Transparens med stærke samarbejdsevner!
Mine varmeste anbefalinger til Søren Møller Ejegod. Virkelig kompetent med stærke formidlingsevner!
Advokaterne i Jyllandsgården A/S tilbyder rådgivning indenfor de fleste erhvervsretlige retsområder, og de vigtigste centrale private retsområder, som køb og salg af fast ejendom, familie- og arveret, forsikrings- og erstatningssager samt kontraktretlige forhold. Advokaterne i Jyllandsgården A/S har endvidere flere specialer med spidskompetencer, særligt i lejeretlige forhold, herunder både erhvervslejeret, private udlejningsejendomme, ejerforeninger og andelsboligforeninger.
Frederiksgade 72 , 1. sal., 8000, Århus C, Denmark
Grundig og super professionel rådgivning, altid til rådighed og rar
Jeg har brugt Advokaterne i Jyllandsgården ved flere lejligheder igennem de seneste år, både privat og i mit firma. Rådgivningen er yderst kompetent og kvaliteten altid i top i processerne - og forløbene er ordentlige og professionelle. Derfor er jeg tryg ved at bruge advokathuset og giver det mine bedste anbefalinger.
Professionalisme, grundighed og forståelse, er den følelse jeg står tilbage med! Fantastisk og tak. Jeg er virkelig glad for jeg blev anbefalet at bruge jer, og jeg vil til enhver tid, anbefale jer til andre.
Super professionel og hurtig hjælp.
Vi havde problemer med et betinget køb, hvor ejendomsmægler kom med en del utraditionelle krav. Heldigvis fik vi gode råd og vejledning til en helt fair pris.
advokat Lars Kyhl var engageret fra begyndelsen. Satte sig ind i sagens relative komplekse status ved konstruktiv dialog og opfølgning. Kom med løsningsorienteret rådgivning, der gjorde at jeg følte mig afklaret og sikker i den vanskelige beslutningsproces.
Har brugt dette advokat firma i mange år. Jeg må bare sige, at jeg aldrig nogensinde er blevet skuffet! I er yderst profesionelle og jeg føler mig i så trygge hænder når jeg overlader mine sager hos jer. Tak til advokaterne i Jyllandsgården!
Havde brug for assistance mht arveret og fik hurtig, let forståelige svar på mine spørgsmål. Vil klart vælge dem igen hvis behovet opstår.
En efter sigende simpel sag mod skjulte fejl og mangler ved overtagelse af et hus, ledte til et 5 års retsdrama, hvor advokat kontoret skiftede advokat på vores sag 6 gange (altså, 7 forskellige advokater), uden at vi blev informeret på anden vis end via minretssag. De rådgav os totalt forkert, og klarede ikke at få det ene vidne vi fik stævnet til at dukke op i retten.
Det er uden tvivl det værste advokatfirma man kan benytte sig af. Det er tydeligt at virksomheden drives så samtlige advokater der ansættes der, flygter efter kort tid.
Det siger sig selv. Kunne der vælges NUL STJERNER, så gjordes dette.
regning på kr 2500,- for et svar pr mail, at betale ved kasse et, vel og mærke uden der er bedt om at lave en sag, det er vel kun advokater der kan tillader sig det.