Heko Vvs Reviews 4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 5 out of 5 stars

Pålidelig og professionel service.

Jeg har brugt HEKO VVS til flere opgaver, og alt er udført tilfredsstillende. VVS-montøren har lyttet til mine ønsker, og kom med forslag og løsninger inden for de mulige rammer og er altid til at få fat på og ringer hurtigt tilbage, hvis jeg ikke lige kunne få kontakt. Jeg oplevede også en hurtig respons og høj kvalitet - kan varmt anbefales.

10 December 2025

Reply from Heko Vvs

Tak for den gode anmeldelse.

Rated 1 out of 5 stars

I skal ikke bruge Heko VVS!!!

Jeg er heldigvis ikke nået at igangsætte arbejdet med Heko, men har allerede oplevet betydelige udfordringer, særligt i kommunikationen. Henrik har gennemgået, hvordan arbejdet i det sommerhus, jeg er i gang med at opføre, skulle udføres. Da jeg ikke er erfaren med VVS-arbejde, lagde jeg til grund, at han ville stå for hele opgaven, inkl. ventilation og kloak. Senere oplyste han, at det alligevel ikke var muligt, og at han heller ikke havde tid til opgaven.

Det eneste, der er udført, er et kort besøg på byggepladsen på ca. 10 minutter. Jeg valgte derfor at afvise tilbuddet, da det ville forsinke byggeriet. Efterfølgende modtog jeg en faktura på knap 70.000 kr. samt varsel om retssag mod mig. Jeg kan ikke se, hvad beløbet dækker, og kan ikke acceptere at betale for arbejde, som efter min opfattelse ikke er udført.

22 October 2025

Reply from Heko Vvs

Hej, Desværre indeholdt udbuddet på projektet ikke ventilation samt kloak, samt detailtegninger som aldrig blev godkendt. Jeg hjalp med projekteringen og byggetilladelsen samt samlede delene til vandstikledningen, og leverede dem på pladsen som aftalt. Du ville få en anden til at udføre gravearbejdet. Dette dokumenterede du med et godkendt tilbud fra råhus entreprenøren. Jeg har i alt kørt til pladsen 5 gange, hvor der ikke var gravet som aftalt. Du har fået en regning for dokumenterede materialer og tidsforbrug.

Rated 1 out of 5 stars

Heko VVS - en rigtig dårlig oplevelse

Heko VVS var hyret ind af vores hovedentreprenør i forbindelse med sammenlægning og totalrenovation af vores to andelslejligheder hvor der bl.a. skulle lave 2 badeværelser og køkken.

Vil ikke anbefale denne blikkenslager (Henrik) til nogen. Han er utrolig god til at se problemer i al ting, men har desværre utrolig svært ved at finde løsninger på tingene. Alt var et problem med ham, flere ting var lavet grimt og skulle laves om og det hele endte med utætte rør og en vandskade hos underboen, som Henrik skred fra. Han var utrolig svær at arbejde sammen med både for os som byggeherre, men også for de øvrige håndværkerkollegaer, entreprenøren og byggerådgiveren.

11 January 2025

Reply from Heko Vvs

VVS arbejdet blev udført som byggerådgiveren havde tegnet og beskrevet, da det var det der blev givet pris på. Da alle pexrør i gulve og vægge var monteret blev der lavet en trykprøvning inde vægge blev lukket. Denne trykprøvning blev godkendt og viste ingen fejl. Der var imidlertid en utæthed efter at gipsvægge blev monteret. Heko vvs meldte fejlen til vores forsikring, de gav tilsagn om at dække alt, hvis fejlen lå hos Heko vvs. Bygherre valgte imidlertid selv at få brække det hele op udenom forsikringen, og man valgte da at sende en regning uden beviser og uden taksering af forsikringen. Derfor blev det udført for entreprenørens egen regning. Bygherre valgte at ændre armaturer, flere gange til armaturer købt på nettet uden de danske godkendelser, disse må HEKO VVS ikke montere da vi er autoriserede.

Take a closer look