Super god oplevelse ved House Of Hair. Maiken tog sig tiden til gennemgå forskellige muligheder for farvning, og vi havde en god dialog om dette. Resultatet blev rigtig dejligt! Atmosfæren er hygge... See more
See what reviewers are saying
Jeg var nede og få lavet babylights hos Maiken. Min veninde og jeg har prøvet at farve mit hår, og det er gået galt, så jeg havde brug for en alvorlig redning. Maiken har formået at give mit hår et... See more
Den absolut bedste frisør i Århus, efter min mening! Og den flotteste salon - der er lyst og lækkert og rent, og samtidig er det første gang, at jeg ikke fik ondt i nakken hos en frisør, efter at have... See more
Company replied
Mit seneste besøg hos HOUSE OF HAIR var ligeså godt som sidste gang. Jeg er super tilfreds med resultatet, og kommer gerne igen og igen. Serviceniveauet er højt ...professionelt, super rådgivning, og... See more
Company details
Written by the company
House of HAIR - Frisørsalon i Aarhus C
Banegårdspladsen 20, 8000, Aarhus C, Denmark
- Kontakt@houseofhair.dk
- www.houseofhair.dk
No recent history of asking for reviews
People also looked at
Jeg har haft den bedste oplevelse hos…
Jeg har haft den bedste oplevelse hos Maiken 😄 Efter at have besøgt flere forskellige frisør saloner i Århus og omegn, må jeg sige jeg røg i de rette hænder! Har aldrig følt sådan en varm og dejlig person. Hun kan virkelig sit kram til sokkeholderne og er total perfektionist! Jeg er så glad for mit nye hår og en lang og fik en lang og hjertevarm snak med Maiken igennem 4 timer i stolen 😄
Tusind tak for dig og dit håndværk!
5 stjerner herfra og kommer naturligvis igen- bedste sted!!!

Reply from Houseofhair
Maiken er bare den dygtigste frisør og…
Maiken er bare den dygtigste frisør og skøn og smuk klipning fik jeg. Og mit barnebarn fik også en fin klipning og synes det var sjovt at komme derind. Han er bare 2 år. Hun er god til alle ❤️

Reply from Houseofhair
Jeg er i dag blevet klippet af Maiken i…
Jeg er i dag blevet klippet af Maiken i House of hair for første gang… men absolut ikke sidste.
Jeg har hold mig til samme frisør i mange år, men er super glad for resultatet af Maikens klipning! Det er bestemt ikke sidste gang.
God service, varm velkomst, og så kan hun sit fag ! Jeg en ellers kræsen kunde, men er kommet ud med et hår der sidder lige i skabet.
Varm anbefaling herfra

5/5 stjerner herfra!
Jeg er blevet klippet i House of Hair af Maiken og er yderst tilfreds! Jeg er blevet klippet præcis som jeg ønskede, men stadig med gode råd og vejledning. Maiken er dygtig, rar at snakke med, klipper til gode priser og er bare god til at skabe en god atmosfære. Jeg følte mig i den grad velkommen og gik rigtig glad hjem! 5/5 stjerner herfra.

Reply from Houseofhair
Utrolig flot resultat og fantastisk kundeservice
Jeg er blevet farvet af søde Maiken og jeg er så tilfreds! Mit hår blev lige som jeg ønskede det og Maiken var simpelthen så imødekommende og utrolig dygtig! Varmeste anbefalinger herfra🙌🏼

Dejlig oplevelse!
Superflot klipning i stilet frisørsalon. Rart med studierabat. Desuden var Makien mega god at hyggesnakke med! Her skal jeg klippes igen næste gang.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse og god atmosfære.
Jeg er nu blevet klippet og farvet af Maiken nogle gange og jeg er så tilfreds med resultatet hver gang! Hun er så imødekommende og man føler sig meget velkommen. Man kan mærke at hun er fagligt dygtig at man føler sig i trygge hænder, og så er hun er god til at lytte til hvad man ønsker. Ud over af hun er mega sød og dygtig, tager hun sig også rigtig god tid til at give gode tips og tricks til hvordan man kan pleje og style sit hår undervejs. Jeg kan roligt anbefale at man vælger House of Hair Aarhus næste gang man skal have ordnet sit hår!