Har købt 2 campingvogne den første…
Har købt 2 campingvogne den første svarede ikke til vores forventninger sammen med Danny fandt vi en anden vogn som vi er glade for med mere udstyr så handl trygt ved grindsted Caravan
Køb og salg samt reparation og veligehold af campingvogne
Denmark
Jeg har lige købt min 1. Campingvogn hos Danny. I den forbindelse havde jeg mange spørgsmål og brug for hjælp.
Jeg oplevede Danny som meget hjælpsom og serviceminded. Ved afhentning tog han sig god tid til at vise og fortælle hvordan det hele fungerede og hvad man skulle huske på/gøre med vognen.
Jeg giver Danny de bedste anbefalinger og bliver det nødvendigt, kommer jeg helt sikkert igen.

Reply from Grindstedcaravan
Tak for en super handel dejligt med en ordeligt gennem gang af ny vogn. Kan kun sige prøv det hvis man mangler en campingvogn

Reply from Grindstedcaravan
Jeg har lige købt brugt campingvogn hos Grindsted Caravan. Rigtig god oplevelse. Venlig, kompetent og tillidsvækkende betjening.

Reply from Grindstedcaravan
Købte en campingvogn hos Grindsted caravan, jeg er meget tilfreds med den service jeg fik.. alt var til UG

Helt i top
Jeg har købt en brugt Campingvogn ved Grindsted Caravan , og må sige at det har været en fantastisk god oplevelse
Leveret på min adresse og vi gennem gik vognen sammen , jeg er tilfreds

Reply from Grindstedcaravan
Vi købete en vogn hos Danny i marts 2022 og vi kan kun sige at det var en super god og venlig service. Der var nogen små fejl ved vognen som Danny fiksede inden afhentning så her kommer vi gerne igen.

Reply from Grindstedcaravan
Vores forventninger til køb af campingvogn er fuldt ud blevet indfriet. Firmaet viser ekspertise, imødekommenhed, troværdighed og god service. De reagerer altid ved henvendelser og er yderst servicemindede.

Reply from Grindstedcaravan
Dårlig behandling og service.
Jeg havde problemer med lyset på siderne af min campingvogn ikke virkede.
Jeg kontaktede Grindsted Carvan og han kunne hjælpe mig, han var sikker på det var stelforbindelsen der ikke var god nok, da dette skulle være en kendt problem ved Bustnervogne.
Alt er godt og jeg får besked om at vognen er lavet og klar til afhentning.
MEN da jeg henter vognen om aften er der stadig ikke lys på siderne af vognen, jeg kontakter straks Grindsted Caravan igen, men får besked om at det er må være min bil der er noget galt med, da vognen er lavet og alt er iorden. (trods jeg oplyser ham om at jeg tid køre med trailer og at der aldrig er problemer med lyset her.) - men han holder på at det er bilen....
Dagen efter køre jeg på værksted med bilen og får den tjekket. Der er INTER galt med bilen. Jeg kontakter igen Grindsted Caravan og fortæller der inter er galt med bilen og at det må være campingvognen. Dette bliver klart afvist af dem - Det er BILEN der er INTET med vognen... sage han og at han ikke kunne hjælpe mere....
Jeg beslutter herefter at kontakte Esbjerg Caravancenter efter flere anbefalinger.
De kunne tage vognen dagen efter trods meget travlhed. Her kunne de konstatere at det var stedforbindelsen der ikke var god nok.
Vognen blev lavet og hentet hjem dagen efter hvor der nu var fuldt lys på...
TAK Esbjerg CaravanCenter.
Jeg kontaktede herefter igen Grindsted Caravan, da jeg naturligvis var ærgerlig over behandlingen hos dem og meget træt af at skulle betale for at får lavet stelforbindelsen 2 gange, da men mener 1 burde være nok...
Her fik jeg besked på at jeg ikke skulle være kørt til Esbjerg med til dem igen. (Havde kontaktet Grindsted Caravan flere gange inde) og at vognen ikke fejlede noget efter han havde lavet den og at det er en ældre vogn jeg har ( er godt nok 16 år men at kalde den ældre er jeg ikke helt enig om) så jeg måtte jo også forvente at der måtte være nogen problemer med den.
Jeg kunne ikke få noget afslag på regningen men kunne få en god pris næste gang jeg kom ( hvilket jeg takkede nej tak til, jeg er nu kunde ved Esbjerg Caravan Center)
Dårlig oplevelse med Grindsted Caravan med føgelsen af bare at blive fejet væk med dårlige undskyldningen...
Aldrig mere Grindsted Caravan

Reply from Grindstedcaravan
Vi er meget glade for købet af vores campingvogn fra Grindsted caravan.
Vi fik go og venlig service.
Et tagvindue lukker ikke helt tæt. Danny fra Grindsted caravan svarer os med det samme og han står klar til at fikse det.
Anbefaling herfra.

Reply from Grindstedcaravan
købte campingvogn med defekt mover Danny tog moveren tilbage vi blev enige om en pris meget tilfreds der er ikke mange forhandlere der vil gøre det samme Super