Vandaag op bezoek geweest bij…
Vandaag op bezoek geweest bij Dierenpension Joy om eens achter de schermen te mogen kijken, en wat een fijne ervaring was dat. Ons hondje Toosje is hier afgelopen zomer al geweest en heeft er zichtbaar genoten, maar na deze rondleiding zijn wij nóg meer overtuigd dat ze hier in hele goede handen is.
De ontvangst was warm en duidelijk. De gastheer nam uitgebreid de tijd om uitleg te geven over de dagindeling, de verzorging en de manier van werken. Wat vooral opviel, is dat het welzijn van de hondjes echt op nummer één staat. Ook erg fijn: baasjes ontvangen twee keer per week een video van hun hondje, wat veel vertrouwen en rust geeft.
De verblijven zijn mooi, schoon en ruim opgezet. De speelveldjes zien er geweldig uit en het was prachtig om te zien hoe de hondjes genoten van het zwembadje en alle aandacht. Er was continu actief toezicht, met volle aandacht voor de dieren.
Wij laten Toosje hier met een gerust hart verblijven. Een prachtig pension met liefde, aandacht en zorg voor ieder hondje. Echt een aanrader! 🐾