See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Insektashop viser billeder af kendte produkter, men sender nogle sekunda og billigere produkter istedet - men de tager prisen som om det var det rigtige/gode produkt :-( Efter at have læst de mange... See more

Rated 3 out of 5 stars

Gode produkter, men noget uoverskuelig hjemmeside. I forhold til andre web-butikker ligger fragten i den dyre ende (fra 61,25 kr.). Når man modtager ordrebekræftelse skal man først oprette konto o... See more

Rated 2 out of 5 stars

Købte en hesteklipper i slutningen af august, som brændte sammen efter at være brugt tre gange. Firmaet ville ikke erstatte den, da de påstod at jeg selv var skyld i det, hvilket jeg på ingen måde... See more

1.6

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Insektashop viser falske billeder på shoppen

Efter at have læst de mange dårligere anmeldelser gider jeg ikke tage kampen med dem, men HOLD JER VÆK fra deres butik !!!

28 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Den vare de viser på deres hjemmeside…

Den vare de viser på deres hjemmeside er ikke den vare de sender.

Jeg havde købt en musefælde fra et mærke og fik en tilsendt af et andet mærke. Fælden de sendte mig kostede 556,50kr på deres hjemmeside, men 149kr alle andre steder.

1 July 2024

Burde få 0 stjerner

Burde få 0 stjerner.

Stadig efter to år er min vare ik blevet taget i brug da der var reklamation 2 gange på samme type produkt. ( forretning har den endnu)

Nu blir man så bare ignoreret. Så snart de skal ha penge så er de i den anden ende af mailen. Skal de af med penge så går firmaet “underjorden”

Total dårlig service

8 December 2022
Rated 1 out of 5 stars

Vare svarer ikke til beskrivelsen

Jeg købte en vare, som slet ikke svarer til beskrivelsen. Dette har jeg gentagne gange gjort dem opmærksom på per e-mail, men jeg har intet svar modtaget - selv om jeg kan se, at min seneste e-mail er blevet åbnet.

Så det er bestemt ikke en web shop, som jeg vil anbefale andre at handle hos.

2 February 2022

Insekta bryder købeloven

Insekta bryder købeloven. De ignorerer reklamationer!

Vi har købt flere dyre skræmmefugle ved insekta, men prisen svarer på ingen måde til kvaliteten. I dette tilfælde går pris og kvalitet ikke hånd i hånd. Rør og fugle er af elendig kvalitet. Vi havde været bedre tjent med at købe billige skræmmefugle ved Jem & Fix.

Vi har siden maj måned reklameret over de defekte skræmmefugle, men svindelfirmaet reagerer ikke på gentagne henvendelser på mails, opkald eller sms. Firmaet har ikke besvaret henvendelserne eller reageret en eneste gang!

Hold jer langt væk fra dette firma!

7 September 2020
Rated 1 out of 5 stars

Der er ikke dårlig kundeservice for der er slet ingen service

Der er ikke dårlig kundeservice for der er slet ikke nogen service.
Har bestilt to klippere til hest - begge med fejl.
Den første røg retur hvor jeg så kunne få en anden men jeg skulle betale differencebeløbet op til, samt skulle jeg betale for ny fragt.
Den anden jeg modtager virker heller ikke helt optimalt, batteriet kører ikke som det skal. Sender batteriet tilbage, hvorefter jeg får besked på at det ikke fejler noget og jeg skal betale fragt IGEN for at få det tilbage.
Har endnu ikke fået lov til at klippe med klipperne for de har simpelthen ikke virket.

Kan absolut ikke anbefale nogen at handle her, dårlig kvalitet på de produkter jeg har modtaget og ingen kundeservice.

1 December 2019
Rated 3 out of 5 stars

Plads til forbedringer!

Gode produkter, men noget uoverskuelig hjemmeside.
Når man modtager ordrebekræftelse skal man først oprette konto og logge ind før man kan se ordre.
Man modtager intet GLS-pakkenummer så man kan følge forsendelsen.
Så der er plads til forbedringer!

19 July 2019
Rated 5 out of 5 stars

Fortrød mit køb, fik pengene tilbage.

Jeg havde bestilt en vare, som jeg fortrød mit køb af.

Jeg kontaktede telefonisk Insekta og fik svar på mit 2 opkald.
Der skete en fejl og varen blev fremsendt alligevel, men jeg fik uden problemer mine penge tilbage mod at jeg blot undlod at afhente varen.

Alt i alt god service vil jeg mene.

2 September 2018

Elendig service!

Elendig service!! Ingen svar retur på mail eller telefon. Havde købt en kreaturklipper som ikke opfyldte krav og ville derfor returnere. Jeg sendte varen retur, men har ingen penge fået. Dette er ca 12mdr siden og stadig ingen penge.

10 May 2017

Svindler!

