See what reviewers are saying
Jeg har haft en god oplevelse med klausen import(Daniel). Jeg havde bestilt varer, men de havde glemt noget i forsendelsen. Jeg skriver ind og får tilsendt den manglende varer uden beregning, plus j... See more
God kvalitet, gode priser , hjælpsomme , god service , gode produkter , hurtig betjent og levering ! .... Klausen import fortjener mindst 10 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾 Hunden... See more
Company details
Information provided by various external sources
Tæpper og diverse artikler til kæledyr, primært hunde og lidt til kat.
Engsvinget 3, 2680, Solrød, Denmark
- +45 4082 4799
- info@klausen-import.dk
- www.klausen-import.dk
Meget fin oplevelse
Meget fin oplevelse. Blev kontaktet af en venlig medarbejder, da en af de mange varianter af godbidder til min hund var udsolgt, for at høre om jeg ville vælge en anden variant eller blot have strøget den del af ordren. Fine vetbed tæpper og ovenikøbet en stor prøveflaske på deres nye håndsæbe.
Jeg har haft en god oplevelse med…
Jeg har haft en god oplevelse med klausen import(Daniel).
Jeg havde bestilt varer, men de havde glemt noget i forsendelsen. Jeg skriver ind og får tilsendt den manglende varer uden beregning, plus jeg får en prøve med på en ny håndsæbe, som dufter fantastisk, lidt hen af slik. Tak!
Snyder med overpriser, total utroværdig
Ville købe en træningsvest på hundeudstillingen Fredericia. På skiltet stod /380,-kr, ved kassen skulle jeg så betale 1380,-kr. Idet jeg undrede mig over prisen, valgte jeg ikke at købe den. Kunne så se på deres hjemmeside efterfølgende, at samme vare, i samme farve og størrelse, kun skulle koste 899,- kr.
Det er virkelig dårlig stil at tage overpriser på en hundeudstilling, skuffende oplevelse og utroværdig.
Hurtig levering og god service 😀
Kæmpe service og perfekt resultat 🙂
Det har været en helt fantastisk positiv oplevelse at handle med Klausen 😃. De har givet mig muligheden for at få specialmål, så jeg nu har et perfekt tæppe til mit Smart House 😃. De har været uhyre tålmodige, når jeg ikke kunne finde ud af at gøre tingene rigtigt første gang 🙈. Og så endda lynhurtig levering og lige til døren. Tak Rasmus, for at du vil bruge din søndag på dét 🙏
tvivler på det kan blive bedre Eller…
tvivler på det kan blive bedre Eller billigere.
Gælder både prisen på varen og levering.
Super gode produkter til billigste pris jeg kunne finde og fik det leveret super hurtigt.
Køber 1000% derfra igen.
Handler der igen og igen
Handler der igen og igen. Gode varer til gode priser. Den nye hjemmeside er både nem og overskuelig. Hurtig ekspedition og levering. En shop man bare ikke kan komme udenom.
Gode produkter og priser
Jeg har ofte handlet hos Klausen Import både online og i den fysiske butik/ lager. Har aldrig oplevet problemer med hverken produkter eller service
Super service og venlighed
Lad mig starte sådan - hvis tre på stribe laver en rød /1 anmeldelse, så er det det en komplet utroværdig anmeldelse.
Alle andre har grøn / 5 - og det svarer helt til vores opfattelse og forståelse, og som førstegangs kunde.
Hurtig og super ekspedition, også utrolig venlig ved telefonisk henvendelse.
Bestilte varer på netter omkring middag, næste morgen ringede fragtmanden på døren - det får man ikke bedre.
Hundespecialisten - Romana & Jørgen
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice. Købte et halsbånd på en udstilling som var for stort og skulle byttes til mindre. Jeg har ringet, skrevet mails og på Facebook efter 3 uger får jeg endelig svar på at jeg kan komme og bytte det alle hverdage inden kl 15. Jeg dukker op den aftalte tid kl 14.28 den dato og firmaet lukker så kl 14. Jeg har kørt en time for at bytte det og har skrevet til dem om at kunne komme en ny dato og har stadig intet svar fået det er nu en uge siden.
Hurtig levering, hurtig svar på mail.
Meget tilfreds med hurtigt forsendelse og feedback fra Klausen Import på henvendelse pr. mail. Produkter i god kvalitet og priser. Handler her helt sikkert igen.
Tusind tak for jeres gode service 🥰 og…
Tusind tak for jeres gode service 🥰 og jeg er altid super tilfreds
Kh Gitte Hundepension Perlen
Fantastisk service
Fantastisk service, gode produkter, god rådgivning 👍
Fuldt tilfreds!!!
Skal have hundehvalp i næste uge. Kontaktede Klausen Import - og er nu indehaver af den lækreste og blødeste hundekurv til det nye familie medlem. Ydermere skal de have ros for fantastisk service. De brugte tid på, mig da jeg ringede og oplyse min situation. De kom med masser af gode tips & råd. Meget serviceminded. Ikke sidste gang jeg besøger Klausen Import:-)
Det eneste rigtige sted at handle ALT…
Det eneste rigtige sted at handle ALT til sin hund - hurtig levering og fantastisk service!
Klausen import modtager mine varmeste anbefalinger.
Super service samt god produktviden
Super service samt god produktviden, sankkede med en Lucas, hold da op en flink inteligent ung mand. kan 100% anbefalde Klausen import til nye hundeejere!!
Klausen Import
Klausen Import
Et super sted at handle med og ved at de også har kæmpet med at få varer hjem. Men vi venter gerne 🤩 på de bedste vare og kanon god service.
HUNDEPENSION PERLEN
Kundeservice i top🥳
Fantastisk sted at handle, kontaktede dem da jeg skulle købe vetbeds og undrede mig over manglen på sort, det viste sig det var en fejl den ikke var på hjemmesiden, efter at have haft problemer med at bestille over hjemmesiden endte det med at jeg fik lov til at købe det over Facebook chat, da varen endte med at komme 1 dags tid forsent og ikke leveret som aftalt, grundet danske fragtmænd, fik jeg en rabatkode til næste køb 😍
Kan kun anbefale at handle hos dem!
Altid søde og hjælpsomme og et stort…
Altid søde og hjælpsomme og et stort udvalg til fornuftige priser
Super god service
Rigtig mange gode vare, altid behjælpelige og i godt humør.
Sender uden problemer.