Ualmindelig god service, smilende personale og virkelig god mad. Værelserne var gode og atmosfæren god. Jeg var gæst fra 24 - 26 oktober og fik en Elvis koncert med i oplevelsen. Kan klart anbefale... See more
Company replied
Værelset meget nedslidt, men nogenlunde rent. Rigtig meget støj fra udsugning i værelserne, som vender ud mod bagsiden af hotellet. Mad lækker første aften og morgenbuffet med stort udvalg begge dage.... See more
Jeg har lige haft et ophold på 4 dage på hotel Medi. Dejlig stort værelse, lækker mad, virkelig god betjening, dejligt med elkande, kaffe og te på værelset. Hvis jeg havde kunnet give 4 1/2 stjerne,... See more
Company replied
Velkommen til Hotel Medi i Ikast– byhotellet fra 60’erne, med plads til romantiske weekendophold, oplevelsesrige ferier for alle aldre, golfturen, messegæster og livets fester. Hotellet ligger centralt placeret både i Ikast, men også i Jylland og er derfor et oplagt valg til din næste ferie eller erhvervsovernatning. Hotel Medi er et rigtig godt udgangspunkt for oplevelser i området, om det er shoppingoplevelser i de store byer, natur- eller kulturoplevelser. Vi bestræber os meget på at give vores gæster gode oplevelser, når I nyder god dansk mad i Café Chr. X, fejrer en stor begivenhed eller skal have opladet energien igen, under dit ophold på vores hotel. Byen emmer også af messestemning og tekstilindustriens præg på omgivelserne. Her er gode shopping- og spisemuligheder, godt humør i byen - og så er Ikast omringet af natur og tæt på de større byer, Herning og Silkeborg. Her mangler I ikke noget. I må ikke gå glip af Ikast og Hotel Medi!
Rådhusstrædet 8, 7430, Ikast, Denmark
Jeg var gæst fra 24 - 26 oktober og fik en Elvis koncert med i oplevelsen.
Kan klart anbefale Hotel Medi og kommer meget gerne igen.

Reply from Hotel Medi
Dejlig ophold med 3 retter god mad om aftenen Personalet var meget imødekommende. Vi mødte nu kun en, og hun var, her og der og alle vejende, både aften og morgen. men hun var super sød, får 5 stjerner. Gratis p lige bag hotellet, Ikas svømmehal er gratis med i opholdet. Værelset var rigtig fint og rent. Så en super oplevelse fra tirsdag og onsdag Kan varmt anbefales.
Som andre skriver , så er morgenmaden meget mangelfuld
Forsøges opvarmet med fyrfadslys
Værelserne gamle og slidte
Hvis jeg havde kunnet give 4 1/2 stjerne, havde det nok passet lidt bedre , da der manglede et tyndt gardin for vinduet, så man kunne have lidt “ privatliv” uden at naboerne på den anden side af gaden kunne se det. Og hylden på badeværelset må være “opfundet”af en mand,der normalt ikke har ret meget at stille der, de fleste kvinder ville ønske sig meget mere hyldeplads - eller et skab!

Reply from Hotel Medi
Hejsa Hotel Medi. Takker for en dejlig 70 års fødselsdag hos jer, med dejligt mad som var super godt, i får 10 stjerner ud af fem, sikken en skøn og dejlig lagkage, vi fik den kunne bageren ikke lave bedre, dejlig skøn betjening under hele aftenen, vi vender tilbage igen når vi skal fejre 60. og 75 års dag om 5 år M.v.h Bjarne Lund Christensen.
Dejligt værelse hvor alting var pænt og rent.Dejlige og venligt personale.God betjening samt dejlig mad.
MVH. Jan Mortensen
Fantastisk ophold med dejlig mad om aftenen og et stort velanrettet morgenkomplet. Personalet var meget venlig og imødekommende. Værelset var rigtig fint og rent. Så en super oplevelse fra torsdag til fredag. Kan varmt anbefales.
Meget slidt værelse, med løst tapet og hul i gardin. Værelset lugtede ekstremt meget af klor, men var bestemt ikke rent, derudover var der piv koldt. Aftensmad i restauranten var direkte pinlig. Forret var bare kedelig, men hovedretten var nærmest uspiselig. Kamsteg i noget paprika sovs, med grønt, for det første var det små lunken,derudover var det så salt, at man dårligt kunne spise det.
Morgenmadsbuffet var direkte ulækker. Tørt brød, meget stiv og gammel ost, røræg der var snasket og bacon der var en stor klump. Bacon og æg prøvede man at holde varmt med nogle fyrfadslys, hvilket jo også betød at det var koldt.
Giver 1 stjerne fordi jeg ikke har mulighed for at give nul.
En pinlig og ubehagelig oplevelse.
Mega god service i restauranten og en rigtig dejlig 3 retters menu.
Meget pæne værelser
Kan klart anbefales
Venligt personale - pæne, dog slidte værelser - utroligt mangelfuld morgenmad.
Til knap 1.400kr pr nat, så var forventningen nok til mere end en Skive franskbrød og et blødkogt æg med et glas vand til.
Jeg og kæresten spiste på restauranten fredag d. 5/10
Super service og fantastisk god mad..
Tak for den gode oplevelse.
Skønt weekendophold med super dejlig mad og hyggelig betjening. Især TAK til søde Matilde. Hotellet er absolut ok til prisen, værelserne var fine og hotellet ligger dejligt centralt. Alt var SÅ fint og helt perfekt til en venindetur.
Tak for god mad i restauranten... Og for en service ud over hvad man kan forvente!
Holdt sommerferie på hotellet med mit barnebarn ( 3 overnatninger ), og vi blev SÅ godt modtaget. Værelset var lækkert indrettet, samt der var fint og rent. Maden var lækkert og der var nok. Hyggelig og lækkert morgenbuffet. Trods skybrud og 10 cm vand i kælderen, var servicen i top👍. Tusinde tak for nogle super gode dage.
Et rigtig fint ophold. Gode, anstændige værelser, velsmagende mad. Venlig og professionel betjening. Kan klart anbefales.
Meget slidt værelse, toiletsæde var ved at falde af. Dør på brusekabinen var også ved at falde af. Sengen var også meget slidt/ blød. Trænger generelt til renovering. Venligt personale. Æg og bacon på morgenmadsbuffeten var stort set koldt, da det blot blev holdt varmt af tre fyrfadslys.
En rigtig god oplevelse at spise i Caféen!! En dygtig kok havde lavet den perfekte bøf med lækkert tilbehør, lækre spareribs med rigtig smagfuld barbeque, coleslaw og tomatsalat. En meget dygtig tjener, professionel, hurtig og utrolig serviceminded. Alt i alt en supergod oplevelse - helt klart værd at køre efter!!!
Overnattede for nyligt I forbindelse med en conference - selve hotellet er ikke prangende, men servicen var helt I top og maden rigtig god.
Kan varmt anbefalas
Var på hotel Medi i forbindelse med en konference og må sige at hotellet er lidt slidt efterhånden, men venligt personale og god frokost. Overkommelige priser og godt udvalg af konference tilbehør og muligheder