See what reviewers are saying
Maden og stemningen er 10/10! Kan klar anbefales hvis man er på udkig efter spisesteder i Vejle. Hvor rolig omgivelser og lækkert mad går hånd i hånd ✌🏼
Virkelig dårlig oplevelse. Måtte spørge efter den bestilte vin. Ventede 1 1/2 time Og fik ingen mad. Vi skulle i musik teater. Det var oplyst. Hele personalet var forvirrede. Vi kommer ikk... See more
Jeg havde en fantastisk oplevelse på…
Jeg havde en fantastisk oplevelse på denne restaurant. Allerede fra vi trådte ind af døren, blev vi mødt af venligt og smilende personale. God stemning og indbydende atmosfære. Maden var fremragende - smagfuldt samt flot tilberedt og med gode råvarer. Alt i alt en oplevelse der varmt kan anbefales!
Maden og stemningen er 10/10⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maden og stemningen er 10/10!
Hyggeligt sted - god service!
Havde min veninde med inde forbi i går og det var første gang vi var derinde men bliver så slet ikke sidste gang! Stemningen var hyggelig, maden blev serveret hurtigt og mega sød personale - kan varmt anbefale stedet og deres penne montanara🥳
Bestilt mad kom aldrig
Virkelig dårlig oplevelse.
Måtte spørge efter den bestilte vin.
Ventede 1 1/2 time Og fik ingen mad.
Vi skulle i musik teater. Det var oplyst.
Hele personalet var forvirrede.
Vi kommer ikke igen🙁
Møg Dårligt
Maden var kold, og overhoved ikke prisen værd. Der blev mens vi sad der givet dekort til mindst to borde, og det tredje bord gik igen efter ikke at have fået deres pizza i en time. Det mest ringe sted i Vejle. De er mere interesseret i deres take away.
Lækker mad i fine portionsstørrelser
Lækker mad i fine portionsstørrelser. Dejlig vin og fantastisk betjening! Alle gode anmeldelser herfra <3
Super lækker mad
Super lækker mad, mega hurtig levering til take away, høflig betjening og pænt og rent 👍😃
Skøn mad, skønne mennesker.
Var for nylig herinde med min kæreste og min far og vi fik det skønne måltid mad og blev mødt at høflige og professionelle folk der brændte for det de laver.
Vi fik noget skaldyr, pasta og en bøf og der var ikke en finger at sætte på noget af det. kommer helt bestemt igen, tak for mad. ❤️
Virkelig lækker mad
Jeg har spist på Il Teatro flere gange, og fik også tit den deres gode mad som take-away, da jeg boede i Vejle. Jeg er kommet lidt ud af vanen, da jeg er flyttet længere væk, men på min fødselsdag her den 10. november var det lige det, jeg havde lyst til - og nøj, det var lækkert. Vi fik Filetto al Pepe Verde, Penne alla Montanara og pizzaen Prosciutto e Funghi og det hele smagte så lækkert, og trods en længere køretur.
Aldrig mere !!
Aldrig mere !!! Jeg har rigtig mange gange nu, fået mad (take-a-way) fra Il Teatro og tænkt ajj nu må det da være blevet bedre...men nej. Denne sidste gang, bestilte jeg endda "med ekstra kød" OG betalte ekstra, men nej endnu engang er der så få stykker kød med i retten, at jeg nu må advarer andre ! Det drejer sig om pasta retten nr. 27 Penne alla Montanara. Dejlig ret, men jeg ved godt at oksekød er dyrt, men det er groft, at være så nærrig hver gang, selv når man bestiller OG betaler ekstra. Hold jer væk ! Det stemmer meget godt overens med ejerens arrogante og primitive facon.
Dårlig oplevelse
MEGET kedelig oplevelse. Der gik meget lang tid før maden serveres. Vi var 6 Pers. Der kom 3 retter, hvor den ene ret ikke var det som var bestilt. De havde glemt de 3 af retterne, det skulke først laves efter at de var blevet gjort opmærksom på at der kun var serveret 3 retter. Ren forvirring på stedet.
