Jysk Møbelfabrik Reviews 171

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Meget positiv oplevelse at handle hos Jyskmøbel Fabrik, først købt et fedt hæve/sænkestel, eftefølgende har fruen og jeg har været forbi deres showroom, vi fik rigtig god sparring og vejledning af... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan varmt anbefale Jysk Møbelfabrik, som har givet os en rigtig god service. Vi havde købt et Andersen T1 bord hos dem. Efter 2,5 år begyndte laminaten at slippe på bordpladen. På trods af der ikke... See more

1. Furniture Store

Information provided by various external sources

Jysk Møbelfabrik. 700 m2 showroom i et moderne og arkitektonisk flot domicil. Der er designet til at inspirer 3. etager med indretninger til privat så vel som erhverv. Vi har et kæmpe sortiment fra kontormøbler til designmøbler Vores kunder skal være tilfredse med de indretningsløsninger de har valgt til kontorer og de offentlige miljøer samt i de private stuer. Support Tlf. 70236232 eller mail@jyskmobelfabrik.dk

4.8

3-star
2-star
1-star

Fremragende service

Fremragende service. Købte en sadel stol som mistede et hjul, efter at have kontaktet firmaet fik jeg et nyt understel skulle så bare skifte sædet. Men mig gamle kone kunne ikke løsne den, vupti så fik jeg bare et nyt sæde uden beregning. Super god betjening. Lise Bodin

9 March 2026

Fremragende kundeservice

Vi har købt to kontormøbler ved Jysk Møbelfabrik og forløbet har været fremragende.
Ved levering opdager vi at et af møblerne er en anden model end det vi havde bestilt, men 20 minutter og et telefonopkald senere, så var der bestilt returfragt samme dag og det korrekte møbel sat i produktion.
Vi kan på det varmeste anbefale Jysk Møbelfabrik.

19 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god mailkorrespondance med Kim…

Rigtig god mailkorrespondance med Kim hos Jysk Møbelfabrik. Efter kort tid fik vi lavet en bestilling på en Stoudal Runde lænestol med skammel. Prisen var yderst god, og levering skete inden for den aftalte tid. Kan varmt anbefales.

22 October 2025

Super god service

Super god service. Vi henvendte os med en reklamation vedrørende en læderfejl i stol. Uden problmer fik vi straks tilsendt en ny stol.

8 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super service, meget imødekommende og hjælpsomme, Kim som jeg handlede med var super til at håndtere de “udfordringer/fejl “ der var på stolene, Stort Tak herfra

6 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Taget med bukserne nede

Rigtig god snak med en af konsulenterne op til bestilling. Vi gjorde opmærksom på at vi skulle bruge bordet om 4 uger, hvortil vi fik af vide at det var forventeligt 3-5 uger, men de ville presse på så vi fik det hurtigt.
2 uger og 1 dage efter bestilling, modtog vi en ordrebekræftelse med 8 ugers levering. Altså 10 uger + 1 dag.
Konsulenten skrev at det var grundet påske at der var lidt ekstra travlhed.
Intet at gøre, når det er en specialbestilling.

23 April 2025

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Vi har købt 2 stole, men efter levering viste det sig, at vi kun skulle bruge den ene. Vi fik super service fra Kim ift. at få den ene stol sendt retur — nemt, hurtigt og helt uden problemer. Det er virkelig god kundeservice, og vi føler os trygge ved at handle her igen.
Stor anbefaling herfra — vi bor i Hvidovre.

15 April 2025

Imponerende

Har købt 2 Dolphin barstole, som vi umiddelbart var i tvivl om mht. farven.
Har haft en rigtig god dialog med Kim, som var meget hurtig til at besvare vores spørgsmål.
Endte med at tage chancen, hvilket vi ikke har fortrudt.
Vi bestilte stolene onsdag, og modtog dem fredag.
Det er hurtig ekspedition af 2 meget lækre stole.
Kan kun anbefale Jysk Møbelfabrik, som har “leveret” på alle parametre: kvalitet, pris, kundeservice og levering helt i top.
Vi handler gerne her igen.

13 December 2024

Super god service

Vi købte nye spisebordsstole hos Jysk møbelfabrik, hvoraf den ene havde en defekt da vi fik dem pakket ud. Vi kontaktede Jysk møbelfabrik som leverede en ny stol uden ekstra omkostninger. Super god service.

11 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

jeg købte 4 barstole for lidt mere end…

jeg købte 4 barstole for lidt mere end 2 år siden. men har et sidste års tid, haft problemer med at den ene pumpe tabte trykket når man sider på stolen. Så ringede jeg til dem, og her fik jeg en super service. De sendte mig et nyt pumpe sæt til bar stolen. (garantien var egentligt overskredet) ingen dumme spørgsmål eller brok. De var 100% klar til at hjælpe... Aldrig før oplevet så fin service. Kan kun anbefale denne forretning.- Ærlige og service minded. ;-)

4 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse at kontakte og handle med Jysk Møbelfabrik, kan helt sikkert anbefales!
Jeg var på jagt efter en helt specifik model stol, ringede og fik venlig og god information. Bestilte og fik leveret til døren. Nemt, effektivt og god service!

20 April 2023
Rated 5 out of 5 stars

Manglede friske stolebens-sko til vores…

Manglede friske stolebens-sko til vores otte stole og havde ledt længe i diverse webshops, uden at finde de rigtige. Kontaktede herefter fabrikanten af stolene - vupti - to dage senere er de modtaget og sat på stolene. Tak Kim! Super service

14 February 2023
Rated 4 out of 5 stars

Jeg må nok sige, hvilken topservice

Jeg må nok sige, at jeg har fået en service i topklasse indtil videre. Jeg købte 2 dolphin stole med lædersæder for omkring 2 år siden. Jeg henvendte mig med et problem med at læderet var begyndt at klistre. Jeg havde ikke nogle ordrenummer - det eneste jeg havde var en adresse hvor stolene var leveret.
Inden jeg fik tænkte så meget, så havde kundeservicen fundet mit ordre og inden der var gået 9 dage fra jeg sendte min først mail til Jysk møbelfabrik så har de løst mit problem. Får 2 nye skaller tilsendt, hvor kundeservice også tænkte på min udfordring med at finde emballage til returningen af de ødelagte skaller.
Nu vil jeg bare glæde mig over de nye stole og den super gode service man stadigvæk kan få.

18 January 2023

Take a closer look