See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Trevlig personal och bra kundbemötande. Mycket hjälpsamma och ett extra stort tack till Leo som kom fram till en lösning och hjälpte mig med mitt mobilabonnemang. / Andreas

Rated 5 out of 5 stars

Idag fick jag ett jättetrevligt samtal med David kanske lite längre än det behövdes men det var trevligt. Förra veckan hade jag även ett samtal men en maria på hektor som var trevligt oxå och hon löst... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag vill verkligen lyfta fram Hektor AB:s kundtjänst, särskilt David och Marie, som varit helt fantastiska. De har varit otroligt hjälpsamma, professionella och tålmodiga genom hela processen. Ma... See more

Company details

1. Mobile Network Operator

Written by the company

Hektor mobil är en mobiloperatör i Linköping som använder sig av Tele2s nät. Vår inriktning är att hjälpa både konsumenter samt företagskunder med sina mobila kommunikationslösningar.

Contact info

1-star

Replied to 10% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Oseriöst företag som lurar pensionärer

Det här företaget ringde min mor flera gånger och framstod som hennes nuvarande operatör som ville ge henne bättre villkor på nuvarande abonnemang. Först när det damp ner en faktura för två (!) abonnemang för två mobilnummer som ingen ville ha så kom det fram att det var Hektor. Man lovade att lösa med nuvarande operatör men det gjordes aldrig. Nu står hon med nuvarande operatör med lång bindningstid plus två abonnemang på 24 månader hos Hektor för dyra pengar. Varför lurar man pensionärer? När hon ringde kundtjänst för att reda i detta möttes hon dessutom av en arg person som skrek åt henne att han ”skiter i” alla dåliga recensioner. Ett högst oseriöst företag.

20 April 2026

Skojare

Skojare. Håll er riktigt långt borta från det här företaget. Det är riktiga lurendrejare.

1 November 2025
Rated 4 out of 5 stars

upplevelsen var bra och pris kom fram…

upplevelsen var bra och pris kom fram med de önskemål jag hade,men när beloppet inte stämde med mitt önskemål övergick man till att ändra på mjukvaran i bandbredden för att matcha ett bättre pris vilket ej godkändes.

20 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Han var så förstående när jag…

Han var så förstående när jag förklarade att jag misuppfattat innehållet i vårt utsprungliga Telefonsamtal.
Han tog tag i problemet, jobbade intensivt för att lösa problemet o sedan kunde vi enas om ett bra deal.
Hälsn Lars-Erik D Larsson

25 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Oseriöst företag som tagit bort mina…

Oseriöst företag som tagit bort mina omdömen
Konsumentverket kan jag rekommendera. De hjälpte mig att få tillbaks mina pengar för en mobil jag aldrig fick
Skäms på er Hoppas ni åker fast

10 December 2025
Hektor mobil logo

Reply from Hektor mobil

Hej Eva,

Det är tråkigt att du väljer att skriva på detta sätt.

Telefonen beställdes av dig via telefon och avbeställdes två dagar senare när du löst problemet med din nuvarande enhet (4G fungerade inte för dig, men det hoppade igång igen efter att du starta om din telefon). Du informerades om att återbetalning skulle ske i slutet av januari, vilket också genomfördes enligt besked. Telefonen skickades därför aldrig.

Vi har inte tagit bort några omdömen. Trustpilot har efter egen granskning valt att ta bort inlägg som inte kunnat styrkas enligt deras riktlinjer. Konsumentverket har dessutom inte varit involverat i detta ärende överhuvudtaget.

Om osanna uppgifter fortsätter att publiceras kommer omdömena med stor sannolikhet att tas bort igen.

Vi önskar dig allt gott.

Vänliga hälsningar
Support - Hektor AB

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look