Ja chciałbym podzielić się swoim doświadczeniem z IMBiler. MIła, bardzo miła obsługa, fachowcy znakomici, ale zawiodłem się w jednej sprawie. Ja zgłosiłem swój samochód z problemem z hamulców. Usługa... See more
See what reviewers are saying
Havde købt en VOLVO v60, godt nok Engros, men blev lovet i handlen motor ikke brugt olie, og den ikke fejlede noget som helst, købte en tillægs forsikring på den som dækker indvendig dele i motor og... See more
Indtil nu super fin oplevelse med Imran fra IM biler. Tog fra København til Odense for at hente min fiat 500, som var blevet flot klargjort, med alle de ændringer jeg havde ønsket ved første pr... See more
Company replied
Middelfartvej 433, 5491, Blommenslyst, Denmark
- info@imbiler.dk
- www.imbiler.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Fantastisk sted at handle bil
Fantastisk sted at handle bil, fair priser, også hvis man vil have sin nuværende bil indgå i bytte i handlen. Selv servicen er i top, hvis der er det mindste med den bil du har købt er de ikke bleg for at hjælpe dig på deres eget værksted! Har handlet 2 biler ved dem, og når jeg skal se efter en 3 bliver det også ved dem! Kan klart anbefales! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Imbiler
Oplevelse med køb af bil IM biler
Købte en bil hos IM biler og havde en god oplevelse med hele forløbet. Kort efter overtagelse gik drivlinen i stykker, men blev hurtigt ordnet.

Bedste Oplevelse Nogensinde
Jeg har idag været hos IM Biler. Følte mig velkommen og hørt mine ønsker og behov blev indfriet til præcision. Stort udvalg af biler samt god kemi med indehaveren som giver en ekstra service i form af top klargjort bil med levering. Ville anbefale alle at køre en smut forbi IM Biler ved næste bilhandel og oplev servicen selv.

Super forhandler
WAOW!
IM biler er top-professionelle og man føler sig mødt og forstået hele vejen igennem. De er villige til at gå den ekstra mil der skal til for at købsoplevelsen bliver noget særligt. Jeg har netop hentet min nye (brugte) Mercedes CLA og den stod knivskarpt både indvendigt og udvendigt. Imran havde sørget for at der var gjort lidt ekstra og han er både dygtig og meget imødekommende. Jeg vil til hver en tid anbefale IM biler, særligt fordi at når man forlader butikken får man efterfølgende en rigtig god behandling i forhold til de fejl og mangler der evt. måtte være. Det er en fornøjelse med super god service som de yder i IM biler.
Mine varmeste anbefalinger herfra i forhold til dit fremtidige bilkøb, så er IM biler stedet du skal gå hen.
En meget glad bilkøber, Jonas

Reply from Imbiler
God service og valuta for pengene💪
Kan kun anbefale Imran og IM Biler. Jeg købte en lille peugeot 107 i slut 2021, og hele vejen igennem har Imran og hans team hjulpet og været flinke til at besvare en masse spørgsmål osv.
Her får du god service og hjælpsomhed hele vejen.

Reply from Imbiler
Havde vi kunne give 10 stjerner gjorde…
Havde vi kunne give 10 stjerner gjorde vi det derfor Max de 5 vi kan
Service i top fyldt tilfreds med handel med vores tesla model s
Jimmi og Malene

Super betjening
Super betjening. Havde en fejl på bilen ,som vi købte- vi kørte over med den og fik rettet fejlen med det samme 😊

Fremragende service
Fremragende service - også efter købet. Kan klart anbefale at handle hos Imbiler, hvis man ønsker en handel, hvor kundens behov prioriteres under hele processen.

Reply from Imbiler
Yderst god service samt meget hjælpsomt…
Yderst god service samt meget hjælpsomt personale. Fik købt min drømmebil her, og de har været rigtig gode til at vejlede efterfølgende også. Kan helt sikkert anbefale Imbiler til jeres næste bil køb. Yderst kompetent og hjælpsomme.

Kan klart anbefale IM biler
Kan klart anbefale IM biler. Jeg købte en Audi A1 og jeg er super tilfreds med alt. Rigtig god service. :)

Reply from Imbiler
Synes jeg fik god bil for pengene
Synes jeg fik god bil for pengene. Fik også ok pris for min gamle bil. Behagelige folk at handle med. Men kun 4 stjerner, fordi der var lidt småting, der ikke helt var i orden, men har snakket med dem, og det bliver løst. Er glad for bilen, og synes den køre godt.

Reply from Imbiler
Jeg har kun godt at sige.
Jeg har kun godt at sige. Fik venlig og ordentlig behandling i forbindelse med bilhandel. Fem stjerner herfra.

Tesla Model S
Købte en ældre Tesla Model S af Imran. Virkelig et godt og behageligt forløb! Super service! Kan i den grad anbefale IM Biler!

Reply from Imbiler
Har enlig bare kigget på en bil ved…
Har enlig bare kigget på en bil ved dem, og på den halve time det tog, fandt jeg ud af at det her er et sted, man kan handle bil, og med en nede på jorden ejer.

Reply from Imbiler
Har købt en Tesla og solgt en audi a6…
Har købt en Tesla og solgt en audi a6 hos imbiler og det var er helt i gennem en god oplevelse.
jeg giver dem min varmeste anbefaling.

Reply from Imbiler
Rigtig god service og man føler sig…
Rigtig god service og man føler sig tryg ved, at handle med forhandleren.

God service.
God service.
Behagelig samtale om bilen som vi købte og da vi kontaktede ham efter køb om noget omkring bilen var han flink og hjælpsom så vi kunne få den bedst mulige bil fremover.
Kan kun anbefale at købe bil hos IMBILER.