God fest, men dårlig management
Vi holdt vores sølvbryllup på hotellet 19.11.2016. Vi havde inviteret 47 gæster hvoraf de 10 var vores børnebørn. Vi havde en rigtig god fest, god mad, god vin, og meget fin betjening under festen.
MEN at vi fik en god fest, skyldes i høj grad vores egen indsats, og bestemt ikke hotellets. Vi oplevede adskillige mangler fra hotellets side.
Da vi bestilte menu m.v., smagte vi på den vin der var med i tilbuddet – husets vin til kr. 158 – Den syntes vi ikke var helt god, og ville derfor gerne have en anden vin, der fremgik af husets vinkort. Vinkortet var imidlertid ikke ajourført, så den vin vi gerne ville have, var ikke længere i sortimentet, men vi kunne tale med hotellets vinleverandør. Vi blev så ringet op af ham, og han anbefalede en anden vin (Rosso Veneto), som han kunne levere til kr. 250, pr. kuveret. Vi syntes, at det var en ret høj pris til en sådan vin, og forespurgte hotellet om vi selv kunne medbringe vinen. Dette kunne vi godt, mod betaling af proppenge kr. 70 pr. flaske, hvilket vi godt kunne acceptere. Imidlertid viste det sig, at vi ud over proppengene ville blive opkrævet den oprindelige vinpris kr. 158 pr. kuvert, altså en pris på i alt kr. 228, FOR EN VIN DER IKKE VILLE BLIVER SERVERET, HVORTIL VILLE KOMME PRISEN PÅ DEN VIN VI VILLE MEDBRINGE!!!
Vi har selvfølgelig forståelse for, at hotellet opkræver proppenge kr. 70 såfremt vi selv vil medbringe vinen, men at opkræve kr. 158 for en vin der ikke bliver serveret giver ingen mening, og en forklaring kunne vi ikke få, udover at sådan er det. Det endte med, at vi accepterede den anbefalede vin til en pris af kr. 250 pr. flaske, iflg. Leverandøren, men det viste sig at det var kr. 250 pr. voksen pr. kuvert, så i forhold til hvad der blev skænket op (vi fik at vide af tjeneren, at der var 14 flasker tilbage) svarede det til en pris på kr. 400 pr. flaske, fordi de resterende flasker beholdt hotellet, for arrangementet var bestilt med vin ad libitum, og der var blevet drukket ad libitum.
SÅ FØLER VI OS SNYDT, JA MON IKKE!
Ligeledes bad vi om, og fik lov til, at måtte medbringe vores egne vinglas, idet hotellets glas var små ballonglas, og vi syntes, at der til et veldækket bord, og en god vin hører nogle ordentlige vinglas. Det skal her anføres, at tjenerne var enige i, at med de glas vi havde medbragt, var det et særdeles veldækket bord. Glassene købte vi i IKEA for kr. 12 pr. stk., og det forekommer besynderligt, at hotellet ikke havde nogle tilsvarende.
Til sidst skal vi anføre, at vi da vi oprindeligt bestilte arrangementet, bestilte værelser til os selv, og vores børn og børnebørn. Vi fik forevist det værelse som blev reserveret til os, som værtspar. Et meget stort og pænt værelse, der var placeret ved siden af de lokaler vi skulle holde festen i. MEN da vi kom derud, var det ikke det værelse der var reserveret til os, men derimod et værelse i nederste etage og nærmest så langt væk fra festlokalerne som vi overhoved kunne komme. Også dette var særdeles utilfredsstillende.
Som afslutning skal vi anføre, at vi som nævnt havde en dejlig fest, med god mad, vin og betjening under festen. MEN DET ER IKKE ET STED VI HAR TÆNKT OS AT KOMME IGEN.
9 December 2016
Unprompted review