Super lækker pizza og oksemørbrad
Super lækker pizza og oksemørbrad. Træls vi bor i Aalborg. Men virkelig et besøg værd. 1000 tak for dejlig mad
Besøgte g.d.il-teatro forud for…
Besøgte g.d.il-teatro forud for forestilling i Musikteatret, og det var mildest talt en elendig oplevelse. Muligvis fordi restauranten var fyldt, men det bør en rest.også kunne kapere.
Vi var 3 spisende gæster og afgav en samlet bestilling på drikkevarer og mad.
Jeg forespurgte venligt, om der ud over de pizzaer på menukortet, kunne laves en pizza med sardiner eller laks og rucola, da jeg kun spiser fisk. Pizza udbuddet er det samme som i 80’erne, hvor jeg kom der en del, da det hed Vesuvio. Absolut ingen udvikling af menukortet er sket.
Jeg fik da også retursvaret, at det hverken kunne lade sig gøre at lave pizza med laks eller sardiner! Men jeg kunne lige til nøds få lov at vælge en pizza med skinke, gorgonzola, artiskokker og champ.,hvor skinken så ville blive afmonteret!
Drikkevarerne blev leveret af 3 omgange og efter 3 rykkere på trods af, at de blev bestilt samlet.
Herefter fulgte pizzaerne,som blev leveret forskudt, så der blev spist af 3 omgange.
Og min pizza blev leveret som den absolut sidste og det blev gjort af ejeren selv(tror jeg), og det uden en beklagelse eller et smil. I det hele taget formår han at udstråle så lidt imødekommenhed og venlighed, at det næsten bliver ubehageligt at være gæst på restauranten.
Det er definitivt de værste dkr.825,00 jeg endnu har ofret på rest. Pizzaerne smagte trods alt OK, men fornøjelsen og samværet blev saboteret af stedets dårlige stemning og service!
God mad og service
Me get lidt kød i pasta retter
Til julehygge med kolleger, valgte vi il teatro som spisested. Hyggelig atmosfære og hurtig betjening.
døgnåben jeg indrømme, at jeg blev noget overrasket over, hvor lidt kød og grønt der var i pasta retterne.
F. Eks. Fik nogle penne med laks og spinat.... Jeg kunne ikke se laksen i blandt pastaen. Jeg tror 5 små plukkede små stykker var der i alt. Og spinat fyldte heller ingenting.... Så man må sige, JA en "pasta ret" og intet andet. Min bolognaise var der lidt mere kød på, dog dominerede spagetti også her. Alt i alt en lidt sløj omgang hvad det angår..
Fantastisk restaurantoplevelse
Fantastisk restaurantoplevelse. 👏🏻
Super forret, hovedret og dejlig hjemmebagt brød inden middag. Et hit med forskellige krydderiblandinger, så man selv kunne supplere efter behov.
Fin vin. Kompetent og venligt personale. God stemning.
Tak for en dejlig aften. 👍🥰
Ringe service
Bestilte 6 x take away pizza onsdag aften til afhentning dagen efter. Men de kunne ikke finde bestillingen - då ventede 45 min på at få dem lavet - i gen plaster på såret el rabat på nogen måde - virkelig dårlig service 😕😕😕
Fantastisk forret, modbydeligt hovedret.
Forretten var rigtig god, dog er menukortet meget misvisende da de sagde det var en frisk sommersalat, men endte med at være en skive agurk og en båd tomat, ikke ligefrem en salat, men Rødvinen var lækker. Hovedretten var forfærdelig. Alle grøntsagerne svømmede i olie, kartoflerne var smagsløse og sovsen var så slem at man undgik den på alle punkter. Den smagte af sovsekulør, underligt nok ikke af rødvin selvom det var beskrevet som en rødvinssovs. De spørger ikke engang om hvordan bøffen skal steges, som resulterede i, at min bøf var på kanten til at være rå.
Ville ikke anbefale restauranten til nogen
En stille onsdag aften med få kunder…
En stille onsdag aften med få kunder fik vi et meget lækkert måltid, perfekt stegte bøffer med godt tilbehør og en pragtfuld Amarone. Værten havde god tid, var meget venlig og imødekommende. Der kommer vi igen. Helge