See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte vores første elbil hos Kristian. Det var en superfin oplevelse. Kristian ved virkelig noget om Mercedes. Jeg kan kun anbefale firmaet, man får en rigtig fin behandling på alle måder.

Rated 5 out of 5 stars

Kørte fra Langeland til Silkeborg for at besigtige og prøvekører en e Golf. Bilen fremstod som fabriks ny, efter en prøvetur spurgte jeg sælger hvordan man fandt P5 da bilen var annonceret med dab rad... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Dette var min første bilhandel, og jeg havde en rigtig god oplevelse. Forhandleren/ejeren Kristian var imødekommende, lyttede til mine behov og guidede mig godt igennem hele processen. Jeg endte med a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde et specifik ønske om en lækker BMW X3 3,0D De fandt den lynhurtigt, fik den synet, indregistreret og ombygget til papegøjeplader. Flot arbejde hele vejen igennem. Leasing kontrakten var nyt f... See more

Company details

1. Car Leasing Service

Written by the company

Vi sælger og leaser alle slags biler, men vores kompetence er klart på Volvo, BMW, Audi, Mercedes og VW. De seneste år er der blevet et klart ønske fra vores kunder om, at lease deres biler frem for at købe. Vi kan lave tilbud og rådgive om de forskellige leasing muligheder der er på marked. Vi viser meget gerne vores biler frem og du er velkommen til at komme forbi til en prøvetur eller en bilsnak. Kom forbi vores forretning i Virklund - Marienlystvej 16 – 8600 Silkeborg. Slå på tråden - Vi er til at tale med! Vi samarbejder med to af Danmarks førende finansieringsselskaber på bilfinansiering og vi er yderst konkurrencedygtige!

4.8

2-star
1-star

Kundeservice helt i top.

Havde et specifik ønske om en lækker BMW X3 3,0D
Leasing kontrakten var nyt for mig, men fik en grundig forklaring herom og tegnede mig en 4 års kontrakt, som nu har kørt i 2,5 år uden problemer.
Jeg kan kun anbefale Icar Auto med max point.

1 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Har 2 gange handlet bil ved iCar - begge gange ved Kristian Møller. Første gang hjalp han med at finde den helt rigtige bil til min moster hvor jeg var inde over. Vi fik en virkelig god behandling og af samme årsag var det nærliggende for mig at tage fat i iCar igen da jeg skulle have ny bil. På gensyn✨👌🏻

28 April 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte en BMW ved icar auto nov.21…

Jeg købte en BMW ved icar auto nov.21 ved
Kristian Møller.
Vi aftalte hvad der skulle laves ud over service/kontrol af bilen. På deres malearbejder var der løber på venstre fordør, polering af bilen så farligt ud.
Så jeg begyndte at gå bilen efter, og fandt ud af at den har haft en skade, selv om kristian Møller sagde at bilen var tjekket igennem fra ende til anden, og sat kryds ved ingen skade.
Nogle fejl er blevet løst.
Men pludselig er det umuligt at få fat i Kristian Møller.
( i deres firma profil skriver de at først har succes når vi handler med kunden 2 gang )
Nope det kommer ikke til at ske.

17 April 2022

Hej Kristian.
Vi er kede af at læse denne anmeldelse, da vi ikke deler samme oplevelse af forløbet du beskriver.
Du kom og købte en BMW 330 DAT fra 2013 kørt 201.000 km. i sort. Du mente, at bilen havde lidt kosmetiske brugsspor og vi tilbød derfor, at du kunne være med til at vælge alt der skulle males inden du skulle have den. Dette resulterede i, at vi malede en forkofanger, motorhjelm, hele venstre side, en bagkofanger og en C stolpe. Ikke fordi bilen var slemt tilredt, men du fortalte, at det betød meget for dig at den stod fint, hvilket vi efterlevede.
Vi lavede et 100% autotjek på bilen, hvilket betyder bilen nysynes og gennemgås for 65 punkter udover det af synshallen. Denne rapport var uden anmærkninger.

Et par dage efter du havde hentet bilen, opdagede du en løber i malerarbejde på venstre panel, og kontaktede os. Vi tilbød og lave det om, da vi får alt vores arbejde lavet ude i byen, så det skulle selvfølgelig være i orden som lovede. Vi tilbød og mødes med dig på halvvejen med en gratis lånebil, og komme retur med din bil når den var færdig.
Du havde lavet en fin seddel med nogle punkter udover maler arbejde som du gerne vil have kigget på, og det fik vi ordnet på det værksted vi bruger på vores regning.
Da du får bilen tilbage, synes du der er nogle ting som ikke er lavet godt nok, og da du selv er mekaniker tilbyder du at lave det selv, hvis vi betalte reservedelene, dette siger vi OK til, og får delene leveres på din arbejdsadresse på vores regning.

