Hattemanden Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god service og hurtig levering. Fik ombytte min for stort købte hat til passende størrelse på kun to dag, og endda inden at jeg havde nået at sende den forkerte størrelse retur.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik lavet en aftale med hattemanden, om at besøge butikken uden for normalt åbningstid. Stort udvalg af alt lige fra sjove til elegante hatte. Enestående service.

Rated 5 out of 5 stars

Mage til god og personlig service skal man lede længe efter. Tak til Kim for hurtig reaktion og hjælp i forbindelse med min online-bestilling. Jeg håber snart at få lejlighed til at handle hos... See more

Company details

1. Headwear Store
  2. Clothing Store
  3. Fashion Accessories Store
  4. Formal Wear Store
  5. Hat Shop
  6. Western Apparel Store

Written by the company

Hattemanden - Danmarks hattebutik siden 1988 Hattemanden er en familiedrevet hattebutik i hjertet af Kolding, grundlagt i 1988 af Svend Erik "Pepino" Kjær. I dag drives butikken videre af næste generation, som med samme kærlighed til kvalitetshåndværk forsyner danskerne med hatte til enhver lejlighed, hverdag som fest. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af klassiske og moderne hatte: fedora, sixpence, flat cap, newsboy, panama, bowler, trilby, pork pie, cowboyhatte, jagthatte, alpehuer og børnekasketter. Vi fører anerkendte brands og lægger vægt på ægte materialer som uld, filt, læder og håndvævet strå — hatte der holder i mange år, ikke bare en sæson. Fysisk butik i Kolding. Besøg os på Søndergade 13A, hvor du kan prøve hatte, få personlig rådgivning om pasform og stil, og en kop kaffe på huset. Vi ved, at en hat skal sidde rigtigt — derfor er prøvning i butikken altid værd at tage med. Online med gratis fragt i hele Danmark. Kan du ikke komme forbi butikken, sender vi gratis til hele landet med Shipmondo. Vi tilbyder 14 dages returret, så du trygt kan bestille hjem og prøve i fred og ro. Betaling med Dankort, MobilePay, Apple Pay og Google Pay. Kontakt: 50 47 45 06 · hattemanden@hattemanden.dk · hattemanden.dk

4.5

2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Hej Bodil,

Tusind tak for de fire stjerner og din feedback. Vi husker jeres besøg godt.

Det er dejligt at høre, at du var glad for servicen. Vi tager med os, at det kan løbe mere glat næste gang, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen i Søndergade.

Mange hilsner
Hattemanden

Hattemanden

Én af de der butikker som bare ikke findes mere. Har alt i hatte - og alt det man bare ikke ved at man mangler 😊

12 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg skulle bruge en Derby hat til…

Jeg skulle bruge en Derby hat til derbyet den 2 august og så den skønneste hat 👒 hos hattemanden. Desværre viste det sig den var udsolgt, men hattemanden, gav ikke op :-) han kontaktede leverandøren der fortalte de havde en hat tilbage af den type jeg søgte. Hatten blev sendt afsted med det samme.
Det er virkelig god service og jeg giver 5 stjerne 🌟🌟🌟🌟🌟
Kan kun anbefale Hattemanden.

22 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Stort udvalg af alt lige fra sjove til elegante hatte. Enestående service.

10 March 2025

Jeg letter på hatten...

Mage til god og personlig service skal man lede længe efter.
Jeg håber snart at få lejlighed til at handle hos dig igen.

Bedste hilsner
Jenny

7 February 2025

Svindel og humbug.

Svindel og humbug.
Bestille en vare, og betalte ligeledes for den.
Derefter har jeg hverken set varen, eller fået svar på mine gentagne henvendelser.
Handel ikke med denne butik, de tager bare dine penge, og leverer INTET.
Magen til plattenslager skal man lede længe efter.

5 June 2023

Kære Søren,

Vi vil gerne gøre det godt igen. Vores far Svend Erik, som drev butikken, er desværre gået bort, og næste generation har overtaget Hattemanden. Det du beskriver er helt uacceptabelt, og det er ikke den måde vi driver butikken på.

Du er mere end velkommen til at kigge forbi butikken på Søndergade 13A i Kolding, eller ring til os på 50 47 45 06. Vi finder en løsning.

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har haft en god oplevelse

Jeg har haft en god oplevelse, fik hat byttet til større størrelse og fik tilsendt en returlabel, efter misforståelse - der var ingen problemer og fik seriøs behandling, tror bestemt at firmaet er seriøse fremover, og kan derfor osse godt anbefale dem.
Varerne er en utrolig lækker kvalitet og meget fine i udførelse

19 January 2023

Værst tænkelig oplevelse

Værst tænkelig oplevelse
Før jul fik jeg tilsendt en damekasket som ikke var den jeg havde bestilt. Efter flere forsøg og efter jul fik jeg endelig fat i vedkommende. Efter flere opkald får jeg endelig tilsendt returblanket. Pakken sendes tilbage for 3 uger siden. Har endnu ikke fået pengene retur. Telefonisk i dag har han mange undskyldninger og ender ned st smide røret på. Jeg går videre med sagen såfremt han ikke bringer det i orden

23 January 2023

Reply from Hattemanden

Tak for din anmeldelse. Hattemanden er for nylig overtaget af næste generation efter vores fars bortgang. Vi ønsker at gøre tingene rigtigt. Hvis du stadig oplever et problem, er du meget velkommen til at kontakte os på hattemanden@hattemanden.dk, så finder vi en løsning.

Rated 1 out of 5 stars

Magen til plattenslager skal man lede…

Magen til plattenslager skal man lede længe efter ! Købte 2 hatte - den ene var skiftet ud med en anden virkelig grim hat som jeg aldrig har bestilt ! Ringede op på tlf nr opgivet på hjemmesiden - “hattemanden” svarede , men havde mere travlt med at fortælle st han har et lille rejsebureau og var på tur med 12 gæster ! Virkelig en mærkelig samtale , men han sagde at jeg bare kunne returnere hatten og selvfølgelig ville få refunderet forsendelsesgebyret.
Jeg returnerede - og har nu netop fået min egen pakke retur - uåbnet ! “Ukendt på adressen” . Jeg har skrevet flere gange til ham uden at få svar - ligesom jeg aldrig har set en krone refunderet 🤬
Køb IKKE noget hos denne plattenslager .

28 June 2022

Kære Heidi,

Vi vil gerne gøre det godt igen. Vores far Svend Erik, som drev butikken, er desværre gået bort, og næste generation har overtaget Hattemanden med fuldt fokus på at give vores kunder den oplevelse de fortjener.

Det du beskriver er slet ikke i orden, og vi er virkelig kede af det. Du er mere end velkommen til at kigge forbi butikken på Søndergade 13A i Kolding, eller ring til os på 50 47 45 06. Vi finder en løsning sammen.

Rated 1 out of 5 stars

Automatisk tilmelding til nyhedsbrev og…

Automatisk tilmelding til nyhedsbrev og ingen reaktion på ønske om afmelding.

5 July 2021

Kære Svad,

Næste generation har overtaget Hattemanden, og vi har bygget en helt ny webshop op fra bunden. Vi tilmelder ingen til nyhedsbreve automatisk, og vi tager privatlivets fred alvorligt.

Beklager den oplevelse du havde dengang. Skriv gerne til os på hattemanden@hattemanden.dk hvis du har spørgsmål.

Take a closer look