fantastisk nærværende tjenere. Der var styr på vores bord, alt blev fyldt op løbende og en hyggelig lille snak var der også tid til. Dejligt lokale enkelt og god stil lige fra indretning til service.
Denne restaurant er et must at besøge når man er på Bornholm.
Da vi gik sagde jeg til min mand havde det været berlingerne der kom og anmeldte denne restaurant så havde de fået 5 stjerne.

22 July 2022

Hos Kokkenberg er alle velkomne

Hos Kokkenberg er alle velkomne. Her er en kærlighed til mad og gæster. Helt unikt for Bornholm.
Gå ikke glip af en fantastisk madoplevelse hos Kokkenberg i Sandvig.
Det varmeste anbefalinger baseret på mange måltider og mange timer i Deres selskab.

8 February 2022

Is this your company?