Det er korrekt Kristian har afholdt noget ferie, og derfor ikke har svaret på opkald, men du har ikke forsøgt at skrive en mail eller ringe på vores hovednummer hvor to andre indehavere vil tage telefonen. Hvis der er nogle ting du er utilfreds med, så endelig tage kontakt til os, så finder vi da helt sikkert en løsning på problemet, som vi har gjort hele vejen igennem processen.
Mvh. iCar Auto

Rated 5 out of 5 stars

IcarAuto får min største anbefaling!

IcarAuto får min største anbefaling!
Jeg har gennem et stykke tid været på jagt efter en Audi A7, og blev anbefalet at tage kontakt til IcarAuto. Da jeg henvendte mig til Kristian fra Icar greb han straks opgaven - og hjalp os med at finde vores drømmebil i Tyskland.
Hele vejen fra første kontakt og til bilen stod i min indkørsel har jeg oplevet en kundeservice helt i top, og jeg har følt mig tryg i hele processen.

Kristian er en super behagelig person, altid positiv, imødekommende og serviceminded.
Næste gang jeg skal handle ved jeg 100% hvor jeg henvender mig.

4 April 2022

Hej Kenneth

Tak for din anmeldelse, og tak for din tillid til vores bilbutik. Det har været en fornøjelse at give dig en god service, og være med til at finde din drømmebil - For det er virkelig en fin bil :-)
Kig forbi hvis du er på kanterne en dag.
Mvh. Kristian Møller - Icar Auto

Super oplevelse - Leasing Passat Alltrack

Super oplevelse, har leaset en Passat Alltrack, alt har fungeret perfekt, der var lidt småting men dette blev løst uden nogen problemer med aftale om jeg bare kunne bruge lokalt værksted og sende regningen.

Vil ikke tøve med at handler her igen.

4 April 2022

Hej Asbjørn

Tak for de pæne ord, du fik virkelig også en fin Passat Alltrack. En fornøjelse at handle med dig - og tak for tilliden.
Rigtig god sommer
Mvh. Team iCar Auto

Fantastik oplevede

Fantastik oplevede. Har leaset bil gennem Kristian Møller hos ICarAuto, god professionel vejledning og behandling hele vejen igennem. Meget opmærksom på hvad jeg havde behov for. Kan klart anbefale at lease bil igennem Kristian. 5 stjerner herfra.

27 January 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har udelukkende ros at give til…

Jeg har udelukkende ros at give til icarauto. I mit 34 år lange liv, har jeg efterhånden købt en del biler og deraf også handlet med en del forskellige bilsælgere af varierende karakter. Det har derfor altid været med en vis skepsis og forbehold, når jeg har skulle handle ny bil.
Efter min seneste handel, som foregik hos icarauto må jeg bare konstatere, at have oplevet den til dato absolut bedste service, professionalisme og behandling - og det er uden sidestykke.
Der er rene linjer og ærlighed hele vejen igennem, og det er alfa og omega, når man handler bil.
Er man til pistolsælgere og hurtige typer, skal man ikke besøge icarauto. De findes ikke her. Derimod møder du tre oprigtigt engagerede ejere med fødderne solidt plantet i jorden, som gerne går den ekstra mil, for at du som kunde føler dig godt behandlet og fortrolig med dit køb/din aftale.

Af fare for at lyde som en kliché, vil jeg alligevel sige, at det bestemt ikke er sidste gang jeg handler bil her. Og hvis du, som jeg, ønsker at have en komfortabel og god følelse i kroppen fra start til slut når du handler bil, så skal du slå et smut forbi icarauto.
Peter, Tommy og Kristian får mine allervarmeste anbefalinger.

8 November 2021

Fantastisk service

I november 2019 fik jeg leveret min nye Beetle cabriolet, som jeg købte ved iCar. Fik en fantastisk service, og de hjalp mig af med min egen bil. Nu her, tre måneder efter, var der et lille problem med bilen. Jeg kontaktede iCar og de sendte mig direkte på et værksted, og var så professionelle at betale regningen. Har gennem mit liv købt mange biler hos forskellige forhandlere, men iCar må siges at være den forhandler, med den mest troværdige service. Mange tak for hjælpen og kan kun give iCar min varmeste anbefaling!

2 March 2020
Rated 1 out of 5 stars

Min mand købte en Volvo V70 til knap…

Min mand købte en Volvo V70 til knap 200.000 kr. Det var det værste bilkøb, den kostede 125.000 i regninger på 1 1/2 år. Bilen var det største stridspunkt i vores næsten 20-årige lange ægteskab. Den var konstant på værksted. Icar auto ignorede også os. Tilsidst fik jeg overtalt ham til at skille sig af med den. Han har nu en Ford, som der aldrig har været noget alvorligt med.

19 January 2020

Take a closer look