See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Bra elbolg som faktiskt är schyssta. Missade en räkning som drog över några dagar, ingen förseningsavgift! Alla andra elbolag jag haft slänger direkt på en förseningsavgift på minst 50kr. Instämmer oc... See more

Rated 2 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jag har haft Kärnfull sedan några år, men bytte nyligen till Tibber då de har app, kringutrustning etc som är bra för oss villaägare. Vill man däremot "bara" köpa el rekommenderar jag Kärnfull stark... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag blev så glad när jag hittade detta alternativ, och som de så bra uttrycker det ”rösta med plånboken”. Gick supersmidigt att byta, kul hemsida som är informativ och med glimten i ögat. Hoppas att K... See more

Company details

1. Electric Utility Company
  2. Energy Supplier

Written by the company

Vi är Sveriges första elbolag med 100% kärnkraft och forskningsstöd. Teckna landets mest rationella elavtal hos oss och bli en effektiv del av elektrifiering och klimatlösningen. Vi avsätter en summa per såld kilowattimme till forskning inom framtidens kärnkraft. Tack vare BankID tar det bara en minut att bli kund!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Super formål og super service

Super formål og super service! Jeg har brugt Kärnfull Energi i ca 3 år (siden juli 2022), og er yderst tilfreds med servicen og muligheden for at støtte et godt formål - nemlig kærnekraft: Uudtømmelig ren og billig energi!

6 April 2025

När VD svarar en söndag 08:00

Vd svarade ganska snabbt på min förfrågan om el priser. Förfrågan skickades på en söndag ca 8:00 och strax efter får man svar med bra pris, rabatt samt kram som ny kund. Vad mer vill man ha. Själva övergången sköter dem annars bankId och 2 min tidsmässigt så e det klart. Heja hej

28 April 2024

Kanonbra på alla sätt!

Kanonbra på alla sätt!
Kärnkraft är den enda riktigt hållbara och mest miljövänliga vägen framåt när allt mer ska elektrifieras och stabil elproduktion är oerhört viktig, så Kärnfull känns bäst i och med att man då även bidrar lite till utveckling av ny kärnkraft.

4 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

Noget af det billigste hvor der stadig…

Noget af det billigste hvor der stadig er fysiske mennesker som er til at få fat i på tlf :-).
Bonus du støtter a kraft, som er den mest stabile, miljørigtige energi der findes.
At støtte a kraft modvirker de timepris svingende priser der pt er på el.

28 November 2024

Fortfarande kund

Nu är jag tillbaka efter 4 år och min upplevelse av att Kärnfull Future är ett fantastiskt elbolag har inte förändrats. Jag uppskattar speciellt att det går att se priset i appen, jag kan styra över min förbrukning. Och kundservicen är i världsklass. Jag har bara gott att säga om Kärnfull Future.

22 November 2024

Rekommenderar

Rekommenderar, jag har haft kärnfull som leverantör i flera år, 100% förnybar kärnkraft. De har en app så man kan följa prisutdelningen. Ingen bindningstid och 1 månads uppsägning, kundtjänst återkommer.

9 October 2024

Kundeservice i topklass

Kundeservice i topklass.
Vänliga och effektiva og svarar snapt.
Dessutom är dom billigare än dom vanligaste el leverantörerna.
Kan varmt rekommenderas

2 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Varning!

Varning!
Missar du en faktura kommer påminnelseavgiften på nästa månadsfaktura.
Du ska fortfarande betala den gamla fakturan.
Glömmer du den gamla fakturan går det till inkasso.

Aldrig varit om ett sådant upplägg för obetalda fakturor

22 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Mitt favoritföretag alla dagar i veckan.

Använt Kärnfull i flera år, lämnade dock Kärnfull i 3 månader för att nyttja en konkurrents bonus-kampanj.

Kom dock tillbaka direkt efter denna och insåg genast att förutom lägre pris så är Kärnfull typ bäst på att ha personlig och enkel service. Efter denna period så slutade min e-faktura att fungera, så skickade ett mail till kundservice, och blir uppringd inom 25 minuter och får veta exakt vad som är fel och hur vi tillsammans kan fixa det. Enormt trevlig och personlig hjälp. Aldrig känt mig så värderad som kund.

Bäst av allt är dock att de levererar kärnkraft, den grönaste och trevligaste energikälla som finns. Mitt favoritföretag alla dagar i veckan.

17 June 2024
Rated 1 out of 5 stars

Bra till en början men

Bra till en början men blev sjukt besviken med tiden. Fakturor skickas fel och helt plötsligt har man inkassokrav. Påminnelseavgifter för att dom skickar e-faktura på 0 kronor så man ej kan betala. Riktigt skojarbolag. Undvik!

13 April 2024
Rated 2 out of 5 stars

Vet inte varför de blivit dessa…

Vet inte varför de blivit dessa omdömen. Vill varna för dessa. Dom tillåter inte alla att teckna. Verkar inte ha koll när man pratar med dom. Är du tillexempel låg lönad, eller lever på sjuk pengar etc godkänner dom inte. Dom säger också att dom är billigare en vissa vilket heller inte stämmer...

Undvik dessa!

26 January 2024
Kärnfull Energi logo

Reply from Kärnfull Energi

Hej Joakim,

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din åsikt med oss! Det är verkligen värdefullt för oss att höra från våra kunder och vi är såklart ledsna att höra att du inte hade en positiv upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla en rättvis och inkluderande tjänst för alla våra kunder. Tyvärr kräver dock vårt kreditbolag att våra kunder godkänns i en kreditbedömning. Vi förstår din frustration och tar dina kommentarer på stort allvar och kommer att använda dem för att se över och förbättra våra processer och vår service framöver.

När det kommer till våra priser, strävar vi ständigt efter att erbjuda ett av de mest konkurrenskraftiga och prisvärda alternativen, vilket kan bekräftas genom Elpriskollen, Sveriges enda oberoende plattform för att jämföra elavtal, som drivs av Energimarknadsinspektionen. Vi vill också understryka vår fullständiga transparens när det gäller vår prissättning. Genom vår app "Kärnfull Pris", tillgänglig i Apple Store, går det enkelt och bekvämt att se våra priser timme för timme.

Om du har någon ytterligare input, frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst och be dem koppla dig till mig så ska jag göra allt jag kan för att försöka hjälpa till på bästa möjliga sätt.

Tack igen för att du delade din feedback med oss. Vi uppskattar din ärlighet och hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig som kund i framtiden.

Rebecka
VD, Kärnfull Energi

Personlig service

Den personliga servicen som detta elbolag har är helt enastående. Jag kan jämföra med ett tiotal andra bolag där Eon är i särklass sämst och Kärnfull Energi är överlägset bäst.

22 December 2023

Bäst kundservice!

Bäst kundservice jag varit med om från ett elbolag! Alltid trevliga och hjälpsamma. Lätta att få kontakt med både via chatt eller telefon. Har bara positiva erfarenheter av Kärnfull. :)

29 November 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look