Holbaekcykler Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bedste cykel butik gode medarbejder og service hjælp os virkligt meget til at købe den cykel vi havde brug for gode priser i skal komme der ind og se for jer selv

Rated 5 out of 5 stars

Holbæk Cykler. Skøn lille butik, der har alt til min gode cykeloplevelse. Jeg er kommet i butikken gennem mange år. Har min cykel nr. 4 derfra. Mødes altid med venlighed, smil & imødekommenhed... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag hade en cykel som jag köpte för ett väldigt rimligt pris och fick även rabatt på tillhörigheterna. Efter tre år så valde jag att prova se om dem skulle köpa den och han köpte den för mer än... See more

Rated 5 out of 5 stars

Yderst kompetent cykelhandler og cykelsmed. Super venlig betjening, og ting kan fixes hurtigt. Det er ret vigtigt når man er afhængig af sin cykel i det daglige. Pris niveauet tænker jeg er inde for... See more

Company details

1. Bicycle Store

Written by the company

Holbæk Cykler - service af højeste kvalitet siden 1994. Køb, service, og reperation af el-cykler, ladcykler, MTB, racercykler, damecykler, herrecykler, pigecykler og børnecykler. Har vi ikke hvad du søger, søger og bestiller vi gerne fra vores kæmpe bagland af professionelle leverandører og stærke brands. Vi tilbyder websalg gennem vores hjemmeside. Hurtig levering og garanti for en fair og ærlig behandling. Vi har desuden altid kaffe på kanden 😏

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

86 reviews in the last 12 months

Write a review

Hurtig og effektiv betjening

13 July 2026

Hej Ulla,

Tusind tak for de 5 stjerner og den fine feedback! Vi elsker at holde hjulene i gang i et godt tempo, så det er herligt, at du fik en hurtig ekspedition. På gensyn i butikken en anden gang!

Rated 5 out of 5 stars

Bedste cykel butik gode medarbejder og…

19 July 2026

Hej Behzad,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Jeg vil med glæde give dine pæne ord videre til vores medarbejdere – de gør altid deres bedste for at yde en top service. Vi er utroligt glade for, at vi kunne hjælpe jer med at finde den helt rigtige cykel.

Rated 5 out of 5 stars

Skulle ha' ny cykel og jeg fik det jeg…

Skulle ha' ny cykel og jeg fik det jeg kom efter til en rimelig pris : fin sort gazelle cykel med kurv + god vejledning.

13 July 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget, at du gik herfra med lige præcis den cykel, du kom efter. En sort Gazelle med kurv er et klassisk og super flot valg! Dejligt at høre, at du var glad for både vejledningen og prisen.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god og grundig vejledning i…

Virkelig god og grundig vejledning i valget af el-cykler
Fantastisk service og meget venligt personale

3 July 2026

Hej Tina,

Wauw, tusind tak for de flotte ord!
Det glæder os usigeligt, at servicen og vejledningen sad lige i skabet.
Vi ønsker dig rigtig mange fantastiske, sjove og hurtige kilometer på den nye elcykel fremover – og husk, at du altid er velkommen i butikken, hvis der skulle være noget!

Rated 5 out of 5 stars

Fin og kompetent service!

Hej Simon,

Tusind tak for de 5 stjerner!
Vi sætter en stor ære i at levere en kompetent service, så det er skønt at høre, at besøget sad lige i skabet.
Rigtig god vind på cykelstierne fremover!

Superflinke og -fleksible.

På trods af at de havde travlt, fik de sørget for at vores cykler blev serviceret på rekordtid. Holbæk Cyklers personale er meget flinke😃

Hej Bo,
​Tusind tak for de fem stjerner og de pæne ord!
Vi forsøger altid at holde hjulene i gang i et højt tempo, så det er skønt at høre, at jeres cykler blev klar i en fart.
Rigtig god vind på cykelstierne til jer begge, og på gensyn i butikken!
​Venlig hilsen,

Service og personale 10 ud af 10

Hej Tobias,

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!
Vi sætter en stor ære i at levere en top service, så det glæder hele holdet her i butikken, at du har haft så god en oplevelse hos os. Du er altid velkommen en anden gang!

Michael, Holbæk Cykler

Rated 5 out of 5 stars

God vejledning og kompetent betjening.

6 July 2026

Hej Steen,
​Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har fået en god og kompetent betjening. Vores mål er altid at give en vejledning, der sikrer dig den absolut bedste køreglæde fremover.
​De bedste hilsner,

Super service 🙃

Super imødekommende og god og kompetent vejledning.

6 July 2026

Hej Niels Otto,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord! For os hos Holbæk Cykler er det altafgørende at give en imødekommende og kompetent vejledning, så vores kunder kan forlade butikken med maksimal køreglæde. Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse.