Mage til svindel skal man lede længe efter!!
Jeg købte nogle duepigge i maj måned, men grundet en flytning skulle jeg ikke bruge dem alligevel. Jeg returnerede pakken iflg vejledning på hjemmesiden, og har rykket 5 gange for svar vedr. Refundering af pengene. Telefon og mails bliver ikke besvaret og jeg har altså intet hørt (og nu er vi i august måned). Der er ikke noget at sige til at regnskabet ser godt ud når man sælger de samme varer flere gange uden at refundere pengene for returvarer. Svindler!!

17 August 2016

Penge i klemme

Jeg bestilte 22/9-2015 en elektrisk musefælde. Da den ikke fungerede efter hensigten, sendte jeg den retur med et forklarende brev samt en kopi af fakturaen.
Jeg hørte ikke fra firmaet, og rykkede derfor efter svar. Der skete stadig intet, så jeg ringede og talte med en, som godt kunne se mine mails men ikke havde svar på, hvorfor jeg ikke havde hørt noget. Han ville så ringe tilbage, hvilket han aldrig gjorde. Jeg skrev to rykkere til uden svar, så til sidst måtte jeg lave en indsigelse i banken for at få mine penge retur.

5 January 2016

Elendig service

Bestilte hesteklipper, hvor batterier efter ca. 2 år ikke fungerede godt. Ved forsøg på kontakt til firmaet/indehaveren vender pgl. ikke tilbage, selvom du lægger tlf.besked eller besked via mail. Når du først har købt et produkt i dette firma, så slutter enhver form for service.

8 February 2015
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kundservice! Ingen feedback på defekt produkt!

Købte den 7 maj 2014 , to katteværn hos insektashop, i den tro at de fungerede optimalt.
Levring gik dog smertefrit, og havde hurtigt min bestilling.

Enten er det bondefangeri ellers virker de ikke som de skal. Jeg kontaktede så insektashop og forklarede situationen og vi blev enige om at der nu måtte være noget defekt på dem. så jeg sendte dem retur, og blev lovet en hurtigt redegørelse for fejlen.

Efterfølgende har jeg snakket med deres kundeservice (hvis man kan kalde det det) og de siger der intet galt er med produkt og men de har sendt den ind til reperation.

Har ringet yderliger 2 gange til dem, og at de ved hvad der er galt med produktet og ikke ved hvornår den kommer retur til mig.

Nu er det den 17. oktober, og har stadig ikke hørt fra dem!

Jeg anbefaler ikke andre at handle hos dem, da det simpelthen er for dårlig service hvis du for brug for hjælp iht. defekt,reperation eller rådgiving!

Kunne man give mindre en 1 stjerne havde jeg gjort det!

17 October 2014
Rated 4 out of 5 stars

God Service

Kort før jul var jeg inde og bestille en hundetrimmer, jeg modtog produktet efter 3 dage og kan kun sige at produktet er i orden og vil gerne handle der igen.
/Nathali

6 January 2014

DÅRLIG KUNDERÅDGIVNING

Jeg har købt en hesteklipper hos insektashop. Den har ikke klippet jævnt på noget tidspunkt og gik somme tider ud og nægtede at starte igen.
jeg ringede firmaet op og fik en mand i røret der ikke var særlig venlig stemt og mener det er mig der ikke kan finde ud af at bruge en klippemaskine, eller jeg måske havde tabt maskinen på gulvet eller haft den under vand.....??!
Jeg tænkte han nok havde en dårlig dag og gav dem en chance og købte mig en ny klipper for skulle bruge en nu. Den blev leveret og jeg ringede, da jeg havde et praktisk spørgsmål med klipperen.
Den samme mand som sidst fik jeg igen i røret og nu mente han bare jeg skulle få en kvalificeret til at klippe hestene for jeg havde tydeligvis ikke forstand på det!!?
Jeg følte mig virkelig ikke ret godt behandlet og altså ikke bare én dag personen var i dårligt humør, men som jeg også læser herinde så har han endnu flere af den slags...

11 November 2013

Dårlig service

De har en rigtig kedelig person til at tage mod telefonsamtaler der straks afviser selv venlige henvendelser. Når ting er gået i stykker er det meget svært at få dem byttet.

7 May 2013
Rated 1 out of 5 stars

INSEKTASHOP GIVER INGEN GARANTI.

Jeg havde tidligere købt en Rottezapper der fungerede upåkladelig,og bestilte en Rottezapper mere hos Insektashop og jeg modtog den nye allerede

2 dage efter. Da jeg satte batterierne i gav den grønne lampe et kort glimt og derefter lyste den rødt. Det begynte at ryge kraftigt fra apperatet og da

jeg ville tage batterierne ud brændte jeg mine finger. fig dog raget batterierne ud med et stykke værktøj. Jeg ringede med det samme til Insektashop som

sagde at jeg blot skulde retunere apperatet. Efter rigtig mange opringninger til firmaet og 5 lange moneder sker der aosalut ingenting. Forløbigt har

det kostetmig kr.732.Og har stadig ingen rottefælde.Vil under ingen omstændiheder anbefale dette firma.

9 February 2013

Is this your company?