Super god service 👍🏼

3 July 2026

Kære Ulla

Mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner! Det betyder meget for os at vide, at vores kunder går glade og tilfredse herfra. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

De bedste hilsner
Ebrahim & teamet, Holbæk Cykler

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde min cykel til service

Jeg havde min cykel til service - og oplevede også denne gang, professionalisme, venlighed og godt arbejde … så endnu engang er jeg fuldt tilfreds 👍

Martin Lauesen

2 July 2026

Kære Martin.
Mange tak for den fantastiske feedback!
Det betyder meget for os, at du lægger mærke til vores professionalisme og venlighed, når du har din cykel til service. At have fuldt tilfredse kunder er vores absolut største mål, så tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Holbæk Cykler.

Holbæk Cykler.
Skøn lille butik, der har alt til min gode cykeloplevelse.
Jeg er kommet i butikken gennem mange år.
Har min cykel nr. 4 derfra.
Mødes altid med venlighed, smil & imødekommenhed.
Jeg oplever altid at få god hjælp, vejledning og service hos Ibrahim & Michael i Holbæk Cykler.
Hyggelig cykelbutik med pænt udvalg.
Min foretrukne cykelhandler i byen.

27 June 2026

Kære Lone

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er utroligt glade og taknemmelige for, at du har været en trofast kunde hos os gennem så mange år.
Det varmer rigtig meget at læse dine pæne ord om os. Det er præcis den oplevelse af god service, smil og nærvær, som vi altid stræber efter at give. Vi sætter utrolig stor pris på, at Holbæk Cykler er din foretrukne cykelhandler i byen.

Du skal vide, at du altid er meget velkommen i butikken. Vi glæder os til at se dig næste gang!

Mange venlige hilsner,
Ebrahim og Michael

Rated 4 out of 5 stars

God og venlig service

God og venlig service. Hurtig reparation af cyklen.

27 June 2026

Kære Gitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner! Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores hurtige reparation og den venlige service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi står altid klar til at hjælpe dig og din cykel igen en anden gang.

Altid god

Altid god, effektiv, hurtig og nem service.

29 June 2026

​Hej Lotte,
​Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! Det er vi super glade for at høre. Det er netop vores mål, at det altid skal være nemt og hurtigt at få hjælp hos os.
​Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og på gensyn!

Det er en fornøjelse

Det er en fornøjelse, at komme hos jer. I er altid i godt humør, og er hjælpsomme når vi amatører kommer

29 June 2026

Hej John,
​Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner!
​Det er vi super glade for at høre. Det er altid hyggeligt at have dig på besøg i butikken, og vi er kun glade for at kunne hjælpe – uanset om man er ekspert eller "amatør" 😀.
​Tak fordi du tog dig tid til at skrive det, og på gensyn næste gang!

Rated 5 out of 5 stars

Super fin service. God behandling. Ved afhentning var baghjulet pludselig fladt. Det blev fikset med det samme, uden beregning og med dyb beklagelse at det ikke var blevet opdaget. Bruger dem helt sikkert igen.

26 June 2026

Hej Rasmus,

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os.

Det var en klar fejl fra vores side, at det flade baghjul ikke blev opdaget inden afhentning, så det var det mindste, vi kunne gøre at fixe det med det samme – og selvfølgelig uden beregning. Jeg er utrolig glad for, at du tog imod vores beklagelse med et smil, og at du gik herfra med en god oplevelse.

Tak for din tillid, og vi står altid klar til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Ebrahim Parsaei

Rated 5 out of 5 stars

Fin service til alt for lav en pris

Fin service til alt for lav en pris. Kan varmt anbefales herfra.

24 June 2026

​Hej Claus,
​Mange tak for den super fine anmeldelse! Det er altid herligt at høre fra en tilfreds kunde, og vi tager dit kompliment om prisen med et stort smil.
​Vi glæder os til at yde en god service for dig igen en anden gang!

Hurtig og god cykelservice

Jeg skulle bruge cyklen næste dag. De nåede at have den klar til aftalte tidspunkt og den kører helt super.

24 June 2026

Hej Nicolas,
​Tusind tak for din super anmeldelse! Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne regne med sin cykel i hverdagen – især når det haster. Derfor er det fedt at høre, at vi nåede det til den aftalte tid, og at cyklen bare spiller nu.
​Vi står klar til at hjælpe dig i butikken en anden gang!

Super god betjening.

Super god betjening.

20 June 2026

Hej Kenneth,
​Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord! Det varmer altid at høre, når vores kunder har haft en god oplevelse.
​Vi glæder os til at se dig i butikken igen en anden gang.
​De bedste hilsner,

Rated 5 out of 5 stars

God service med hurtig tid og levering…

God service med hurtig tid og levering af reparation de aftalt tid. Pris også ok!

19 June 2026

Kære Niels,
​Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores hurtige service, overholdelse af aftalt tid og prisen på din reparation.
​Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen i butikken igen en anden gang.

Take a closer look